-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igorovics
csendes tag
Azóta többször is előfordult, a probléma érzésem szerint az aksival lesz. Minden alkalommal úgy tudtam újra életre kelteni a telót, hogy kiszedtem, majd visszaraktam az aksit. Kíváncsi lennék, vajon egy aksicsere megoldaná-e a problémát. Érdemes lenne keresnem egy olyan topicot a fórumban, ahol ilyen tanácsokat adnak.
-
Igorovics
csendes tag
Szia!
Köszi szépen a tippeket! Közben a netet túrva azt találtam, hogy az egészet okozhatja az is, hogy az akksi nem érintkezik rendesen a telefonnal, némi tisztogatás nem árthat. Ez akár lehetséges is, mert egyszer szedtem szét, azóta pedig nincs ilyen problémám...
Ettől függetlenül, ha ismét jelentkezik, nekiállok kísérletezniKöszi még egyszer!
-
dSERiES
senior tag
30p..? A java része már megvolt, csak az új KK-t nem tudta semmi (eddig) rootolni.
@Simi37:
Szerintem a Kingroot után menj el a SuperSU Me Free futtatásáig, és az letörli a KingRoot szemetét.
Utána már amikor SuperSU-d van, törölted a KingRoot-ot, Purify-t és a SuperSu Me Free-t, akkor állj meg és csinálj amit akarsz rootal. Ha végeztél újraindítod, elveszik a root, és csak a SuperSU app-ot kell törölnöd. -
tirszin
senior tag
-
Simi37
őstag
Valaki korábban linkelte (ezt) hogy vodánál Románban V20E csak azért...
-
tirszin
senior tag
-
tirszin
senior tag
... és a CM11 v11-nek állítólag még jobb lett a RAM kezelése.
A nehezen bekapcsolós hibához annyit, azt nehezen tudom elképzelni, hogy egy app okozhat ilyesmit. Legfeljebb megfagy, stb., de ha leáll az egész onnan tiszta lappal kellene indulnia.
Nekem 1x sikerült ilyesmit előidéznem: CWM-be akartam indítani a hangerőgombbal együtt bekapcsolva. Nem sikerült, aztán már nem is akart bekapcsolni. Kivettem az akkut vagy 4x, jó sokáig nyomtam a bekapcsoló gombot mire hajlandó lett elindulni, ami egy factory restet megvalósulása kíséretében történt meg. Ha már úgyis törlődött mindenem, ekkor tettem fel a CM11-et, azóta is hibátlanul működik az eszköz. -
csbogya
újonc
Jó hát nagyduzzogva elfogadnám azt a 4gigát ha hasznát venném de így szinte "használhatatlan" hogy gépről abszolut nem látom :/
amúgy ez a feljesztő a cm11-es fejlesztő? esetleg a paranoid modban jól müködne a dolog? vagy azzal a rendszerrel mi a helyzet, megérné felraknom,a stock romoknál jobb lenne? -
R3nts
senior tag
Hát, pl. gyári 4.4.2 KK alatt nálam az ébresztőóra funkció teljesen kuka....hiába állitok szundit, pl. 5 percre, egyszer ébreszt, és lefagy a francba.....ki kellett cserélnem egy külön app-ra a gyári ébresztőóra funkciót....és azóta az tökéletesen teszi a dolgát....van még pár apróság,de per pill. nem jut eszembe.....a gyári LG Louncher memóriazabálásáról, és laggolásáról mondjuk nem a KK tehet,de nem cseréltem le mégsem,mert egyszerűen nem volt alternatíva,ami nekem tetszett volna....de én egészében véve meg vagyok elégedve az L9II-n a 4.4.2-vel....átlagban 200MB szabad RAM-om mindig (!!)van...telepített játék semmi (frújtnindzsán kívül
) csak a legszükségesebb appok, minimális számú kezdőképernyő,felesleges widgetek nem kirakva garmadával,stb...
-
R3nts
senior tag
Kapják be!
Custom ROM-mal nem akarok xarakodni, béna vagyok én még ehhez android-témában.....és kövezzetek meg,de én szvsz meg voltam/vagyok elégedve a gyári 4.4.2-es KK-el az L9II-n....csak, gondoltam, hátha kiköszörüli a csorbát itt-ott a néha kicsit bugos 4.4.2-nek a továbbfejlesztett verziója,amit hátha(!)megkap ez a teló is....hát,így jártam...
-
tirszin
senior tag
Köszi az összegzést, nekem ez nagyon hasznos!
Ezek alapján nálam a CM 11 a befutó.
Infra helyett inkább egy sima LED-et tettek volna bele értesítőnek! Nem nagy veszteség.Nekem a rádió sem kell, a gyors gomb most is kamerát indít nálam.
Nem is tudtam, hogy a gyári JB ilyen sokat fogyaszt, nekem elég tűrhetőnek tűnt. -
bajusz15
senior tag
-
bajusz15
senior tag
-
bajusz15
senior tag
Pont ezaz, hogy bootol, megakad boot közben. Már az elején fura volt, nem download mod jött be, hanem emergency mod, akkor KDZ-nek volt valami baja, mondom csinálok egy hard resetet, hátha, és akkor elszállhatott volna maga a rendszer, így most nem tud hova telepíteni, azért jelez library errort? Most próbálok egy olyat, hogy leszedek egy sima kitkat romot, felnyomom cwm-ből, aztán arra KDZ JB.
Ezen leírás alapján, így sikerült a múltkor is. -
tamas97
csendes tag
-
R3nts
senior tag
Tök kezdő vagyok android-téren.....mit jelent pontosan a "kipucolni" pár appot?(gondolom gyárit) Ha én mondjuk nem szeretném (még)rootolni,vagy piszkálni az L9II-mön a gyári KK-et...? Pl. alkalmazáskezelőből,vagy CleanerMaster-ből "kiiktatás"menüpont alatt ("először törölje a frissitéseket") "kiiktatni" pár gyári appot?És melyek ezek? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest