- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
"GSM boltosok meg nem nepperek"
Ja, tényleg nem. Amikor a régiónkban még nem megjelent iPhone-t adják 350 ezerért, akkor az teljesen rendben van, az nem nepperkedés. Legalább fórumos vitákban lehet majd arra az árra hivatkozni és csúsztatni. A V10 nem kapható itthon hivatalosan, de van "nemnepper" GSM boltos ár 699 helyett 960 dollárért (275k HUF).
"az optimalizálással meg nem értem mi bajotok Note 3 android 4.3 1.5 éve fagyás és akadásmentes"
TE TÉNYLEG NEM CSÚSZTATSZ? Egyrészt S6 Edge+-ról volt szó, erre jössz a Note 3-al. Másrészt meg nem fagyásról és akadásról, hanem rossz memóriakezelésről volt szó, aminek a létezését itt elismerted már. Ne add az értetlent.
"az meg hogy a műanyag mínőségi ez szerintem röhejes"
Nekem meg az röhejes, hogy az üveg hátlap minőségi. Sérülékeny és elképesztően gyűjti az undorító zsíros maszatos ujjlenyomatokat. De látod: Ez az én véleményem, neked meg más (BTW én a G4 bőr hátlapját imádom). Felesleges ezen fennakadni, vegyél Samsungot nyugodtan, szerintem senki nem fog bántani miatta.
(#107) MartOOn: Én sem szeretem az Edge-ek fogását. A Note 5 viszont jónak tűnik, ha a Samsung végre eljut a fejlettségnek arra a szintjére, hogy tud jó memóriakezelést írni, akkor fogok egy Note-ot beszerezni, mert a koncepció az S-Pen-el együtt egyszerűen nagyon bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest