-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
k5.20
senior tag
Van rá szép gyári, ott a szín biztosan passzol, és a QI-töltésre is fel van készítve...csak kicsit borsos az ára...valami 16 rugó, ha jól emlékszem...
Egyébként az xda-n olvasgatva a vezetek nélküli töltés tapasztalatokat, szerintem egyáltalán nem egyértelmű, hogy érdemes ebbe az irányba költekezni...volt akinél konkrétan kinyírta a vasat...(a töltésvezérlő chip-et). -
-
stemplar07
őstag
Még egy fontos dolog ! a H961N nem kezeli a 800 MHz-es LTE-t ! tehát ha olyan lefedettségű területen barangolsz ahol ezen szolgáltat ( leginkább a Voda..) akkor ,,csak HSPA+ van ..
Ezzel szemben a 960A tudja a 800 MHz-es LTE-t .. Jó ha ezekkel is számolsz ..
Aksi .. HiFi szempontból .. a legszebb hangú player a Poweramp (alpha700) elképesztően szól, de.. csak egy HiFi Every Where , play áruházból ingyenesen letölthető DAC fix-el műxik a 32 bites DAC/AMP (root nélkül), nos ez ,, kissé ,, megterheli az aksit ,.. ha nem használod és megelégedsz azzal a 6-7 playerrel , és Tidallal , akkor nem kell az energia igényes DAC fix, és az aksi átlagos .. Jobb mint egy Z5 Premium, és rosszabb mint egy Note 5 ..
-
stemplar07
őstag
Nézd , nekünk H961N (Dual sim 64 GBram) van, ezek bolti garisak, tehát van kockázata... itt vett valaki a (supergamezen 209 ezer)) 960A-t ami ue. csak egy sim és 32 Gb ram, minden más azonos, és bár Szlovákiából hozták, de megkérdezte és itthon is garis , tehát ha ott veszed meg, vagy ausztriából, az LG itthoni garit ad rá.. a H961N- re nem..
Én (és más is onnan) rendeltem hozzá egy bőr hátlapot, ami elvileg NFC és wireless töltős, ebből az NFC műxik , a rádiós töltés sajna nem, lehet a drágábbikat kellett volna ami gyári OEM, az Ebay-on van fent ,duplája az ára, azzal biztos működik .
G5 bár hasonló DAC/AMP -lesz benne (állítólag) de unibody lesz, és bővíthető sd, talán.. nos innentől nekem lőttek a Flac/DSD gyűjteménynek ... ha nem bővíthető.
Én már többször elmondtam,.. akinek fontos a HiFi (+a nagy képernyő 5,7,..másodlagos kijelző..stb.) annak megéri, akinek nem annak teljesen jó a G4 !( mivel volt előtte ezért tudom) Ez akkora pont mint egy iPhone 6+, vagy Sony Z5 premium ,Note 5 ,stb .. tehát nem kicsi , nyáron leszek is bajba vele
De ! A hangja nem hasonlítható , (telefonhoz) inkább egy FiioX3II-5, Ibasso DX 90 , Ak 120 stb-höz, tehát , minőségi ..
ps. abba ne menjünk bele mennyivel rosszabb vagy jobb ,.. én telefonba ilyen DAC/AMP párost nem hallottam még , az bizonyos ..( és bizony nem volt olyan amit ne próbáltam volna ki a mostani ,,csúcs,, készülékek közül ,a füleseimmel, és persze FAC/DSD-vel..) A saját Fiio10K- USB DAC/AMP -om az erőben sincs , ha lehet nem is használom..már...
a V10- hangjához , adom is el ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kuponkunyeráló
- Nyaralás topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen egeret válasszak?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest