Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaabbaa
aktív tag
Na, gondoltam írok, hogy mi a helyzet! Belettem az elvileg 0%-os akkut egy barátom LG Optimus 2x-ébe és láss csodát az gond nélkül ment vele, 100%-os töltöttséggel!!
Fordítva is kipróbáltam, betettem a 2X feltöltött akuját az én 3D-mbe és azzal ugyan úgy kikapcsol, mondván hogy üres az akku!
Szóval valami szoftveres para van vele az már tuti mert a töltés mégiscsak megy, csak a telefon valamiért azt látja hogy üres az akku.
Felmentem XDA-ra és találtam pár hasonló esetet, másnak is elfordúlt már ez ami nekem, és írtak pár megoldást ami van akinem elmulasztotta a hibát, de sajna nekem továbbra is fenn áll a baj hiába mentem végig a leírt lépéseken
próbálkozom azért még, hátha egyszer összejön végre...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Politika
- Építő/felújító topik
- Padavan firmware
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Nagyrobogósok baráti topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest