- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sur1G
aktív tag
"A flip sorozat valoban jo. Csak drága. Taotronics pulse x fele annyiért ugyan azt tudja." Ez az állításod nem állja meg a helyét és ebben a formában félrevezető. A GO és a Clip lehet tényleg rossz, nem tudok nyilatkozni erről. Én is innen tájékozódok az új készülékekkel kapcsolatban, pont ezért hoztam fel.
-
Sur1G
aktív tag
Az a problémám ezekkel az állításokkal, hogy nem állják meg a helyüket. Ki van emelve egy tulajdonság és ha abban az egyben van jobb vagy hasonló olcsóbban, akkor az adott termék már egy túlárazott, ár/érték arányban nem ajánlott készülék. Összességében nem nézi senki, pedig nem tudja senki, hogy milyen felhasználási körülményekre keres valaki ilyen eszközt.
Ahogy látod ezeket a készülékeket úgy reklámozzák, hogy a tóban, vízben, sátrazásnál használják. Akinek ez fontos ilyet vegyen, mert ezekkel az igényekkel ezek egyáltalán nem túlárazott készülékek. Igen nekem megér +15 ezer ft-ot, mert így nem kell mindig új készüléket vennem, jó évekig.
-
Sur1G
aktív tag
Te állítottad, hogy a Taotronics fele annyiért ugyan azt tudja. Nem tudja. Ráadásul egy ilyen eszköznél egy nagyon fontos szempont, hogy a külső behatásokat mennyire bírja, mivel ezeket oda veszik az emberek.
A hozzászólásommal igazából magát a JBL márkát akartam minősíteni, nem igazán neked szántam. Ezért elnézést.
-
Sur1G
aktív tag
Mikor még divatba jöttek ezek a hangszórók vettem jó drágán egy JBL Charge 2+ (50k?). Amit ez a készülék kibírt én el se hiszem. Lehet hogy van olcsóbb, vagy olyan mi jobban szól annyi pénzért amibe kerülnek, de hogy ilyen hangzás mellett, ezt a strapabíróságot más nem nagyon tudja megadni olcsóbban.
Pont most kell vennem egy családtagnak valami ilyesmit és pont nézem a JBL Flip 3-at. Ez a Taotronics Pulse X fele annyiért tök jó lenne, ha kibírná, hogy beleejtik a tóba. Nem nagyon találtam róla leírást, de a kialakítását elnézve nem hiszem, hogy túl strapabíró lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Magsafe töltő eladó
- Töltők, kábelek, power bankok, átalakítók - Domshop - Prémium kiegészítők Apple termékekhez
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest