Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadfonix
csendes tag
Nekem is van egy érdekes jelenségem, nem tudom, hogy más tapasztalta e..
Vettem egy memória kártyát, A-Data Class 10, megy nincs gond vele, telóban kissé lassú, nem tudom miért, pedig kártyaolvasóban megy full speed-en, a fő problémám, hogy azóta, ha elindítom a videó lejátszást vagy a kamerát és használat után kilépek menübe, az aksi merül mint a veszet fene, kb-é 3-4 óra alatt leszívja, hiába reboot progival, külön minden futó folyamatot kikapcsolok, az aksi akkor is merül addig mik ki nem kapcsolom gomb-al és vissza, akkor helyre ál a béke mindaddig míg újra nem indítom a kamerát vagy film lejátszást! Valaki tud erről valamit, mert tuti, hogy szoftveres gond, amíg nem volt benne a memória kártya addig ez a jelenség nem volt..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest