Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vadfonix

csendes tag

válasz jooker82 #263 üzenetére

Mivel a többi tapi telefon is hasonló aksi gondokkal küzd, persze szépíthetjük, hogy most xy és yx fél órával vagy 1 órával többet bír már, de igazából mint előttem páran már mondták, hogy valójában a gyártók a szoftverekkel próbálnak trükközni az energia takarékosság érdekében! Tehát a válaszom: igen, mivel jelenleg a magyar piacon agy egyik legerősebb teló amihez már csak az op rendszer kell kicsit felnőjön a két mag miatt, igen, ezt venném most is! :K Aksit csak azért hoztam fel mert ez a legnagyobb szálka a szemembe a telónál :((( , na meg persze a különféle kiegészítő hiánya illetve szűk választéka, de ez utóbbit tudjuk be annak, hogy a "vas" még igen friss a piacon és még majd csak most fognak jönni hozzá a cuccok beleértve a 3D-és játékok is, amit nagyon várok :DDD ! Mérete, formája, alakja?? háát, mit mondjak? elég sok alkatrészt kellett belezsúfolni, kellett a hely :D , kicsit szokatlan volt a fogása, de meg lehet barátkozni vele :DDD
    Kamerát kicsit sérelmezem benne még, de ez telefon ugye, nem fényképezőgép, azt viszont nem értem, hogy 3D-ben miért butul le 3 Mpixelre, képtelen vagyok megérteni, elméletileg két db 5 Mpixeles kamera van benne, vagy a második lencsén spórolt volna az LG és az csak 3 Mpixeles? :F Na mind1, senki és semmi sem tökéletes :DDD , beépített rádió hiánya szintén nem zavar, régi telómban volt, 5 évig használtam és a rádióját egyszer sem kapcsoltam be, erre van egyéb megoldás ami bőven megfelel.. Egy dolog van ami aggaszt még mióta megvettem, de ez nem a készülék technikai hiányossága, hanem az értéke, ami miatt kicsit parázok elővenni egyszerű telefonálásra :) a nyílt utcán, mivel elég csúnya világban élünk, kicsit parázok, hogy ki ne kapja valaki a kezemből vagy a táskámból, sajna elég feltűnő :U , kiléptünk ezekkel a készülékekkel abból a korszakból amikor csak egy kis kütyü volt, ezek már komoly értékek, olyan mintha előkapnám a laptopomat a buszon csak, hogy küldjek egy sms-t, mert ugyebár egy ilyennek az értéke 1:1 -ben laptop árban van és ugye az ember nem szokta nyilvános helyen, legalábbis általában, csak úgy a zsebéből előhúzni a számítógépét! De igen, ezt félretéve, újra megvenném az LG Optimus 3D-ét! :)

Elnézést ha kicsit bőlére engedtem és már-már off-ba mentem volna

Új hozzászólás Aktív témák