- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DANDE22
tag
válasz
cs-pisti #1097 üzenetére
Igen! 4.1 van, most vettem. Az az igazság, amíg tudok rendesen netezni vele, videókat, streameket is nézni rajta és nem mondja, hogy elavult rendszer, én nem frissítek, és nem nyúlok bele, örülök, hogy stabilan működik. Ma már jobb, azt gondolom szép lassan megszokom.
Egyénkét tetszik, meg minden, de hogy őszinte legyek kicsit már nagy is. Mi lett volna ha az M2 mellett döntök
(utólag okos az ember
) Sony X8 után pláne. Amit meg is tartok, a fiam jól el lesz vele, és amit nem is cseréltem volna le, ha pont azért nem lenne már elavult, mivel nem lehet frissebb rendszert rakni rá. Egyébként tökéletesen megfelel. Bízom benne ezt már két év múlva nem kell lecserélni, vagy max esetleg egy kisebb méretű de hasonlóan jó telóra (G2 mini drága lett volna).
-
danikollar
őstag
válasz
cs-pisti #1043 üzenetére
Nem kikapcsolt állapotban kell megpróbálni, hanem bekapcsolva. Nyomsz egy újraindítást, és megvárod míg teljesen kikapcsolt a kép. Először elsötétül a kép, de még nincs kikapcsolva, mikor teljesen fekete a kép, akkor van kikapcsolva. Ezt nagyon kell figyelni, ugyanis mikor teljesen elsötétült a kép, akkor kell nyomni egyszerre a hangerő fel és a bekapcs gombokat, de nem azonnal ahogy elsötétült a kép, mert akkor nem lesz jó, hanem amikor elsötétül a kép, akkor majdnem egy másodpercet várni kell és akkor nyomni. Ha rosszul csinálja az ember, akkor bejön a fehér betűs szöveg, hogy engedd el a gombokat, de nagyon hamar el is tűnik. Viszont ha jól csinálod, akkor ott marad 1-2 másodpercig, ilyenkor elengeded a két gombot és utána megy a recoverybe. De ne a hangerő le és bekapcs kombinációt nyomjátok, mert az a Hard Reset hajtja végre.
-
fffeco
tag
válasz
cs-pisti #890 üzenetére
Megmaradt a Cwm azzal nincs gond. elvileg root az most nincs.
am azért jobb a cm mert nem zabálja a ramot és jó érzés, hogy van valami multitasking szerű és nem arra kell várnom hogy újratöltsön a task meg olykor a homescreentudom van aki megelégszik 1 appal egyszerre, de én igen serényen váltogatok köztük na
fm rádiót nem hallgatok, infra meg nem kell nekem
-
zkosaras
aktív tag
válasz
cs-pisti #832 üzenetére
Szvsz. addig nem engedi így felrakni, amíg hivatalosan meg nem jelenik az új fw.
A root (+cwm) párossal várni akartam míg valahogy megkerülik a root check tool-t (ami ugye megjegyzi, hogy volt-e root, újraflashelés után is).
Akinek már fent a KK, az lecsekkolhatná hogy mi helyzet, van-e egyáltalán?
(3845#*605# -> LG RTC -> Display Result) -
danikollar
őstag
válasz
cs-pisti #784 üzenetére
Nem CM-et rakott fel. Hanem Varcain, aki az XDA-n egy developer, a kibontotta a HIVATALOS LG FW-t, és kiszedte belőle azokat a dolgokat, amik a bootloadert lezárnák, majd visszacsomagolta egy .zip-be, amit CWM-ből lehet feltenni. Ugyanis ha csak úgy felteszed az érintetlen LG 4.4 FW-t, akkor az lezárja a bootloadert. Ugyanígy ha lesz open eu verzió, abból is fog készíteni majd. Mert a mostaniak szolgáltatói (branded) olasz, spanyol és román Voda FW-k, a többi országé meg a mienk is majd szépen sorjában ezután jönnek majd, meg az open eu verzió is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen asztali médialejátszót?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest