- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Aryon87 #4155 üzenetére
Én úgy tapasztaltam, hogy nem csak a NET ről dobott le, hanem a komplett hálózatról és így telefon beszélgetés is megszakad(t)
(vagy manuális hálózat váltás során , 4G területen (ahol amúgy simán jó a 4G vagy LTE ... (Várostól pár km-re lakom) korábban semmi gondom nem volt és SIM kártya jó, mert G2 -be használva ez a probléma nincs jelen.
UI:
Akkor APN beáll. -al van a probléma, azt mondod?L
-
MaxxDamage
félisten
Mind1 mire készül el (patika állapotú D802 G2-t (2GB RAM , 32GB ROM) beszereztem másodlagos telefonnak, 6.0.1 már rajta is van és jó kis telefon
)... telefonba mondták, ha a javítás költsége meghaladja az értékét, akkor csereutalványt adnak.... pff. mondom neki, hogy kétlem én, hogy arra lenne szűkség... csak szoftver csere (jobb esetben) és memó kártya csati/foglalat csere, töltőkábel csere (kb. ennyi) és ezek nem olyan költséges dolgok, hogy cserélni kelljen....
Én felküldöm a teljes csomagot, ahogy vettem (eredeti számla/doboz, battery, töltő adapter+kábel , bontatlan QuadBeat 3 füles , dokuk , stb... mindent és egy dokut is küldök a csomagban, IMEI szám szerint, tel. megnevezés, szoftver verzió , tartozékok, doboza (állapot szerint mindent) és külön az elérhetőségi adataim is le vannak írva, (nyomtatva , aláírva, dátum, stb..) és eredetit küldöm, másolat nálam marad (és ez is jelölve van *-ozott rész) stb..stb..
(így a tuti és korrekt) ... szeretném visszakapni azt és ahogy elküldtem minimum.
(#4151) stemplar07: Mindenképp megírom majd, mi a helyzet vele..
Futárt sem rendeltem még meg, de a csomagot már össze készítettem, majd Kedden jön érte a Futár előre láthatólag.L
-
MaxxDamage
félisten
LG-től ma felhívott egy munkatárs telefonon és letárgyaltuk a dolgokat, Kedden Futár viszi fel a Váci útra Szervizbe, remélem megfelelő gondos javítást fog kapni a telefon... (nem szeretem a szervizeket..)
TMX -be csak nem küldik át, azt külön leírtam nekik, hogy attól tartózkodom és nem tolerálnám megfelelően, ha nem LG központ szerviz csinálná, ha egyszer oda küldöm direkt...
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4143 üzenetére
Majd alakul
(#4144) aTe014: Én is pontosan így szoktam csinalni!
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4139 üzenetére
Nagyon belassult.... Messengeren az írás is "akadt" nem is kicsit!
Most teljesen kikapcsoltam, kicsit vártam és bekapcs... azóta jó.L
-
MaxxDamage
félisten
Folyamatosan lefagy a Chrome a V10-en.....ennek köszönhetően a telefont restartoltam és azóta az auto fényerő is meghalt....
WTF!?
Ilyenkor mi van???L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4133 üzenetére
Közben kiderítettem, hogy nem a T kártya (és hálózat) a ludas a dologban...
G2 -be a T-s kártyát berakva, manuális hálózat váltások között semmi (hálózat eldobási) probléma nem volt tapasztalható! Csak a V10 -be van az, hogy eldobja a hálózatot váltás során (auto és manual váltás esetén is) és ezt meg kell oldani, mihamarabb!/lehet felküldöm Váci úti LG szervizbe....addig használom a G2 -t
/
(#4134) lako05: Azt megköszönném a többiek nevében is !
L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4076 üzenetére
Lehet nem a szoftverrel (Android) van a gond, hanem a szolgáltatónál keresendő a hiba forrása...
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4074 üzenetére
Ment neki egy P.Ü. (hátha tud mondani valami okosat) ha nem akkor LG ügyfélszolgálathoz fordulok...
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4071 üzenetére
Fogalmam sincs, még nem csináltam ilyet.
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4069 üzenetére
Elvileg csak rádugom gépre (noti) és LGBridge Start majd rátöltöm a korábbi teljes mentést nem?
Vagy kell előtte egy teljes FR ?L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4065 üzenetére
Akkor várok még kicsit (ha lesz válasz a leadott IMEI -el kapcsolatban)
Aztán ha úgy alakul, akkor megy vissza a korábbi verzió Android... (van külön mentésem mindegyik verzióról , direkt belakott verzió, saját telefonnal) így sok dolgom nem is lenne vele....(elvileg)L
-
MaxxDamage
félisten
Gondok vannak az LTE hálózattal... (itthon tapasztalom) eddig gond nélkül volt 3G/4G (LTE) csak udvarban...
Na mind1! Kicsit bosszantó mikor beszelgetek valakivel és még van térerőm, de kevés...annyira hogy akadozik a hang...!!! Mikor meg váltana hálózatot, akkor vagy fél percig az erősség jelzőnél körbe-körbe cikázik... Vicc!Ez amúgy most telefon gondja, vagy hálózati probléma? (esküszöm kipróbálom majd egy Vodás kártyával is...)
L
-
MaxxDamage
félisten
Látod, én biztos nem használnék ilyen dolgokat....telefon eredeti dolgai és minden rendben! Max.témákat rakok fel és így a gyári ikon kinézete változik, de az nem okoz semmilyen problémát.
Ez olyan kb. mint mikor valaki a gépet (PC) tele rakja minden sz***al. (nem megfelelő és rendszer számára freeware programok, vagy nem megfelelően lettek telepítve) és havonta behal neki, vagy lassú lesz...lefagy...stb...
L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4011 üzenetére
Ment P.Ü. !
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #3961 üzenetére
Azért ez elég gáz szolgáltatói részről!
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #3954 üzenetére
Nálam sincs semmi gond. C-s szoftver verzió es T-s vagyok (flotta díjcsomag)
L
-
MaxxDamage
félisten
Az általam leírt mód tudsz rakni alulra összesen 5db ikont, ahol neked most 3 van csak és egyik az lehet a képernyő rögzítés app is...pl.
(#3939) Yaksy: Vagy azzal is megoldható. Én mielőtt ezt megcsináltam (alsó sáv) , mindig a lehúzós sávban indítottam el, de az általam használt beáll. jobb és egyszerűbb (gyorsabb)
L
-
MaxxDamage
félisten
Szia!
Ha erre gondolsz:
beállítások / kijelző / előlapi érintőgombok / gombkombináció (és ott beállítod a megfelelőket -5 db- amit lehet!) nagyon egyszerű és jó megoldás így... csak egy kattintás és már tudok is a képernyőről tetszőlegesen képet csinálni.)kép: (remélem tudtam segíteni) - kijelölt az amivel tudsz képet készíteni -
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #3891 üzenetére
Szia!
Eddig vagy nem tapasztaltam, vagy nem vettem észre....de tegnap este igen! A telefonon olyan este 7-től éjjel 1-ig toltam a Messengert (közben persze töltőre is raktam , mind1) na a lényeg, hogy mikor ezt a beégési jelenséget tapasztaltam, az úgy történt: telefon töltőn volt és mielőtt lefeküdtem kikapcsoltam, majd kikapcsolás után az éjszakába a kijelző középen ügye látszott a töltési embléma, szélek körbe feketén erős háttérrfény kísérettel (éjszakai sötétben erős és fehéresnek látszik) , majd így láttam meg a messenger ablakot (beleégetve nagyon durván) és elgondolkodtam!
Ma reggel bekapcsoltam és az a beégési jelenség már nem volt tapasztalható....
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #3927 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
Akkor megnyugodtam, köszi a megerősítést !
(#3920) Kavinton75: Nekem csak a 2.-ik batteryvel tapasztalható néha az erős merülés, és az, hogy nem bírja addig, mint az eredeti készülékkel vásárolttal
(de az új battery még nincs bejáratva rendesen) - azért ezzel is megvan néha a 4 hr 15 min kijelző időm
(most csak ezzel használom és remélhetőleg pár töltés után beáll majd)
L
-
MaxxDamage
félisten
Erre gondoltam.
Észrevételem szerint a lábak közt van olyan, ami nem igazán egyenes, ez gyárilag ilyen, vagy nálam görbülhetett meg? (képen nem nagyon látszik, közeli kép készítés meg homályos....by iPhone 6s)(#3907) Aryon87: Én kivertem volna a balhét, az biztos!
LG Váci útra felküldeném a telefont (Futárral, mivel 200+km-re lakom Bp.-től), akkor elvárom, hogy ott is csinálják meg és ne küldjék át ilyen mókolásra más szervízbe....L
-
MaxxDamage
félisten
Valaki tudna megosztani egy képet a telefon miCroSD csatlakozás (csatlakozó lábai) állapotáról?
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
bokarcsi71 #3867 üzenetére
Talán a topikjában érdeklődj: LG G Pro 2 - G, mint gigantikus
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Litván Zongora #3783 üzenetére
Értem!
Nekem korábban fül feletti volt a fülesem (SE IE7) és azt leváltva lett ez a kis E80 -as füles amit a mai napig nem bántam meg, mert 1 év+ gyártás (fejlesztés, szóval nem régi cucc) és nagyon rendben van!(mintha pont V10 -hez lenne legyártva)
Zalai vagyok, (Nagykanizsa) 20k -ért vettem és 24 hónap cseregarancia van hozzá (gyártói)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Litván Zongora #3778 üzenetére
SM E80 biztosan jó!
64Ohm +-10% az Imp. érték (IE7 -re köröket ver pl... sőt duplája az IE7-nek, hangzást és erősséget nézve!)
L
-
MaxxDamage
félisten
Érdekes!
Én úgy vagyok vele, hogy saját tapasztalataimra hagyatkozom és nem érdekel más véleménye... Saját magam kipróbáltam és tapasztaltam sokat is imp jack csalassal és 64ohm +- 10% fülessel is. A legjobb és legnagyobb előrelépés (teljesítmény, hangzás, minden..) a valós 64ohm +- 10% fülessel volt hallható! Durva volt na... Ezt csak az mondhatja el akinek van összehasonlítási alapja is.... Jah és a 80+ ezres Sennheiser-t is verte a nagy impes füles (kenterbe vágta , hiába volt az SE-n 150 imp-es csalás alkalmazva, gyarilag az SE 16ohm értékű)L
-
MaxxDamage
félisten
Nekem egy darab karc vagy bármi sérülés sincs rajta sehol... [link] vagy [link] , vagy [link] (mind3 van nekem és nincs okom panaszra, volt már, hogy a telefon kiesett a kezemből és a telefonnak semmi baja sem lett és volt már olyan is, hogy kijelzővel laffant le.....és mondom na most tört be a védő üveg, de annak sem lett baja!)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Kavinton75 #3700 üzenetére
Helyes döntés volt, hogy a V10 mellett döntöttél!
Reméljük most nagyobb szerencséd lesz !
A telefont most "újként" vetted?L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Kavinton75 #3680 üzenetére
Most a boltba a G4 ára is 100k körül van.... V10 meg nem sokkal több. Én is G4-ről váltottam V10-re és ha most akarnám ugyanazt a "váltást" megtenni, simán meg is tenném. (85k-t kaptam a G4-ér és volt hozzá sok tartozek , 131k-t adtam ki a V10-re (ebből 2.5k csak a száll.költsége) és amennyi különbség van a két telefon között....simán megérte, G4-et is hasonló áron vettem a maga idejében...akkor a V10 még sehol sem volt és a G4-re is + tartozékokat vettem (erős 10-20 ezrek koptak még) most a V10-hez is van már sok + tartozékom, de ez is megérdemli!
Azt is mérlegelni kell, hogy a G4-hez képest megéri-e azt a pluszt, mind árban, mind tudásban ---->> Remélem ezt csak viccnek szántad, mert 😊😀😁
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Kavinton75 #3677 üzenetére
Sajnálatos dolog!
Fel is adtad ? (a harcot) és letettél a V10 -ről?
Bárki, bármiből kifoghat egy "szériás" darabot... ez előfordul (sajnos)
Tudod... 3 a magyar igazság... plusz egy a ráadás, na ezt azért nem csinálnám, de 2.-ikra még beneveznék egy V10 -reL
-
MaxxDamage
félisten
V10-nél az miként lehet kivitelezni, hogy a "Galéria/Albumok" résznél a zenei tartalom (coverek) és egyéb nem kamerás képek könyvtárait ne lássam? (csak amit csinaltam a telefonnal képeket vagy más fontos másik készülékkel csinált képeket (albumok s azon könyvtárait) szeretném megtekinthetőnek látni a galériában) a többi képet a fájlkezelőben mindenképp megtalálom...
L
-
MaxxDamage
félisten
Épp ezért megbízható helyről rendelem.
Meg eleve ott a hírdetésben, hogy "original" LG és az egyik (battery) eleve amcsiból jött (annak mind1, mert mind Chinába gyártják.. de eredeti LG ez a lényeg) a Docking Charger meg Korea-ból jött (ez is eredeti bontatlan LG termék) és én kifejezetten oda figyelek a minőségre és eredetiségre...! (fontos)L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
venomka1 #3625 üzenetére
"original" akksinak az nevezhető amit az LG szán a telefonba (hivatalos specifikáció) a többi mind csak "egy" akksi...
(magyarul arra van csinálva és azzal biztos a működése, de ha te beleraksz egy nem "gyári" akksit, akkor a felelősség a tiéd... lehet megy rendesen, de az is lehet, hogy problémák jönnek elő...max. idővel!)
L
-
MaxxDamage
félisten
Mobilkereskedés - kapható újra a "fekete" !
/ameddig el nem fogy megint.../
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #3548 üzenetére
Meg is jött a válasz, de sebesség szempontból semmi érdekes nincs a válaszban...
"Az Ön készüléke H960A tipusú telefon 2TB-os külső memóriakártyáig tudja kezelni az SD kártyát, ezért gond nélkül fogja kezelni a 200 Gb-sat.
Sebességben nem lesz különbség a kisebb memóriakártyához képest, sajnos a telefonoknak nagy része nem hasznosítja az SD kártya adta sebesség lehetőségeket." ---->>> (ezt eddig is tudtam, sebességre vonatkozó választ meg sejtettem..L
-
MaxxDamage
félisten
Szerintetek érdemes venni nagyobb miCroSD kártyát a telefonba ?
Jelenleg 64BG -os kártyám , kártyáim vannak (64GB Samsung EVO és 64GB Lexar 600x) ami már nem elég... 200GB -os biztosan elég lenne....!Lexar 633x 200GB (95Mbit/s) vagy egy Sandisk Ultra 600x 200GB (90Mbit/s) miCroSD lennének a kiszemeltek a V10 -be....
Vélemény, tapasztalat?
(LG ügyfélszolgálatnál közben informálódom a V10 -el kapcsolatban, hogy a készülék mennyire használ ki egy "ilyen gyors" miCroSD kártyát....
(#3547) tetobau: Sok sikert! (nem nehéz kivitelezni, vásárolni ott!)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#31631410 #3545 üzenetére
Szia,
Regelsz eBay meg PayPal valós adatokat megadva) majd eBay linken (terméknél) nyomsz egy "buy it now" majd fizetsz PayPal fiókkal (mikor regelsz PayPal-nál , akkor hozzáadod ott Bankkártyád (és tudsz fizetni úgy) ennyi az egész röviden)
Ez inkább eBay téma, és ott szívesen segítenek. (összefoglaló elolvasása ajánlott kérdezés előtt)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #3536 üzenetére
Köszi!
Rendeltem is egyet, legyen ilyenem is
Ez a telefon megérdemel minden jó + kütyüt!L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #3534 üzenetére
linket róla!
(akár privátba is)L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
GuzziBiker #3518 üzenetére
Igazán nincs mit!
Ajánlom figyelmedbe az "Összefoglaló" részt is és ott különösképp a "G4-ről váltanék V10-re. Miben nyújt többet a V10 a G4-től?" fejezetet elolvasásra!L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
GuzziBiker #3516 üzenetére
Szia!
Én pl. G4 -ről váltottam V10 -re és minden szempontból megérte! (85-ér adtam el a G4-em még és Vettem 130-ér egy V10-et (fekete) , mind2-t a mobilkernél vettem, teljes elégedettséggel - anno a G4-et 24hó garral vettem 125k HUF-ér , V10-et meg 12hó gyári garral) Én azt mondom ajánlott vétel! (ha már abba a helyzetbe vagy, hogy telefont kell venned...és G4 vs. V10 , akkor egyértelmű, hogy a V10
)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #3506 üzenetére
Murphy (itt is igaz)
„ami elromolhat, az el is romlik”L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
polberto #3503 üzenetére
Attól még MM-be lehet menni, mert IMEI alapján az ő rendszerükben van nyilvántartva és ki kell tölteniük a gari jegyet... mivel ezt amikor kellett volna, nem tették meg
/továbbá vedd fel a kapcsolatot azzal akitől vetted, ha szűkséges!/
Felveheted az LG ügyfélszolgálattal is a kapcsolatot, ők is fognak segíteni a megoldásban!
Hétköznap Reggel 8 és este 18:00 között ott az élő chat , amit ajánlok számodra ! (ez is egy kiindulás)
Sok sikert!
(#3505) polberto: Mindenre van megoldás, csak el kell indulni a megoldás felé és kivitelezni!
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
polberto #3501 üzenetére
Szia!
Szerintem MM-be kellett volna kitölteniük a gari jegyet (ha csak az van) és ez még remélhetőleg korrigálható.
Valami dokumentumod csak van arról, hogy te nyertél náluk egy ilyen telefont? (pl. MM rendszerében biztosan!) és akkor tuti fognak segíteni neked! Sok szerencsét kívánok!(én TV-vel jártam így Euronics-ba.... Szervizes Futár (aki LG hivatalos szervizes volt) vitte be a gari jegyet és töltette ki a TV vásárlása után 3 évvel
- igaz volt számla is a vásárlásról.. na neked is kell lennie valaminek a nyereményről... ) kopogtass elsőként az MM-nél)
(én MM-et nem ismerem, nem vásároltam még ott, talán 1x ha voltam olyan üzletben... így tapasztalatom nincs velük, de ott is emberek dolgoznak, elvégre..)
L
-
MaxxDamage
félisten
(#3490) psg5 , (#3491) aTe014 , (#3492) OPiiPO - csak "link" -be raktam a fórumtárs megosztását, de V20 annyira nem izgat (még) és egy jó darabig a V10 -et szeretném kihasználni.... lehet arra mire váltanék, V30 vagy V40 is lesz már..!
(vagy lehet beszerzek egy példányt minden V sorozatból... ha már az első megvan!)
L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
zoleeno1 #3451 üzenetére
Te is úgy raktad fel a V10-re , hogy levetted az eredeti hátlapot? (ha rajta van, akkor nagyon nehezen megy rá és a Bőr belső felén az a jó anyag gondolom azért van, hogy a hátlapot le kell venni és alsó részen is vannak bevágások a jack , és microusb-nek) ezért ajánlott levenni a hátlapot nem?
L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
Lefelé görgetve eltűnik, maradjon csak ez a verzió.
(#3446) saddybaddy nagyon sok favorite van nekem így a többi böngésző kizárt! Notin is csak ezt használom. Sebesség problémám nincs vele, netfüggő csupán, ha jó a net akkor egy katt a könyvjelzőre és már be is töltött instant...
(#3447) zoleeno1 nekem kis gyári hiba van rajt amit jeleztem is az eladó fél felé... (nem számottevő, de engem pl.zavar...)
Lehet veszek egyet pirosba is és kérek rá kis kedvezményt...L
-
MaxxDamage
félisten
"viszont a fekete hátlap nem győzött meg" ---->>> Nem értem....mi a probléma vele?
Szerintem tökéletes és precíz anyag, ami könnyel le/felhelyezhető és nem csúszik..ujjlenyomatot sem gyűjti stb...! Vagy csak az a baj vele, hogy fekete?
(van fehérbe is és külön hátlapok is beszerezhetők....sok színben !)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #3095 üzenetére
Ma meg is jött (08.29.-i vétel) a "Battery Charger" és tényleg eredeti LG cucc..na meg Koreából jött
Még a 2.-ik Original LG Battery amit várok /bár ez Amcsiból jön és fene tudja mikor is ér ide.../ és teljes lesz a kép... (na meg a bőr hátlap is érkezhetne már....)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
eladogeppc #3206 üzenetére
Felhasználó függő a dolog, de szerintem hagyjuk is a témát! (többszörösen kitárgyalva)
Kereső es Összefoglaló információk, adatok azok adottak!
Nincs problémám a SOT-al mint ahogy tudtommal senkinek sem...pl.L
-
MaxxDamage
félisten
Már berendelve (külön és olcsóbban)
Amúgy van PowerBank a birtokomba amit nem igazán használok kiPárszor már használtam telefon és BT füles töltésre is, de még csak lemerülés közelébe sincs.
Számomra a + battery és egy olyan töltő jobban kivitelezhető (csak egy battery csere és megint full töltöttség alatt a telefon!)Ez a PowerBank van nekem (igazi túlélő darab!)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Bodagreg #3083 üzenetére
Update megvolt, pótakksi lehet ma meg is lesz rendelve "Ireland"-ból...
"LG V10 Power Pack" ami tartalmaz egy batteryt+töltőt és csak 28.99GBP + 10GBP ~ 29.99GBP és 5-7 munkanapot ír (Europe Union) szállításra , kábel az nem tartozéka a csomagnak, ez is írva vagyon(az nem is kell) Eredeti és 100% új , bontatlan - ez itt MO.-n amúgy miért nem kapható!?
L
-
MaxxDamage
félisten
Jó használatot kívánok!
Engem kicsit zavart az a 2 jack dugalj is a telefonba + füles csati...ezért is vettem inkább 64 Ohm +-10% fülest!Más:
Most néztem telefon szoftver Updatet és van télyleg elérhető 311MB-os Update hmmmm...ezt mennyire érdemes felrakni? Jelenlegi rendszerrel is meg vagyok elégedve...!L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest