- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tovgab
aktív tag
Már ne is haragudj, de itt most a hordozható hangszórókról van szó és ezen a téren a JBL a(z egyik) legjobb. Gondolom hallottál már élőben legalább egy Charge-ot, esetleg egy Xtreme-et, bár akkor meg nem írnád ezt.
A múltkor költözött nálunk a Telekom és az átmeneti irodájukba csak úgy be volt hányva minden bútor...stb, pont ezért volt fura, hogy mégis milyen kellemesen szól a zene a háttérben. El is kezdtem keresni a hangfalakat, hogy megtudjam, hogy miből jön ez a hang és akkor vettem észre, hogy csak le van rakva a sarokban egy asztalra egy JBL Charge 2, hát komolyan mondom, alig hittem el.
Na én ekkor határoztam el, hogy vennem kell egyet, addig fórumozgattam amíg rá nem leltem a csúcs kütyüjükre, mákom volt, mert találtam egyet használtan (2-szer ha be volt kapcsolva, a töltőjét még én szakítottam ki a zacskójából), 45-ért. Na az odab*sz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Apple Magsafe töltő eladó
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest