Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stemplar07

őstag

válasz B.bika #420 üzenetére

:) Nézd , nekünk H961N (Dual sim 64 GBram) van, ezek bolti garisak, tehát van kockázata... itt vett valaki a (supergamezen 209 ezer)) 960A-t ami ue. csak egy sim és 32 Gb ram, minden más azonos, és bár Szlovákiából hozták, de megkérdezte és itthon is garis , tehát ha ott veszed meg, vagy ausztriából, az LG itthoni garit ad rá.. a H961N- re nem..

Én (és más is onnan) rendeltem hozzá egy bőr hátlapot, ami elvileg NFC és wireless töltős, ebből az NFC műxik , a rádiós töltés sajna nem, lehet a drágábbikat kellett volna ami gyári OEM, az Ebay-on van fent ,duplája az ára, azzal biztos működik .

G5 bár hasonló DAC/AMP -lesz benne (állítólag) de unibody lesz, és bővíthető sd, talán.. nos innentől nekem lőttek a Flac/DSD gyűjteménynek ... ha nem bővíthető.

Én már többször elmondtam,.. akinek fontos a HiFi (+a nagy képernyő 5,7,..másodlagos kijelző..stb.) annak megéri, akinek nem annak teljesen jó a G4 !( mivel volt előtte ezért tudom) Ez akkora pont mint egy iPhone 6+, vagy Sony Z5 premium ,Note 5 ,stb .. tehát nem kicsi , nyáron leszek is bajba vele :D

De ! A hangja nem hasonlítható , (telefonhoz) inkább egy FiioX3II-5, Ibasso DX 90 , Ak 120 stb-höz, tehát , minőségi .. :) ps. abba ne menjünk bele mennyivel rosszabb vagy jobb ,.. én telefonba ilyen DAC/AMP párost nem hallottam még , az bizonyos ..( és bizony nem volt olyan amit ne próbáltam volna ki a mostani ,,csúcs,, készülékek közül ,a füleseimmel, és persze FAC/DSD-vel..) A saját Fiio10K- USB DAC/AMP -om az erőben sincs , ha lehet nem is használom..már... :( a V10- hangjához , adom is el ..

Új hozzászólás Aktív témák