- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxman
senior tag
Hát de az biztos hogy széleskörben kínálni, a kompakt méretű, jóárasított, emberek nagy arányának megfelelő , közvetlen konkurenseinél sokkal jobb hangzású hangcuccost, amiben van egy jó akku is és telefonálni is alkalmas. Én aláírom hogy hangzásban lehet van jobb, ami pl kevésbé ismert és hasonló áron van, de az is igaz hogy én még nem nagyon hallottam elégedetlen GO.-tulajt.
Én 5k-ba vettem egy bontatlant, maximális az elégedettség, és az én igényeimet teljesen kiszolgálja. Ha a hangzás lenne a fő akkor nagyobbat, drágábbat, erősebbet keresnék - javasolnék. -
pit stop
addikt
A személyes preferenciáid nem azonosak a készülék összes paraméterével, amiben lehet a másik jobb - az egy másik dolog, hogy Te nem veszed figyelembe.
A nagyobb márkáknál nem csak a brandet, hanem mondjuk a szabadalmakat, és fejlesztéseket is meg kell fizetni, több kínaival ellentétben akik ezekre nem áldoznak - tisztelet a kivételnek.LG árait se ismerjük teljesen, és van még két nagyobb testvér is PH3, és PH4 néven. Én várom az árakat és tapasztalatokat, és ahogy te is írtad nem ítélkeznék úgy feléjük sem, hogy közelembe sem járt.
-
Sur1G
aktív tag
"A flip sorozat valoban jo. Csak drága. Taotronics pulse x fele annyiért ugyan azt tudja." Ez az állításod nem állja meg a helyét és ebben a formában félrevezető. A GO és a Clip lehet tényleg rossz, nem tudok nyilatkozni erről. Én is innen tájékozódok az új készülékekkel kapcsolatban, pont ezért hoztam fel.
-
Dwayne Hicks
tag
Én megvettem a Go-t, de nem egy olyan nagy értékű dologról van szó aminél ciki lenne szembesülni azzal, hogy ár/érték arányban a legrosszabbat választottam...
Ilyen árban pl. maxell, orion, philips volt a láthatáron. Mivel azokat nem próbáltam ki azóta sem, így még várom a szembesülést.
A philipset kimondottan kedvelem, de amit kínáltak az egy jugoszláv kézigránátra hasonlított inkább... -
Sur1G
aktív tag
Az a problémám ezekkel az állításokkal, hogy nem állják meg a helyüket. Ki van emelve egy tulajdonság és ha abban az egyben van jobb vagy hasonló olcsóbban, akkor az adott termék már egy túlárazott, ár/érték arányban nem ajánlott készülék. Összességében nem nézi senki, pedig nem tudja senki, hogy milyen felhasználási körülményekre keres valaki ilyen eszközt.
Ahogy látod ezeket a készülékeket úgy reklámozzák, hogy a tóban, vízben, sátrazásnál használják. Akinek ez fontos ilyet vegyen, mert ezekkel az igényekkel ezek egyáltalán nem túlárazott készülékek. Igen nekem megér +15 ezer ft-ot, mert így nem kell mindig új készüléket vennem, jó évekig.
-
Sur1G
aktív tag
Te állítottad, hogy a Taotronics fele annyiért ugyan azt tudja. Nem tudja. Ráadásul egy ilyen eszköznél egy nagyon fontos szempont, hogy a külső behatásokat mennyire bírja, mivel ezeket oda veszik az emberek.
A hozzászólásommal igazából magát a JBL márkát akartam minősíteni, nem igazán neked szántam. Ezért elnézést.
-
Sur1G
aktív tag
Mikor még divatba jöttek ezek a hangszórók vettem jó drágán egy JBL Charge 2+ (50k?). Amit ez a készülék kibírt én el se hiszem. Lehet hogy van olcsóbb, vagy olyan mi jobban szól annyi pénzért amibe kerülnek, de hogy ilyen hangzás mellett, ezt a strapabíróságot más nem nagyon tudja megadni olcsóbban.
Pont most kell vennem egy családtagnak valami ilyesmit és pont nézem a JBL Flip 3-at. Ez a Taotronics Pulse X fele annyiért tök jó lenne, ha kibírná, hogy beleejtik a tóba. Nem nagyon találtam róla leírást, de a kialakítását elnézve nem hiszem, hogy túl strapabíró lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest