Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadfonix
csendes tag
válasz
jooker82 #263 üzenetére
Mivel a többi tapi telefon is hasonló aksi gondokkal küzd, persze szépíthetjük, hogy most xy és yx fél órával vagy 1 órával többet bír már, de igazából mint előttem páran már mondták, hogy valójában a gyártók a szoftverekkel próbálnak trükközni az energia takarékosság érdekében! Tehát a válaszom: igen, mivel jelenleg a magyar piacon agy egyik legerősebb teló amihez már csak az op rendszer kell kicsit felnőjön a két mag miatt, igen, ezt venném most is!
Aksit csak azért hoztam fel mert ez a legnagyobb szálka a szemembe a telónál
, na meg persze a különféle kiegészítő hiánya illetve szűk választéka, de ez utóbbit tudjuk be annak, hogy a "vas" még igen friss a piacon és még majd csak most fognak jönni hozzá a cuccok beleértve a 3D-és játékok is, amit nagyon várok
! Mérete, formája, alakja?? háát, mit mondjak? elég sok alkatrészt kellett belezsúfolni, kellett a hely
, kicsit szokatlan volt a fogása, de meg lehet barátkozni vele
Kamerát kicsit sérelmezem benne még, de ez telefon ugye, nem fényképezőgép, azt viszont nem értem, hogy 3D-ben miért butul le 3 Mpixelre, képtelen vagyok megérteni, elméletileg két db 5 Mpixeles kamera van benne, vagy a második lencsén spórolt volna az LG és az csak 3 Mpixeles?Na mind1, senki és semmi sem tökéletes
, beépített rádió hiánya szintén nem zavar, régi telómban volt, 5 évig használtam és a rádióját egyszer sem kapcsoltam be, erre van egyéb megoldás ami bőven megfelel.. Egy dolog van ami aggaszt még mióta megvettem, de ez nem a készülék technikai hiányossága, hanem az értéke, ami miatt kicsit parázok elővenni egyszerű telefonálásra
a nyílt utcán, mivel elég csúnya világban élünk, kicsit parázok, hogy ki ne kapja valaki a kezemből vagy a táskámból, sajna elég feltűnő
, kiléptünk ezekkel a készülékekkel abból a korszakból amikor csak egy kis kütyü volt, ezek már komoly értékek, olyan mintha előkapnám a laptopomat a buszon csak, hogy küldjek egy sms-t, mert ugyebár egy ilyennek az értéke 1:1 -ben laptop árban van és ugye az ember nem szokta nyilvános helyen, legalábbis általában, csak úgy a zsebéből előhúzni a számítógépét! De igen, ezt félretéve, újra megvenném az LG Optimus 3D-ét!
Elnézést ha kicsit bőlére engedtem és már-már off-ba mentem volna
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- ASUS routerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest