Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmose33
őstag
válasz
vilmose33 #2421 üzenetére
Nem sajnos. Kipróbáltam egy régebbi tableten is -Samsung Galaxy Tab 3 7.0 lite- gyári android 4.4.4. Itt is ugyanaz a gond kb. egy időben állt le a YouTube . YouTube törlés lesz , régebbi apk felrakása ahogy írtad. Utána nézek, hogy lehet törölni. Köszönöm mégegyszer
-
vilmose33
őstag
válasz
vilmose33 #2415 üzenetére
Meg csináltam megint a YouTube törlését újra telepítését, amíg nincs bezárva illetve fut a háttérben addig jó, amint bezárja sajnos újra ki írja, hogy elavult a rendszer. Letörölni a YouTube -ot egyenlőre nem tudom , viszont letiltottam. Töltöttem le régebbi YouTube verziót, viszont nem engedi telepíteni. Nem olyan egyszerű mint gondoltam.
-
vilmose33
őstag
válasz
janeszgol #2414 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors segítséget illetve a támogatást ennyi év után isTegnap megcsináltam szerintem amit másodiknál ajánlottál. Csak reggel szokott rajta kb.fél órát youtubozni kisfiam napközben nem volt használva illetve nem is figyeltem. gondoltam jó lett, frissítést le tiltottam viszont reggelre megint ki írta,hogy már nem támogatott és böngészőből indítsam el. Gondolom ki lőtte ram-ból napközben és újra vissza állt. Le törölni nem engedi csak a frissítéseket. Nem akarnék nagyon bele nyúlni mélyen ,nagyon sajnálnám ha véletlen "letégláznám". Tudom nincs értéke csak nekünk, amúgy nagyon vigyáztunk rá, pár éve kapott új akkumulátort , illetve csináltam 2 éve egy gyári vissza állítást ,de utána letiltottam a felesleges gyári appokat, amiket még mondtál anno ,azóta is szépen működik. Nem egy gyorsaságí villágbajnok, de megy stabilan. Meg csinálom amit írtál ,illetve csinálok egy gyári vissza állítást előtte a telefonon. Meg azt akartam még kérdezni, ha letiltom ami gyárilag van rajta Youtube, fel rakok egy régebbit nem lesz gond, vagy minden képen próbáljam meg törölni az eredetit?
-
janeszgol
félisten
válasz
vilmose33 #2413 üzenetére
Emlékeim szerint én is Supersu-val kaptam, de mindegy.
Szerintem töröld le a youtube appot, ha lehet, majd egy régebbi verziót tegyél fel apk-ból. (Ehhez majd kell egy apk telepítő a Playből.)De ha lehet, akkor kézzel töröld a Youtube frissítését. Hátha elég ennyi is. (Én egy Alcatel Pop C1-et használok, amin 4.2.2 van, sosem frissítettem a Youtube-ot, ergo gyári van, amit a telefonra tett a gyártó 2013-ban és pöccre megy.)
-
vilmose33
őstag
Sziasztok!
Pár napja nem akart elindulni a YouTube ,töröltem -újra telepítettem, közben a play áruház gyorsító tárát is töröltem, hogy elínduljon a telepítés, utána jó lett minden kb. 1 napig. Ma újra meg kellett csinálnom. Letiltottam az automatikus frissítést. Mit kellene még tiltaní, hogy jó maradjon? Tudom nem egy mai darab , de nincs amúgy semmi baja, 5 éves kis fiam szokott rajta reggelente zenét-mesét nézni, arra pedig több mint elég lenne. Kijelző is nagyon szép. Köszönöm ha még valaki van itt és tudna segíteni
Android 4.4.2 van rajta root-olva , Supersu stb. Nem én csináltam , hanem az előző tulaj volt. -
orc88
őstag
válasz
istvan1234 #2410 üzenetére
Ide is berakom, hátha valaki erre tévedne és hasznos lehet számára is
4.4.2 rendszert rootolni nem lehet jelenleg, vissza kell rakni a 4.1-et, ott root, cwm, majd custom rom flash.
4.4.2 --> 4.1 downgrade menete:Először is a kdz flashert kell letölteni és telepíteni a drivert: XDA Dev. download (lehetséges, hogy regelni kell a letöltéshez, 7zip-ből az msxml-t telepíteni kell)
Innen le tudod tölteni a 10A / 10B jelzésű firmware-t, ami a jellybeanre utal.
Ha ezek a "hozzávalók" megvannak kezdődhet a flashelés. Ezen a ponton leírnám, hogy csak saját felelősségre csináld, hiszen rendszer szintű beavatkozásról van szó, de igyekszek segíteni.
#1) Download módba lépés:
1. Vedd ki az akksit
2. Dugd usb-vel gépre a telót akksi nélkül
3. Hangerő+ hosszan
4. Akksi vissza
Ha minden jól ment emergency/download módban van a teló.#2) KDZ_FW_UPD.exe futtatása, beállítások: "type": 3GQCT "phonemode"
IAG.
#3) Letöltött 10A/B firmware tallózása.
#4) Ha a telefon nem lépett ki download/emergency módból akkor indulhat a flash, ellenkező esetben kezd elölről a folyamatot.
Nagyjából ennyi lenne KitKat-ről JB-re visszatérés, egyelőre ezt próbáljuk kivitelezni, utána jöhet a többi.
Ha elakadnál vagy nem világos valami inkább írj! -
orc88
őstag
válasz
istvan1234 #2410 üzenetére
Cm buildekkel voltak gondok, és már hivatalosan nincs is cm, lineage vette át a helyét. Az valamivel frissebb is, egy másik tag frissítette új buildre.
-
istvan1234
csendes tag
Sziasztok!
Most jutottam hozzá d605-höz, volt céges teló (Vodás). Durván be van lassulva, pedig semmi nincs rátelepítve.
4.4.2-re van frissítve.
Szeretném kipróbálnám a CM11-es (v11), de sehonnét nem tudom letölteni.Esetleg megvan valakinek a cm11 v11 (vagy esetleg cm12) ?
-
Igorovics
csendes tag
Azóta többször is előfordult, a probléma érzésem szerint az aksival lesz. Minden alkalommal úgy tudtam újra életre kelteni a telót, hogy kiszedtem, majd visszaraktam az aksit. Kíváncsi lennék, vajon egy aksicsere megoldaná-e a problémát. Érdemes lenne keresnem egy olyan topicot a fórumban, ahol ilyen tanácsokat adnak.
-
Igorovics
csendes tag
Szia!
Köszi szépen a tippeket! Közben a netet túrva azt találtam, hogy az egészet okozhatja az is, hogy az akksi nem érintkezik rendesen a telefonnal, némi tisztogatás nem árthat. Ez akár lehetséges is, mert egyszer szedtem szét, azóta pedig nincs ilyen problémám...
Ettől függetlenül, ha ismét jelentkezik, nekiállok kísérletezniKöszi még egyszer!
-
orc88
őstag
válasz
Igorovics #2405 üzenetére
Szia!
"Nem hinném, hogy ma már bárki érdemben olvassa ezt a topicot, de hátha..."
Az enyém is lassan 4 éves, bár már nem én használom, muteromnak passzoltam. Nála is ugyanez a kikapcsolgatás / kernel panic jelentkezett hetekig.
Cyanogenmoddal használta végig, azon nyomtam egy Cache törlést, gyári visszaállítást (előtte mentés persze) és azóta *kopp-kopp* minden rendben van vele.Ha van kedved kicsit szórakozni vele akkor próbáld ki a Cyan/LinageOS-t, ha nincs akkor a stock rendszeren nyomj egy visszaállítást.
-
Igorovics
csendes tag
Sziasztok,
Nem hinném, hogy ma már bárki érdemben olvassa ezt a topicot, de hátha...
Kicsit több, mint 3 és fél éve van ilyen készülékem, és a korlátait leszámítva szerintem remekül működik. Az utóbbi 1-2 hónapban tapasztaltam egy jelenséget, ami mostanában egyre sűrűbben fordul elő, ennek kezelésében kérném a tanácsotokat:A telefon egyik pillanatról a másikra kikapcsol, néha a visszakapcsolás körülményes. Előfordul, hogy másodikra sikerül csak, volt már, hogy ki kellett szednem az akkumulátort és visszatenni, volt, hogy várnom kellett pár percet, vagy töltőre dugni, stb. Nem vagyok biztos abban, hogy ezeknek bármilyen köze is van a problémához.
Mi okozhatja a problémát? Hogyan lehet megoldani?
Ha szükség lenne plusz információra, kérlek ne habozzatok kérdezni. -
masssza29
csendes tag
Valaki? Mar a 3lg progit probaltam de nem frissül. Írja valaki le hogy csináljam. Win8.1 és 10alatt is probáltam. A telot latja de nem frissít.
-
masssza29
csendes tag
Van egy d605-m nem tudom frissíteni 4.1.2 röl 4.4 re . Probáltam telon, pc suit, pc toolsal de nem csinálja semeik. Telon azt írja: nem regisztált, pc suite: legujabb van rajta, pc tools: egy pillanatra ki írja van új, de utána hogy jelenleg ez a legújabb. Mit csináljak?
-
vilmose33
őstag
Sziasztok! Tud esetleg valaki hozzá aksit? Gyári vagy nagyobb teljesitményű után gyártott is érdekel. Köszi a segitséget
-
Simi37
őstag
Nos, megjött az új telóm LG G4 formában, erre már ráfért a csere... sziasztok
-
Edda82
újonc
Sziasztok. Nagy bajban vagyok. A telefonomból először csak a térerő tűnt el, aztán minden. Az LG logot betölti, aztán újra és űjra. A számítógép nem ismeri fel, így semmit nem tudunk vele kezdeni. Valakinek vmi ötlete? Előre is köszönöm
-
Simi37
őstag
Nos Én kíváncsiságból rátettem egy figyelőt (amihez nem kell root). Már attól képes vagyok merülni, hogy nem gsm hálózaton vagyok net nélkül
De ez nem sok... ami szétmeríti a telót és közben maxon pörgeti az egy médiaszerver nevű cucc... kedves az andriod mert a gyári aksi figyelőben a rendszer alá sorolja (vagyis rendszer sok% média meg 1-2). Alkalmazás kezelőben a futók közül szépen ki kell lőni ott külön van. Viszont tök random indul el és kb semmi hasznát nem látom de ez van. Nekem csak ez szokta lemeríteni ha nem veszem észre időben.
Remélem tudtam segíteni.
-
Simi37
őstag
válasz
haukker #2384 üzenetére
Nekem akkor van ilyen ha vmi beragad és pörgeti...amit persze nem mutat sehol még az akku használatnál sem...megoldás a restart ha látod h nagyon gáz van. Szerencsére ritkán fordul elő de ha igen akkor elég bosszantó. Nekem gyárilag 4.4es van.
ed: Az enyém volt rootolva de sosem volt végleges (restart után vége). Szerintem ehhez(roothoz) nincs köze.
-
haukker
csendes tag
Hello
Újra lenne egy kérdésem (az előző válaszokért köszi)
Na ugye a telóm az rootolva volt és pár napja gondoltam egyet és felfrissítettem 4.4-re. Na azóta a telefon alap helyzetben is marhára melegszik és kb 2-3 óra alatt lemerül,előtte meg bírta estig. Most az tett be neki teljesen, hogy a rootolt telefont frissítettem vagy csak szimplán a frissítés is ki tudja így készíteni a telefont? -
orc88
őstag
válasz
Stockbauer79 #2381 üzenetére
USB driverek megvannak? Másik USB portban sem megy? Egyébként a Beállítások-->Tárhelynél beállíthatod, hogy kapcsolódjon a gépre.
-
Stockbauer79
tag
Üdv.
Az összefoglalóban találtak alapján képtelen vagyok frissíteni 4.4-re. Végig zongoráztam mindent, de a laptop az istenért sem látja a telefont. Szerintem ott lehet a hiba hogy usb-re csatlakoztatáskor nem kérdezi meg a telefon a kapcsolódás típusát annak ellenére hogy a beállításoknál meg van adva hogy mindig kérdezzen rá.
Ötlet?
-
Imurai
tag
Mennyiért lehet eladni és hol érdemes hirdetni? (hardveraprón túl)
-
orc88
őstag
Köszönöm minden topik lakónak a sok segítséget!
A mai napon viszont megválok a készüléktől.
Mindenkinek köszi még egyszer! -
dSERiES
senior tag
válasz
tirszin #2369 üzenetére
Igen, sajnos kevés a RAM. De ha már rootoltad, a felesleges rendszer-alkalmazások eltávolításával (de-bloat) + a Greenify progival sokat segíthetsz a dolgon
@haukker: nem igazán érthető, hogy mit szeretnél. A rootolt 4.1.2 is gyári cuccos. Vagy un-rootolni szeretnéd, vagy KitKat-et rárakni?
Minden gyárira való visszaállításhoz a legjobb megoldás a KDZ flashelés, mindent eltüntet, olyan lesz, mint amikor kivetted a dobozból újonnan. Olvass vissza hogy kell, ROM-ok itt.Kérdés volt a gyári hátlap, szerintem itt van a legjobb áron, egyébként mindenhol 8-10 ezer Ft hozzá (ebay-en is). Elvileg utolsó darab..
-
haukker
csendes tag
Hello
Kb. 1 éve rootoltam a telót, sima 4.1.2 volt rajta, és most szeretném visszarakni rá az eredeti cuccost. A gondom csak annyi, hogy a link amint régebben néztem, hogy ezt hogyan kéne csinálni már nem működik és őszintén szólva már marhára nem emlékszem, hogy hogyan kéne csinálni ><
Előre is köszi a segítséget -
bmilan20
csendes tag
Sziasztok!
Beszereztem én is egy ilyen csodát. Mindössze 16 ezret fizettem értem, ami szerintem elég jó ár
Valami rendes minőségi hátlapról tudtok? (Tudom, tok kell rá, de azon kívül)
MIUI-t használ valaki?
Előre is köszi -
dSERiES
senior tag
-
dSERiES
senior tag
30p..? A java része már megvolt, csak az új KK-t nem tudta semmi (eddig) rootolni.
@Simi37:
Szerintem a Kingroot után menj el a SuperSU Me Free futtatásáig, és az letörli a KingRoot szemetét.
Utána már amikor SuperSU-d van, törölted a KingRoot-ot, Purify-t és a SuperSu Me Free-t, akkor állj meg és csinálj amit akarsz rootal. Ha végeztél újraindítod, elveszik a root, és csak a SuperSU app-ot kell törölnöd. -
dSERiES
senior tag
Rájöttem hogy kell rootolni a legújabb 4.4.2 V20h-t, ha még valakit érdekel
Megosztom veletek:
KDZ-vel ment fel, nemkell CWM, semmi hozzá. Dalvik-on kell lenni.
Kell hozzá a legújabb KingRoot, ezt tudja rootolni a telefont. (Nem kell megijedni ha újraindul).
Aztán a SuperSU Me Free-vel kicseréljük SuperSU-ra a KingUsert.
Itt már rootolva is vagyunk, SuperSU is megy, csak újraindításnál elvész minden.
Ezt a file-t, a fájlrendszer gyökér/cache mappába kell tenni (majd root jogot kér, adjuk meg).
Kell a ReiniReboot, telepít, elindít root jog megad.
Újraindítás recovery-be.
A recoveryben: 'apply update from cache', root_v2b.zip kiválaszt. Reboot now.Elindul a rendszer, root maradt, a SuperSU-ban frissíteni kell a SU binaryt (aztán ha frissítjük a Play Store-ból a SuperSU-t, majd mégegyszer), de marad minden, véglegesen rootolt a telefon
-
csirad82
csendes újonc
Sziasztok.most készülök venni egy ilyen csodát.a kérdésem az lenne hogy megéri megvenni?elég sok negativumot irtok,hogy sokszor lefagy és kikapcsol.ez orvosolhato?van egy másik kiszemelt is,a samsung s3.szerintetek?köszönöm a válaszokat.
-
orc88
őstag
Páran neki ültek a CM12 befejezéséhez. Lehet, hogy lesz még nekünk is...
-
tirszin
senior tag
-
-
dSERiES
senior tag
Visszatértem egy ilyenre ... Europe Open v20h.
Át lehet állítani ART-ra (az előző KitKatekben sztem nem volt ilyen) és egész jó, nem akad, stb. MLT kilövésével ~250-300 Mb szabad RAM...
Rootolni rendesen nem lehet, legalább is még nyomozom.. temp root-olni a Kingroot tudja, utána le kell szedni a sok kínai bloat-ot, de a root jó ...újraindításig. Aztán elszáll a root jog.
De a felesleges alkalmazások, MLT eltávolítására jó.. csak az a baj,hogy így lehet Greenify-t használni rendesen pl... -
mongoose01
tag
sziasztok olyankor mi lehet a gond hogy nagyon lassan tölt fel a teló az akkuidő az teljesen jó csak lassan tölt fel és a töltő is jó.
-
ktsbence
csendes tag
Sziasztok! Egy szoftver frissítés után megmaradnak a fiókok?
-
dSERiES
senior tag
Nem tudom hogy van-e új módszer rá, a G2, G3-nak a KitKat rootjait lehet megpróbálni, vagy pl. anno a v20D-t úgy tettem fel, hogy rootolod a régebbi KK-t, teszel fel recoveryt és innen letöltöd és flasheled a v20d-t recoveryből.
De kb. semmi értelme, nincs difi a v20b, d, akármi között.. u.a. a 4.4.2. Root exploitok vannak javítva, semmi más...kb.
KDZ-vel tegyél fel egy rootolható v20-at és kész.
-
orc88
őstag
v20H Rom érkezett pár telefonra. Elvileg semmi újítás (nem is vártam). Nagyjából 2mb..
-
Simi37
őstag
Sziasztok!
Ma megpróbáltam rootolni ez alapján. De amikor Towelrootba rányomok a cuccra azt írja, hogy az eszköz nem támogatott...
KK 4.4.2
-
Jámbor
tag
Vettem egy OTG-kábelt a telefonhoz. Rádugom vele a pendrive-ot, de nem történik semmi. Továbbra se látom a fájlkezelőben.
Be kell esetleg állítani valamit a telefonon, hogy működjön a dolog? -
n0is3es
aktív tag
Sziasztok, szükségem lenne egy open eu V20a, V20b vagy V20d firmwarera. Remélem jár még ide valaki és tud segiteni. U.i külföldi függő L9ii van és ha frissitem nem lessz magyar nyelv a telefonban. Válaszotok előre is köszönöm.
-
R3nts
senior tag
válasz
tirszin #2332 üzenetére
Hát ezaz:hogy pár hónapja még flottul működött.... és tuti valamit hiányol,azért nem "beszél"....a fordítást elvégzi....a másik TTS motor (nem a gugli)van beállítva a telónak-de ez így is volt régebben is,mégis működött-tehát nem ez a gond....tanácstalan vagyok....Most a google fordítót használom ugyanerre....felolvassa,oda-vissza a lefordítandókat....csak emez annyira hozzám nőtt anno,és szétvág az ideg ,hogy egyszerűen nem tudom,miért nem működik egyik napról a másikra....
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Bennetek van minden reményem,segítsetek please!Van egy L9II-m,vodás,gyári,nem rootolt fw-vel....Van rajta egy (azt hiszem előtelepített volt,nem én szedtem le anno) QuickTranslator nevű app,valós időben fordít(ott) beszédből... Hosszú idő után most újra használnám,de nem működik....lefordítja amit hall,de nem beszél,nem olvassa fel....A telóra van telepítve egy másik beszédmotor(NuanceVocalizerTTS - magyar nyelvű)ami szépen működik is,beépülve mindenhová(utcaneveket is kimondó navigáció,stb). A telefon beállításaiban írja is a "Szöveg beszéddé alakítása"-nál, hogy magyar-teljes támogatást élvez....ott van a Google felolvasó mellett a Nuance beállítási/Finomhangolási lehetősége is.....De valamiért most a QuickTranslator nem működik....nem olvas fel....csak fordít.... Elképzelhető, hogy nem a TTS motorral van baja, hanem valamelyik szótár hiányzik neki,ami eddig a telóra volt telepítve,de kitörlődött valami hülye takarító app miatt....
Hogy tudnám ezt orvosolni????
-
Imurai
tag
Ezt lehet CWM-ből flessölni?
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Szoftverfrissítéskor (hivatalos v20e-ről v20g-re - Voda) az összes telepített app működni fog utánna??Remélem...
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni, ha venni akarok egy akkubankot a telóhoz (L9II),aminek az akksija 3,8V-os,akkor kifejezetten ilyet kell keresnem,vagy bármelyik jó hozzá?Néztem sokat,némelyikre 5V van írva,de nagy többségére semmi,csak a töltőkapacitása(mAh)...
-
tirszin
senior tag
Ha valaki a jól bevált gyári JB-t használja és zavarja az értesítési sávban éktelenkedő Qslide, ezzel a recovery-ből telepíthető zip-el etüntethető/visszaállítható: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2676175
-
LendvaiB
csendes tag
bocs ha volt már róla szó, nem találom: többször lemerült kikapcsolásig az akksi, meg használtam pár százalékos töltöttségi szinten, miközben töltötte magát még a telefon, pedig sejtettem, h nem tesz jót neki, de kellett. Most pedig egész éjjeli töltés után 96%-os szintet írt ki, 100-ra nem töltötte fel. Megpróbáljam valahogy újrakalibrálni az akksit, amiért jobban merül?
Teljesen más téma, használja valaki a Clean Master appot még? A legutóbbi frissítés óta minden bejövő híváskor felugrik egy biztonsági popup a CM-től a számmal és nem tudom kikapcsolni.
-
d@minator
addikt
Most akciós: [link]
-
nickedez89
senior tag
válasz
dSERiES #2310 üzenetére
Hali! Imei cserével nem jár a függetlenìtés! Viszont gari vesztéssel valószínűleg igen úgyhogy nem is tettem.
De szerencsére nem kellett mert szépen elvitték így is! Köszi a választ.Tirszin: Köszi de már tárgytalan! G2-vel egyébként sokkal jobban jársz! Szerettem az L9 II-őt de azért nem lehet egy lapon említeni a G2 -vel!
-
tirszin
senior tag
válasz
nickedez89 #2300 üzenetére
Szia! Fekete a D605-öd?
Már rendeltem egy új, független G2-t, de ha nem tudják napokon belül szállítani, lemondom és jó lesz a Voda függő Optimus L9 II. -
dSERiES
senior tag
válasz
nickedez89 #2300 üzenetére
Szerintem tuti garivesztéssel jár. A függetlenítés az nem IMEI csere gyk.? Mert akkor még talán bűncselekmény is tudtommal..
@gyuri: így, szerintem. Ha csak azóta nem jött ki egyszerűbb root.
-
gyuri2008
veterán
Legegyszerűbben hogyan tudom rootolni a 4.4.2 gyári független telefont?
-
nickedez89
senior tag
-
-
gyuri2008
veterán
válasz
nickedez89 #2304 üzenetére
Szia
Neked melyik fw,van a telefonon? -
gyuri2008
veterán
Lte van a telefonba?
4g- re gondoltam.
Mi a legfrissebb fw a telefonra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest