Hirdetés

LG Optimus L9 II - szemmel is látható fejlődés

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Egyre nehezebb egyedit alkotni akkor, ha nem valami extra csúcsmodell létrehozása a cél, hanem a középkategóriában próbálkozik egy gyártó. A hardver adott, kábé én is rendelhetnék Kínából egy saját szájízem szerint összelegózott telefont ezres darabszámban, úgyhogy előtérbe kerülnek a szoftveres adottságok és márkaidentitás. A formaterv kezd egységessé válni, ami nem is meglepő, hiszen az egyre nagyobb kijelzők miatt nehéz is lényeges módosításokat végezni, így egyre fontosabb az ergonómia és a vékonyság, mivel csakis így lehet lehetőséget adni az egykezes használatnak. Az LG régi motoros, a kisebbik dél-koreai gyártóban újabban ismét megvan a felhasználók felé irányuló figyelem, a fejlesztők hallgatnak a visszajelzésekre, plusz kutatásokat végeznek, hogy mi lenne a legcélszerűbb a kényelmes kezeléshez, elég csak G2 hátul elhelyezett gombjaira vagy a LG G Pad 8.3 szoftveres adottságaira gondolni.

LG Optimus L9 II
[+]

Az utolsó két Nexus telefont is készítő cég tavaly bemutatta az L szériáját, mely több tagot is számlál már azóta. A számozás egyértelműen követte a piaci pozíciókat – az L3 a legkisebb, az L9 a legnagyobb tag – meglehetősen sok fogyott ezekből, egyik jobban, másik kevésbé jobban sikerült. Nem véletlen, hogy a vállalat is átgondolta a terméksorozatot, majd sokkal jobb utódokkal látta el ezeket, sok eszközből lett kétkártyás modell, s bár itthon nemigen forgalmazzák, de a paletta új tagokkal is bővült, mint az L1 II, vagy az L4 II. Most az LG Optimus L9 II kerül terítékre. Fontos, hogy az Optimus megnevezés már csak az alsó- és középkategóriás eszközök ismertetőneve lesz, a felsőbb szegmensben elhagyja ezt a vállalat. Az L9 II óriásit fejlődött elődjéhez képest, villámgyors rendszer és adatkommunikáció jellemzi, ráadásul valóban öröm használni, más kérdés, hogy egy elég erős mezőnybe csöppent bele.

LG Optimus L9 II
[+]

A telefont továbbra is egy kartondobozban tálalják, amin kiemelték az L9 II megnevezést és a készülék képét. Ha oldalról felnyitjuk a csomagolást, akkor rögtön az LG újdonságát láthatjuk, ez alá zsúfolták be a legszükségesebb tartozékokat. Kapunk egy microUSB kábelt, egy töltőfejet és egy normál kialakítású, viszonylag egyszerű fülhallgatót, a szokásos leírások társaságában. A masina fekete és fehér színben érhető el, "trendibb" változatok tehát nem kaphatók.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés