- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zozzzzzzzzzz #4578 üzenetére
Facebook appon belül használod vagy hogyan?
-
válasz
saddybaddy #4357 üzenetére
Én az új vibertől kaptam agyfaszt, főleg az új emoticonok. Desktopon befrissült, mobilon azonnal letiltottam.
Messengert utálom, lassú, bugos. -
válasz
saddybaddy #4211 üzenetére
Vmint videozaskor akad a hang, szoval vannak ott bajok.
-
válasz
Ferenczi Áko #3973 üzenetére
Uzemido nem a legacelosabb, de a tobbiben kivaloan teljesit.
-
válasz
eladogeppc #3612 üzenetére
Sőt meteoreső is szakadhat ránk... Eddig nincs BL tapasztalat a V10-zel.
-
válasz
Kavinton75 #3569 üzenetére
fasza
-
válasz
MaxxDamage #3548 üzenetére
Mi a jofenet csinaltok ti a teloval, hogy ennyi hely kell?
Nagyon gyors sd talan a fhd 60 fps hez es a 4K hoz biztos jol jon, mashol sztem nem profital belole. -
válasz
eladogeppc #3532 üzenetére
"A G5-ös klubból kitiltottak egy időre" reméljük itt nem lesz rá szükség.
-
Én sem értem amúgy emiatt a nagy sírást. Nekem bőven elég ha reggel 7-től este 7-ig kibírja. Ha pedig tudom, hogy megyek esetleg valahova és kell a kraft akkor meló közben rádobom a powerbankre.
Az mondjuk már jobban zavar ha vmi hülye app beragad és leszívja az akkut, de ez meg nem a teló hibája. -
Ez igy ebben a formaban inkabb V10 SE. +200mAh akku, vicc. A snapi 820 miatt talan jobban fogja birni, de egy ekkora tepsi elbirt bolna egy 3700as akkut.
Amugy duraskin ide v oda a V20 is megkapta a MIL-STD-810G minositest. A hatlapi gombok elhagyasa ontokonszurasnak erzem az LG reszerol. Ettol is volt kulonleges a G oll a V szeria egy tagja. Most beallt a tucat droid telok soraba :/
Kivancsi vagyok a tesztre, cserelni max G4 rol eri meg. -
-
válasz
eladogeppc #3226 üzenetére
Akkuban sokkal erősebb az S7 edge. [link]
-
válasz
eladogeppc #3206 üzenetére
Mi az, hogy konkrét? Nekem minden nap más és más. Nincs két egyforma felhasználási mód. Lehet, hogy csak 2 óra, de kihozható 6-ra is.
-
Most először sikerült egy 4,5órás sot, 16% kraft maradt még a telóban. Lehet az új patch miatt lett jobb az akkukezelés?
-
válasz
littleshagy #3040 üzenetére
A kamera körüli varrás azért nem egy díjnyertes kézműves munka
-
válasz
MaxxDamage #3002 üzenetére
Főleg akkor ha rövid pár szavasak a válaszok.
-
válasz
MaxxDamage #2782 üzenetére
-
Komoly hiba nincs, inkabb apro zavaro dolgok.
Sotetben a 2nd screen bevilagitasa, de alig eszreveheto. Hivasnal talan lehetne hangosabb a hangszoro(de lehet csak az en fulem ilyen), mondjuk kihangositva brutal hangos. Nyilvan mindenki orulne ha mondjuk 4000es akkuval lenne, de egy atlagos hasznalattal siman vegigtolhato a nap akar egesz napos mobilnettel. Ja es meg kell szokni a meretet akinek kisebb a keze, mert lattam olyat aki emiatt adta el. Nalam kb ennyi. -
válasz
saddybaddy #2647 üzenetére
A 2év gariból a +1 csak bolti gari.
Nekem se túl szimpi a mobilker, annyival nem olcsóbb mint egy normálisabb gsm. -
Nem, sőt igazából azzal kell kezdeni, hogy 6-osra frissíted. 5.1-ből hiányzott a rezgés profil, csak néma és hangos volt. Persze ez csak 1 hiányzó fícsör, de engem zavart.
luimapeiz: G4-nél sajnos igen komoly hibák kezdtek előjönni, szerencsére javítják ezeket, de akkoris...
-
-
MM és edigi kivételével csak sufniban kapható, de ott is vannak igen nagy különbségek. Pl smartshop vs blaha aluljáró gsm.
Ahogy néztem még senkinek nem volt garis problémája. (ellentétben a G4-gyel, nagyon durva mi megy a topikban, kb heti 1-2 embernek lesz bootloopos a telója vagy ég be a kijelzője)P9 az elég fasza garis szempontból, a többi részét annyira nem vágom. Én is agyaltam rajta sokat, de a 180ezres rettentő sok, akkor inkább S7/edge.
-
Nyilván egyénfüggő, mellette egy Hua P9 figyelt, nem egy kategória. Tudásban persze biztos hiperszuper a 6P.
1év a függetlenre és gsm-esre, 2év a szolgáltatósra. (ami V10 esetén sajnos kiesik mert nem került be senkihez)
iphone-ra is csak 1 évet adnak, de megnézheted a 2 év garis htc10-et is csak 270e ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest