- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
Nézd , nekünk H961N (Dual sim 64 GBram) van, ezek bolti garisak, tehát van kockázata... itt vett valaki a (supergamezen 209 ezer)) 960A-t ami ue. csak egy sim és 32 Gb ram, minden más azonos, és bár Szlovákiából hozták, de megkérdezte és itthon is garis , tehát ha ott veszed meg, vagy ausztriából, az LG itthoni garit ad rá.. a H961N- re nem..
Én (és más is onnan) rendeltem hozzá egy bőr hátlapot, ami elvileg NFC és wireless töltős, ebből az NFC műxik , a rádiós töltés sajna nem, lehet a drágábbikat kellett volna ami gyári OEM, az Ebay-on van fent ,duplája az ára, azzal biztos működik .
G5 bár hasonló DAC/AMP -lesz benne (állítólag) de unibody lesz, és bővíthető sd, talán.. nos innentől nekem lőttek a Flac/DSD gyűjteménynek ... ha nem bővíthető.
Én már többször elmondtam,.. akinek fontos a HiFi (+a nagy képernyő 5,7,..másodlagos kijelző..stb.) annak megéri, akinek nem annak teljesen jó a G4 !( mivel volt előtte ezért tudom) Ez akkora pont mint egy iPhone 6+, vagy Sony Z5 premium ,Note 5 ,stb .. tehát nem kicsi , nyáron leszek is bajba vele
De ! A hangja nem hasonlítható , (telefonhoz) inkább egy FiioX3II-5, Ibasso DX 90 , Ak 120 stb-höz, tehát , minőségi ..
ps. abba ne menjünk bele mennyivel rosszabb vagy jobb ,.. én telefonba ilyen DAC/AMP párost nem hallottam még , az bizonyos ..( és bizony nem volt olyan amit ne próbáltam volna ki a mostani ,,csúcs,, készülékek közül ,a füleseimmel, és persze FAC/DSD-vel..) A saját Fiio10K- USB DAC/AMP -om az erőben sincs , ha lehet nem is használom..már...
a V10- hangjához , adom is el ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő