- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
válasz
zkosaras #1710 üzenetére
Háááááát,én tök hülye vagyok ezekhez....meg az Androidhoz általában....nem igazán akarok factory reset-et,mert úgy tudom,gyalul minden telepített appot....és most jutottam odáig, hogy minden app ami nekem kell,fenn van,működik szépen....nincs kedvem újra bíbelődni....még kipróbálok egy valamit,mert kezdem azt hinni mégsem a teló a ludas, hanem a PC-s USB-s BT emulátorom....
-
Danex
addikt
válasz
zkosaras #1424 üzenetére
Mióta kint van csak azt használom, és ahogy hallom az infrával is jól áll. A felkelési cucc nem volt.
Eddig annyi hiba van, hogy újraindítás után a pinkód beírása után a képfeloldóhoz ki-be kell kapcsolni a képernyőt. De ez csak teljes újraindításnál jön elő szóval nem nvezném gondnak. A kamera gyengébb elvileg, az előnézeti kép léggé, de a fotó az szerintem tűrhető... nincs gond.
-
dSERiES
senior tag
válasz
zkosaras #1424 üzenetére
Szerintem semmi, nem rég óta van fent, 2 nap, de nem vettem észre semmit, bár nem turkálok bele annyira, pl. Wifi hotspotot meg ilyeneket nem használom, próba erejéig sem. Páran panaszkodnak "sleep of death"-re (fel nem ébredés, power gombra se), de nekem még nem volt (állítólag ha a teljesítmény menühöz nem nyúlsz, nem lesz).
Hétköznapra teljesen használható ROM. -
bollokcs80
Korrektor
-
-
Imurai
tag
válasz
zkosaras #988 üzenetére
#980 miatt jobban bírja, de így szerintem az én véleményem nem mérvadó.
Egyébként nekem azóta hajlamosabb a Ft-ért. Egy LWP, Lux, Juicedefender, gravity screen, és a SwiftKey futnak, a rendszeren kívül. Kitkat előtt ezeket simán bezárta, és futott az Asphalt 8. Most valamiért hektikus, hogy kidob-e. Ilyen nálatok is volt? -
-
Danex
addikt
válasz
zkosaras #835 üzenetére
ELVILEG az EU-ban, van egy törvény, mely szerint a szoftver módosítása nem vonja maga után a garancia vesztését.
Magyarországon pedig egy ilyen rémlik, hogy ha a felhasználó által keltett sérülés(ez esetben software módisítás), nem hozható összefüggésbe a hibás egységgel, akkor úgy szint lehet garanciáztatni.
De nem tanulok jogot, szóval...
-
danikollar
őstag
válasz
zkosaras #805 üzenetére
Na csak felraktam Varcain vodás KK .zipjét. De csak azért, mert előtte meg akartam nézni a CM10-et, fel is ment, működött is, de hálózatra nem állt fel nekem. Gondoltam akkor már miért nem menjen fel a KK .zip. Van benne 2-3 vodás app, plusz az indító logó is vodás. Majd ha lesz open eu azért azt teszem fel majd véglegesre.
A Knock On feature nagyon tetszik, végre van kiterjeszthető hangerő panel, ami a JB-ből nagyon hiányzott. Áttettem a Dalvik-ról ART-ra. Eddig jónak tűnik. Majd egy ROOT kell rá és akkor megcserélhetem a vissza és a menü gombot is, nekem jobban kézre áll úgy. -
fireman123
őstag
válasz
zkosaras #658 üzenetére
Köszi az infókat!
#659: Nem szín alapján történik a vétel....az első körben kiválasztott lehetséges 3-4 készülékből (műszaki paraméterek, árkategória, méret ...stb.) lett kiválasztva az említett LG L9II, viszont abból jobban bejön a fehér mint a fekete....ennyi.
Nem úgy kezdtem a szűkítést, hogy kilistáztam melyik telókból van fehér....
-
-Faceless-
őstag
válasz
zkosaras #584 üzenetére
Éppen ezért konkurencia a régebbi L9 II az L90-re nézve. Nagyobb aksival nem fognak egyetlen telefont sem eladni. Lényegi előre lépés nem történt.
Egy szoftver frissítés nem úgy történik, hogy a gyártó kitalálja, hogy frissíti, és kész. Tipikusan az L9 II egy olyan telefon, amit a vodafone árul szinte csak ők, és az eladások javát is feltehetően ők produkálták. Ez esetben úgy kell ránézni, mintha nem az Lg, hanem a Voda készüléke lenne ilyenkor ők diktálják, hogy mi lesz a későbbiekben hisz a gyártónak belőlük van bevétele. Ha a voda fölveszi az L90-et, akkor azt akarja, hogy te arra válts, ha ott egy régebbi telefon feltehetően olcsóbban, jobb kijelzővel eszük ágában sem lesz semmilyen frissítést még meggondolni sem.
Persze végül ne legyen igazam, és jöjjön a frissítés csak remélem ebből a szemszögből is megérted. Én pl. már régóta nem a gyártókat, hanem a szolgáltatókat utálom... -
hodostamas
addikt
válasz
zkosaras #570 üzenetére
Nincs sajnos.
Itt érdemes nézegelődni. Esetleg megrohamozni az üzenőfalat hogy L9II-re mikor lesz már valami
-
hodostamas
addikt
válasz
zkosaras #532 üzenetére
Köszi, témákat beraktam. De pls a blogomba írjátok meg, ne itt offoljunk
-
cspisti
tag
válasz
zkosaras #486 üzenetére
Ja csak nem akar a frissítések gyorsaságán javítani az LG!
A dupla koppintásos feloldás bene lesz a frissítésbe ha jol tudom! Legaláb is L5II. tudja már.
Mondjuk énis megvagyok elégedve a 4.1.2 vel! Ok hogy már elég régi de teljesen jol optimalizált, és 200+ óra uptime után is olyan smooth mint 1 óra után!
A kit-kat-ot meg nemnagyon fogják elsietni! Majd kapjuk idövel. De legaláb már igéret van rá!
Akinek meg "márkell" az vegyen nexust 3x anyiért mint L9 II-t -
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest