Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
torrrent
aktív tag
válasz
Pumika1975 #11276 üzenetére
Szia, azért néha nézz még be, hátha valami csoda történik.
. Én még szeptemberig vagyok, háromdézek, aztán jöhet a telefon ami megváltja az életemet: Son Xperia Z a full HD.
-
coolinggg
tag
válasz
Pumika1975 #10978 üzenetére
Köszönöm! Amint tehetem nekifeszülök...
-
coolinggg
tag
válasz
Pumika1975 #10973 üzenetére
Igen köszönöm, olvastam, de azt hittem attól csak rootom lesz. TWRP-t is szeretnék, ha már csinálom. Ha lesz az is akkor már más a helyzet. Persze a flashtoolstól is félek egy kicsit, mert azt is csak sokadszorra sikerült megetetnem vele. Csak ott nagy szerencsém volt, mert már a 73. alkalommal sikerült, így nem vesztettem el a higgadtságomat.
Ez a ROM egyébként csak abban különbözik a gyáritól, hogy rootolt? -
DonMaster
addikt
válasz
Pumika1975 #10494 üzenetére
ics-re azt TWRP-nek hivják ami müködik és nem fagybe ha meg más van ics-re akkor linked be kérlek mert nem halottam rolla azt tudom hoyg a twrp-nél nem kell a 3dgomb csak simán a hang gombot kell nyomni és bejön, a sima gb-re meg f, 2.2.-2.3-ra van sima mezei roma manageres cwm ics-re viszont a legjobb a twrp telepitése p940recovery.apk-ból
-
Pumika1975
senior tag
válasz
Pumika1975 #10487 üzenetére
ja látom az a meghajó is fent van! párszor miközben fastboot módba teszi a tools avtelót le kell húzni a gépről majd visszadugni.
fastboot mode = szürke lg logó akkor van abban
-
RVR400
veterán
válasz
Pumika1975 #10469 üzenetére
Ezt ebay-en 200 fontért találtam ,az már túl sok. De 186-ért van amúgy tetszetősebb 5.7"-os cucc.
Vagy itt van ez -
Fitzgerald
veterán
válasz
Pumika1975 #10469 üzenetére
lol, Termékleírás: "Az MTK6589 következő generációs rendszerével a ThL is beállt a nextgen sorba! Hatalmas tudás alacsony áron! Ez a jövő! Elől 3.2 Megapixeles kamera, hátul pedig már 12!"
Ez kb. olyan szöveg, amit az aluljáróban nyomnak a sufni gsm-es kopaszok a Nyugatiban
Oldal neve: Az olcsóság.hu
Azért vigyázni kell ezekkel a kínai cuccokkal. Amúgy meg mi ez, valami rossz S3 kopi? -
RVR400
veterán
válasz
Pumika1975 #10466 üzenetére
Én most 115 fontért néztem ki egy 5 colos QHD felbontású cuccot, MTK6577-tel meg 1 GB RAM-mal. Szóval szerintem gariztatom, ha megjavítják, akkor kb árban ugyanott leszek, de lesz egy nagyobb telefonom, gyorsabb oprendszerrel meg több RAM-mal.
-
spuros
őstag
válasz
Pumika1975 #10457 üzenetére
Viszont való igaz nem azt mondta, hogy nem lesz hanem, hogy nem arra koncentrálnak. Tehát még van esély..
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Pumika1975 #10457 üzenetére
Diplomatikus politikus válasz volt.Nem mondta,hogy nem lesz frissítés csak akiknek meg kell csinálni azoknak van fontosabb dolguk és majd utána remélhetőleg előbb mint később..de Koreában annyi fogyott su760-ból,hogy arra megírták..végül is már szegény p920 kezd elfáradni így közelítve a 2.évéhez.Nálam megjelent egy haloványan világosabb folt is a kijelző közepe tájékán tehát el én már nem adom megmarad emléknek.Ha 3D MAX-om lenne bosszúsabb lennék most.Tovább kell lépni! nagyon komoly dolgok vannak érkezőben és születőben is mobil fronton miközben ennek hatására árcsökkenés várható a 4mag 1G ram használt teló szegmensben.O3D-z tünk eleget.Nem volt rossz iskola
v21e és f-el meg már használni is lehet
-
potter510
csendes tag
válasz
Pumika1975 #10271 üzenetére
És azt hogyan kell? mert azt még nem csináltam.
-
viewdetails
addikt
válasz
Pumika1975 #10273 üzenetére
Mindkettő volt fenn, jelenleg v21f.
Kezdek hw hibára gyanakodni a magas rádió használat miatt, ezért kérdeztem, ki, milyen hálózaton használja. -
viewdetails
addikt
válasz
Pumika1975 #10271 üzenetére
Nem app, már semmi nincs fenn a gyáriakon kívűl, csak a BBS. Egyértelműen a rádió rész zabál, de nem tudom, hogy a flasheléskor azt felül írja-e valóban.
-
spuros
őstag
válasz
Pumika1975 #9238 üzenetére
Kb. Galaxy Nexus. Kari után megkapom a pulykapénzt ezt meg olyan 30ba eladom kb. Ha annyit kapok amennyit remélek a pulykából.
-
Reignman
aktív tag
válasz
Pumika1975 #9104 üzenetére
Ja, olyan ez mint a maya világvége, december 21... de nem biztos.
-
wdx
őstag
válasz
Pumika1975 #8754 üzenetére
köszi!
-
wdx
őstag
válasz
Pumika1975 #8752 üzenetére
nálam a twrp-s reset után helyrejött, és azóta is megy
próbáld meg abban a resetet
én meg nekilátok letéglázni a telefonom -
wdx
őstag
válasz
Pumika1975 #8750 üzenetére
köszi, közben megtaláltam
rendes vagy!
egyébként nem oprendszer alatt nyomtam, twrp-ben.
wipe cache, wipe dalvik cache, factory reset. -
wdx
őstag
válasz
Pumika1975 #8748 üzenetére
én is nyomtam factory resetet, és nem volt ilyen gondom...
-
Gum!k@csa
csendes tag
válasz
Pumika1975 #8396 üzenetére
Még azzal várnék ha megoldható máshogy.
U.I.: Mi ne lenne Win8-ra? Nagyon jó annyi kompatibilis vissza felé, hogy az ezer éves xp-s laptopomra is feltettem de mivel régi Celeron 1.6 laptopról beszélünk már nem is volt csak Vista driver hozzá. Gyerekek simán benyelte a Win8 és köszöni nagyon jól tudja használni. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Stabil, nagyon gyors! Tényleg jó lett! Annyira hogy a mostani akcióban 9000 pénzért még meg is vettem! (Nem csak ezért vagyok vele elfogult
)
-
bandy13
aktív tag
válasz
Pumika1975 #8383 üzenetére
igen ezt már csináltam
most ez a hiba a eszközkezelőben... [link]ugyan úgy erre is lefuttattam az omap driverét de amint látható napra kész de mégse ..
-
spuros
őstag
válasz
Pumika1975 #8224 üzenetére
Ezért írom mindig, h vírusírtó/tűzfal páros ne legyen fent.
-
batai15
félisten
válasz
Pumika1975 #8224 üzenetére
az jah virtuális gép maradt az utsó lehetőségem nekem is..
-
RVR400
veterán
válasz
Pumika1975 #8181 üzenetére
De azzal is van gond, merthogy állandóan basztatják miatta, nem pedig örülnek, hogy van egy hülye, aki próbál segíteni puszira. Szóval abbahagyta, és ennyi.
-
RVR400
veterán
válasz
Pumika1975 #8178 üzenetére
Le is írta, hogy mi a baj. Kb annyi, hogy tele van a töke a sok köcsöggel.
-
prolad
addikt
válasz
Pumika1975 #8095 üzenetére
Nektek csinál olyat,hogy nagy terhelés mellett ráz a telefon?Ma tűnt fel először,a hátsó fémcsík jobb felső sarkában lehet enyhén érezni,eddig még egy telefonomnál se volt ilyen.
Holnap tényleg jön az offical ics?
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Pumika1975 #8016 üzenetére
bele botlottam a v20b baseband-be ha kell még portolt ICS hez.
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Pumika1975 #8016 üzenetére
Ha zippelve van a Firmware nem kdz-be akkor kicsomagolás után meg lehet találni benne a baseband fájlt? mert úgy van v20b is többek közt.
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Pumika1975 #8004 üzenetére
V18A ha az ICS-hez kell. a P920Hungary T-Mobile HU V20B baseband is működik vele ahogy olvasom de most hirtelen nem találtam meg a letöltését.
-
prolad
addikt
válasz
Pumika1975 #7790 üzenetére
Nektek van olyan hogy a böngésző lefagy?Többször előfordult,betölti az oldalt,de a csík felül még nem ért végig,nem reagál semmire,csak görgetni tudok,ha új tabot nyitok akkor ott semmit sem tölt be,ha bezárom és újra elindítom utána általában ugyanez történik,csak a telefon újraindítása segít.Ugyanez a hiba fennáll dolphin böngészővel is.
Szerk: Pumika 1975 nem válasznak ment.
-
THomas007
senior tag
válasz
Pumika1975 #7784 üzenetére
Tényleg sikerült 64 bit-esen nekem is. Mindjárt felteszem a customot, és megnézem a widget kérdést.
-
yohimbin
tag
válasz
Pumika1975 #7782 üzenetére
Tudom,én a téglától tartok,nem a wipetól
@THomas007: Akkor végülis mindegy Neked...Nekem a v18a tökéletes,ezenkívül még a v20a-t ajánlják. -
yohimbin
tag
válasz
Pumika1975 #7778 üzenetére
Ja,tényleg,hülye vagyok...Hát,akkor kell a root,ajjaj,már kezdtem belakni a rendszert
@THomas007e,ott van külön topic rá xda-n,h kell rootolni.És fogsz rakni rá másik basebandet?
-
yohimbin
tag
válasz
Pumika1975 #7769 üzenetére
Nekem is most jutott eszembe a Te hozzászólásod a driverekkel
Amúgy Te melyikkel rootoltad? Ha megoldódik a kamera,muszáj megpróbálnom,gondolom anélkül hiába próbálom felülírni a régi camera appot... Reméljük sikerült az install!
@wdx: Jó,naná,h nem az apk-s telepítésre gondoltam,akkor nem lehetne még google music,meg books,meg stb. a telómon -
THomas007
senior tag
válasz
Pumika1975 #7771 üzenetére
Nekem a drivers mappában csak egy telepítő file van...
-
THomas007
senior tag
válasz
Pumika1975 #7769 üzenetére
Nekem is pont ez jutott eszembe, hogy megpróbálom az abban lévő driver telepítésével. A kérdés az, hogy az OMAPFlashInstaller kell-e ezen kívül?
-
yohimbin
tag
válasz
Pumika1975 #7662 üzenetére
Öööö,az a V21A volt tudtommal
És most direkt megnéztem azt a topicot,ott V20A-t írnak,tehát azzal mehet szerintem...
@Batai15: A héten kiadták hivatalosan is az Optimus 3D koreai (SU760) változatára,amit mellesleg már sikerült portolni a miénkre (én használom is pár napja),de amit lehet tudni,h kb. 2hét,mire kiadják annak a forráskódját,azzal ki lehet javítani a bugokat,meg CM-et gyártani,de a hivatalos P920-as ICS rom-ról még semmi... -
yohimbin
tag
válasz
Pumika1975 #7651 üzenetére
Igen,pont előbb próbáltam,egy kertvárosi részen,mire bejött a maps,utána max. 10-15mp,és megvolt a jel,ilyet se láttam még,lehet én voltam jó helyen,de ez durva volt
Nem lehet hogy TKIP,vagy AES titkosítás volt?Annál írták,h nem tökéletes,bár nekem az is ment vmelyik nap.Más basebandet nem próbálsz?Állítólag a V20A-s is jó.
@Attis Radeon: Sztem 3D videót csak a gyári player tud lejátszani.Elindítod a videót,rányomsz bárhol a képernyőre,akkor előjön a tekerés,stb,meg egy ikon,hogy 2D-3D,átváltasz 3D-re.Ezután csúnya lesz,mert a 2képet próbálja külön 3D-síteni,de nyomsz egy menüt,ahol lesz egy 3D formázás,és ott állítod be,h a 2kép hogy viszonyuljon egymáshoz.Tegnap a MIB 3 előzetesét azonnal felismerte,h 3D,de ma pl. a Bosszúállóknál nekem kellett így beállítanom.A gyári videólejátszóval a fő gond ugye az,h nem kezeli feliratokat.Bár kívülről fújom lassan a Bosszúállókat,azért nem ártana vhogy rárakni -
yohimbin
tag
válasz
Pumika1975 #7649 üzenetére
Ha bebootol,sztem már nem lesz probléma
Lehet először nem látszik,nálam kicsit várni kellett,mire átváltott először 3G-re.Ja,és a T service prognál van egy olyan,h T roaming.Annál lesz egy Network setting,és abban a WCDMA preferred legyen kiválasztva...
-
yohimbin
tag
válasz
Pumika1975 #7625 üzenetére
Én azt,amit XBSALL is ajánl a ROM első oldalán.Az omap4boot program gyorsan és tökéletesen visszahozta,utána már csak rá kellett flashelni.Először ráraktam egy GB flasht,de gondoltam,ha már elkezdtem,akkor még1x próbálom az ICS-t
Van akinek leszedődik IMEI,de nálam ilyen probléma nem volt. Köszi a linket...
@spuros: Teljesen ok.Használható,a billentyűbug fél nap alatt megszokható,a kamera nem mindig,pl. ha programhoz használod.Emellett még probléma lehet,hogy a koreai karakterek más típusa miatt az sms alapból 80karakteres lehet. Ezenkívül tényleg gyorsabb,nem fagyott be eddig 1x sem.Néha belaggolt,vagy kicsit lassabban reagált,de azért ez még csak 1portolt ROM,tehát kiküszöbölődhetnek.Téma szép,az LG UI 3.0 sztem simán veri a többit,annyi mindent álíthatsz rajta.Nekem csak a face unlock hiányzikAksit ma eléggé megnyúztam,így ugyanúgy merült,mint GB-nél,de tegnap meg nagyon jól bírta.És mivel ráflasheltem másikbasebandet,net tökéletesen gyors.
-
yohimbin
tag
válasz
Pumika1975 #7601 üzenetére
Dark Lestat módszerét még nem láttam,belinkeled kérlek?Igggen,és igazából azt sem tudod igazán,hogy melyik hiba a jó hiba,amelyiknél tényleg sikerült,bár ha jól emlékszem,a .fls-nél megy 27%-ig,aztán hiba,a .bin pedig néha végigmegy (persze 100% után sem írná ki,h na,leveheted a mobilt,játszál),de 80%-nál teló kikapcsol.Az ICS basebanddel szerintem nem lesz 3G-d,bár nem tudom,Te melyik operátornál vagy,bár sztem tökmindegy,uazt a frekvenciát használjuk Mo.-on.Majd szólj,ha 3G közelben leszel,legalábbis úgy gondolod,ha illene lenni.Nálam most teljesen szuper,bár nincs nagy választási lehetőség,van G meg 3G
Nálam Telenornál inkább HSDPA szokott lenni,nem tudom,h ez a 3G visszalépés-e.
-
norbi93
senior tag
válasz
Pumika1975 #7601 üzenetére
3g működik neked?
-
Pumika1975
senior tag
válasz
Pumika1975 #7597 üzenetére
ezt nem hiszem el most meg simán csont nélkül rootolt...
-
Hivatalnok
csendes tag
válasz
Pumika1975 #7490 üzenetére
talán várd meg azt amikor nem buherálva kell felrakni,hanem hivatalosan is elérhető lesz rá.
nem tudom miért kell türelmetlenkedni,de az meg is érdemli hogy szopjon vele.mert ugye azonnal kell minden... -
batai15
félisten
válasz
Pumika1975 #7448 üzenetére
Ebből vajoj mikor lesz stqbil közel bug mentes rom? Illetve ez végre kihasználná a 2 magot rendesen? Most ha minden igaz lesz egy od3am vannak benne komolyabb hibák hw ill szoftveresen?
-
pook20
aktív tag
válasz
Pumika1975 #7444 üzenetére
oké igéretes kezdés
de azért meg nézném az lg-nél a szoftver fejlesztőknek a főnökeinek az arcát mikor oda is eljut a hír miszerint egy "mezei srác"pár nap alatt összedobta azt amit ők lassan 1 év alatt nem tudtak!!!!
-
yohimbin
tag
válasz
Pumika1975 #7424 üzenetére
Mondjuk mindegy is,mert belegondoltam,h nekik a CM10 miatt kell a forráskód,ami nekünk se lenne rossz,csak ugye 3D nem lenne benne pont :/
-
yohimbin
tag
válasz
Pumika1975 #7418 üzenetére
Igen,kb. 5-6 naponta jelenik meg új,de az az érdekes,h a koreai Optimusok közül csak a 3D nincs kiadva még végleges formában.A twitteren olyat írnak,h a 3D még vmi HÍD Bluetooth-t fog támogatni,legalábbis a koreai verzió.Közben a 2X koreai formájára kijött a forráskód,szóval nekik már csak pár nap,és ott a jégkrém szenya.Forráskódból miénk is egyszerűbb lenne,de előtte ki kéne adniuk a véglegest.Bár lehet elég a 3D Cube forrása is,nem?
-
RVR400
veterán
válasz
Pumika1975 #7421 üzenetére
Sokra nem megyünk vele, hiszen még normálisan főzött GB sincs az XDA-n... Sajnos ez egy olyan rétegtelefon, aminek a gyári supportja a legjobb, annak ellenére, hogy az is kurvaszar.
-
pook20
aktív tag
válasz
Pumika1975 #7418 üzenetére
XDA-nak szurkolok hogy legyen meg előbb mint a hivatalos gyári rom!
-
pook20
aktív tag
válasz
Pumika1975 #7329 üzenetére
jahhh erre gondoltam csak egy kicsit összekevertem a mezei ázsiai 3d-s telot a 3D maxal!én az IDA srácoknak szurkolok!jöjjön nekik előbb össze!kíváncsi lennék rá milyen visszhangja lenne a dolognak!
-
spuros
őstag
válasz
Pumika1975 #7327 üzenetére
Jó igazából idő kérdése és vagy így vagy úgy de lesz ICS-nk..
-
pook20
aktív tag
válasz
Pumika1975 #7318 üzenetére
eddig nem az volt hogy nem menne 3Dmaxon /ha jól tudom ez a neve a telonak!/ egy O3D-s rom és vissza?
-
spuros
őstag
válasz
Pumika1975 #7310 üzenetére
Szerk.: semmi..
-
pook20
aktív tag
válasz
Pumika1975 #7310 üzenetére
és abban nem voltak ilyen gondok?
-
pook20
aktív tag
válasz
Pumika1975 #7305 üzenetére
röhögnék az LG-n ha XDA-n előbb kijönne az ICS
-
liba1974
csendes tag
válasz
Pumika1975 #7287 üzenetére
Igen.
3xor újra indította és és kiírta hogy kész.Viszont a root checker szerint nincs root-olva. -
wdx
őstag
válasz
Pumika1975 #7277 üzenetére
persze hogy nem. az csak egy checksum. teljesen lényegtelen, hogy pontosan melyik telefonon állítják vissza, ha ugyanaz a készülék. én magának a cwm-nek az instabilitására gondolok. hogy sokan panaszkodtak rá régebben...tehát én a műveletet nem merném megcsinálni, mert iszonyat bonyolult utána feléleszteni, ha nem sikerül teljesen a visszaállítás.
-
spuros
őstag
válasz
Pumika1975 #7274 üzenetére
Emlékszem arra.. Eléggé nem volt jó a rom..
Egyébként szerintem nem jó megoldás ez. Pont az MD szám miatt. Nem tudom milyen egyéni telefon azonosítót tesz bele backupnál a recovery ami másnál nem működhet. Elméletben legalábbis.....
-
spuros
őstag
válasz
Pumika1975 #7182 üzenetére
Igen ezt linkeltem a minap.. Erről tudtam én is.
-
DonMaster
addikt
válasz
Pumika1975 #6650 üzenetére
október 5-6 az új frissítés kiadása ha nem kamu a hír
-
spuros
őstag
válasz
Pumika1975 #6588 üzenetére
Akkor tavasz előtt nem lesz JB..
-
pook20
aktív tag
válasz
Pumika1975 #6522 üzenetére
ööööö bocsi de ez az első droidos telom!
wtf?hogyan?elvolt dugva egy kis kraft vagy mi a csuda?/én elképzelhetőnek tartom ugyanis droid 2.2-vel jött ki és az sok mindent nem kezel sööt ..2.3.5-sem kezel mindent...
/ICS össze esküvés elmélet!
/
-
DonMaster
addikt
válasz
Pumika1975 #6518 üzenetére
hátha ics hoz változást és még a végén kiderül hogy egy csatornásan meg 512mb ram és a másikat még nem is tudja használni csak ics-töl , volt már ilyen meglepi ennél a telefonnál froyorol gb-re váltáskor már hsdpa+ is van és addig nem volt rádio az lehet hogy lesz gyári szoftosan de az is van még sem használja a gyári vannak ebben a telefonban rejtélyes dolgok de amég nem jön ki az ics addig ez mind csak egy lehet mind feltételezés de nem bánnám ha ics tudná csak kezelni a dualchanelt és igy lenne 2x512mb ram benne
-
Pumika1975
senior tag
válasz
Pumika1975 #6158 üzenetére
Persze azt már elfelejtettem leírni, hogy 2.2-2.3- as romok szolgáltatósak is....
-
pook20
aktív tag
válasz
Pumika1975 #6006 üzenetére
aham valahogy így csak kicsit erőteljesebben meg nem hátulról!
-
Levi941127
senior tag
válasz
Pumika1975 #4174 üzenetére
értem, akkor amúgy jól írtam hogy bekapcs + hangerő fel gomb?
-
RVR400
veterán
válasz
Pumika1975 #4171 üzenetére
De miért a nehezebb megoldással kell csinálni, ami mondjuk W7 alatt nem is működik? Az offline vbs-es módszer simán megy, csak a láthatatlan download módba kell kapcsolni a telefont. (azért láthatatlan, mert kuvára nincs semmi a kijelzőn olyankor
)
-
Levi941127
senior tag
válasz
Pumika1975 #4171 üzenetére
Köszi szépen a segítséget, remélem sikerül megcsinálni a telót
és itt is ugyanúgy kell mint a 2X esetében, tehát akksi ki, bekapcs+hangerő fel lenyomni?
-
Levi941127
senior tag
válasz
Pumika1975 #4168 üzenetére
rendben le is töltöttem. már csak az a kérdésem hogy a tool programot honnan tudom leszedni? amivel fel kell tenni a romot.
-
Levi941127
senior tag
válasz
Pumika1975 #4166 üzenetére
Azért akarok smartflashelni, mert haveromnak piszkáltam az Optimus 3D-jét és véletlenül rossz Recovery-t tettem föl rom managerből, és ha bekapcsolom akkor még a Logó se jön be, de a gép felismeri. Ezért gondolom a Smartflash lenne a legjobb megoldás.
-
Levi941127
senior tag
válasz
Pumika1975 #4164 üzenetére
Köszönöm a segítséged. mindössze egy kérdésem lenne: melyiket ajánlanád, melyik verziót?
-
RVR400
veterán
válasz
Pumika1975 #4122 üzenetére
Az oké, hogy törés, de nem a felső üveg (gorilla glass) törött, hanem ha jól megnézed, akkor alatta van a csík, ergo a kijelzőn van a repedés. De vajon mitől?
-
spuros
őstag
válasz
Pumika1975 #4122 üzenetére
Te nem írogattál a Blade topikba régebben?
-
spuros
őstag
válasz
Pumika1975 #4119 üzenetére
Jah igen télleg, nyomot hagy.. Tudtam, hogy vmi gebasz van nck-val. Akkor ez.
-
RVR400
veterán
válasz
Pumika1975 #4119 üzenetére
Nem úgy tűnik, hogy az üvegen van, hanem inkább a kijelzőn... De a gorilla glass alatt hogyan reped meg a kijelző csak így?
-
spuros
őstag
válasz
Pumika1975 #4033 üzenetére
Végülis.. lényeg a lényeg..(:
-
spuros
őstag
válasz
Pumika1975 #4010 üzenetére
Előtte uninstall az lg updater.. csak az usb driver legyen fent..
-
DonMaster
addikt
válasz
Pumika1975 #1301 üzenetére
de jó az amit linkeltél csak én speciel soft root programot keresek ami annyit tesz hogy rootolod a mobilt és amikor újraindítod a mobilt akkor unrootolja önmagát.
-
Pumika1975
senior tag
-
norbi93
senior tag
válasz
Pumika1975 #1295 üzenetére
lg gt540-en is működött az adb féle recovery mod, 3d-n nem tudom működik e sajna
-
norbi93
senior tag
válasz
Pumika1975 #1293 üzenetére
most hogy már kinnvan a 2.3.5 nemkell basebrand csere, szóval egyszerűbb a cwm telepítés=)
-
norbi93
senior tag
válasz
Pumika1975 #1290 üzenetére
ha nem működik az egy klikkes root, akkor alapból rootolt 2.3.5-öt kell felrakni, itt van egy 1188mhz-ig húzott rom: [link]
-
jooker82
nagyúr
válasz
Pumika1975 #1254 üzenetére
azt már megtaláltam... de amikor az upgrade startra kattolok,kijön egy kis ablak,h a frissités már fut...
az a nyelvbeállitási ablak nem jön elő...
adattár módba kell csatlakoztatni,v csak simán csatlakozás?? -
jooker82
nagyúr
válasz
Pumika1975 #1249 üzenetére
Nekem a program mindig nem válaszolt jelez...De konkrétan melyik drivereket kell telepiteni?? És mért az lg hivatalos programját kell megnyitni,mikor a másikba kell betallózni a kdzt....
-
DonMaster
addikt
válasz
Pumika1975 #1251 üzenetére
Pumika1975
Ha valaki tud proxy programot ahol proxyt és felhasználónevet és jelszót is meglehet adni(nem böngészőt) és ne keljen root hozzá.
az ne tartsa magában -
torrrent
aktív tag
válasz
Pumika1975 #1200 üzenetére
OK optimistább leszek, telhetetlen vagyok.
Amúgy a 3D-s cuccok miatt nehezebb dolguk lehet a programozóknak a frissíttetés.
Na akksi jelentés 3 és fél napja lecsatlakoztatás óta és 30%-on van.Mondjuk kevesebb nyomkodtam picit. -
norbi93
senior tag
válasz
Pumika1975 #1204 üzenetére
nem veszélyes, csak macerás=)
-
torrrent
aktív tag
válasz
Pumika1975 #1192 üzenetére
Baromi jó, Ice Cream-ről szerintem ne is álmondjunk. Mondjuk eleve Gb helyett azt kellett volna kinyomniuk sz-tem.
-
BloodRay
veterán
válasz
Pumika1975 #1194 üzenetére
Na ez nem túl hivatalos információ.
Jó lenne biztosat tudni. -
norbi93
senior tag
válasz
Pumika1975 #1191 üzenetére
3d-n nekem sem volt ilyen hibám, anno gt540-en volt csak
-
BloodRay
veterán
válasz
Pumika1975 #1192 üzenetére
Hogy még nem elérhető független készülékekre az biztos.
Honnan van a dec 5, dec 21-ei dátum? -
Pumika1975
senior tag
válasz
Pumika1975 #1191 üzenetére
Elhalasztották a 2.3 kiadását! Dec.5, dec. 21 régió függő! Lehet karácsonykor romolni...
-
Keny.
tag
válasz
Pumika1975 #1187 üzenetére
V10a, rootoltam, meg ment rá rom manager-el recovery, ott backup, aztán wipe-ok. Ezután restore-val vissza akartam tenni ezt, de ezzel a hibával megállt.
-
torrrent
aktív tag
válasz
Pumika1975 #1140 üzenetére
Sok hivatalos telefontesztet olvastam annó a telórol és kb fele lehúzta: "A 3D technológia a telókba zsákutca, nem kihasználható, paraszt v., minek abba stb"
Hááát nem úgy néz ki hogy bejön a számításuk, csiszolgatni lehet, de a már a jelen és a jövő is ez. -
nsrking
senior tag
válasz
Pumika1975 #1124 üzenetére
így van.. neten keresgéltem és találtam egy cikket amiben az illető ugyanilyen problémáról ír.
már csak azt kellene tudni hogy ezt mi okozhatja. esetleg vírus?
-
norbi93
senior tag
válasz
Pumika1975 #1112 üzenetére
még nem, inkább a rendes bugmentes verziónak megyek neki=)
-
norbi93
senior tag
válasz
Pumika1975 #1110 üzenetére
nekem nagyjából megy, gt540-en kitanultam az lg android felfogását=)
-
norbi93
senior tag
válasz
Pumika1975 #1108 üzenetére
igen a kiszivárgottra gondoltam=) csak a basebranddal vannak problémák, valahogy ki kéne játszani a cserét...
-
norbi93
senior tag
válasz
Pumika1975 #1105 üzenetére
akkor a 2.3asnak esek neki, xdan már kinnvan=)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Micro Four Thirds
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest