- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
válasz
istvan1234 #2410 üzenetére
Ide is berakom, hátha valaki erre tévedne és hasznos lehet számára is
4.4.2 rendszert rootolni nem lehet jelenleg, vissza kell rakni a 4.1-et, ott root, cwm, majd custom rom flash.
4.4.2 --> 4.1 downgrade menete:Először is a kdz flashert kell letölteni és telepíteni a drivert: XDA Dev. download (lehetséges, hogy regelni kell a letöltéshez, 7zip-ből az msxml-t telepíteni kell)
Innen le tudod tölteni a 10A / 10B jelzésű firmware-t, ami a jellybeanre utal.
Ha ezek a "hozzávalók" megvannak kezdődhet a flashelés. Ezen a ponton leírnám, hogy csak saját felelősségre csináld, hiszen rendszer szintű beavatkozásról van szó, de igyekszek segíteni.
#1) Download módba lépés:
1. Vedd ki az akksit
2. Dugd usb-vel gépre a telót akksi nélkül
3. Hangerő+ hosszan
4. Akksi vissza
Ha minden jól ment emergency/download módban van a teló.#2) KDZ_FW_UPD.exe futtatása, beállítások: "type": 3GQCT "phonemode"
IAG.
#3) Letöltött 10A/B firmware tallózása.
#4) Ha a telefon nem lépett ki download/emergency módból akkor indulhat a flash, ellenkező esetben kezd elölről a folyamatot.
Nagyjából ennyi lenne KitKat-ről JB-re visszatérés, egyelőre ezt próbáljuk kivitelezni, utána jöhet a többi.
Ha elakadnál vagy nem világos valami inkább írj! -
orc88
őstag
válasz
istvan1234 #2410 üzenetére
Cm buildekkel voltak gondok, és már hivatalosan nincs is cm, lineage vette át a helyét. Az valamivel frissebb is, egy másik tag frissítette új buildre.
-
orc88
őstag
válasz
Igorovics #2405 üzenetére
Szia!
"Nem hinném, hogy ma már bárki érdemben olvassa ezt a topicot, de hátha..."
Az enyém is lassan 4 éves, bár már nem én használom, muteromnak passzoltam. Nála is ugyanez a kikapcsolgatás / kernel panic jelentkezett hetekig.
Cyanogenmoddal használta végig, azon nyomtam egy Cache törlést, gyári visszaállítást (előtte mentés persze) és azóta *kopp-kopp* minden rendben van vele.Ha van kedved kicsit szórakozni vele akkor próbáld ki a Cyan/LinageOS-t, ha nincs akkor a stock rendszeren nyomj egy visszaállítást.
-
orc88
őstag
válasz
Stockbauer79 #2381 üzenetére
USB driverek megvannak? Másik USB portban sem megy? Egyébként a Beállítások-->Tárhelynél beállíthatod, hogy kapcsolódjon a gépre.
-
orc88
őstag
Köszönöm minden topik lakónak a sok segítséget!
A mai napon viszont megválok a készüléktől.
Mindenkinek köszi még egyszer! -
orc88
őstag
Páran neki ültek a CM12 befejezéséhez. Lehet, hogy lesz még nekünk is...
-
-
orc88
őstag
v20H Rom érkezett pár telefonra. Elvileg semmi újítás (nem is vártam). Nagyjából 2mb..
-
-
orc88
őstag
Valaki feltudná tölteni a Quickremote.apk-t Quickset.apk-t és a QuicksetSDK.apk-t? Nincs jelenleg olyan netem, hogy az egész romot leszedjem és szétszedjem.
(System/App mappa) -
orc88
őstag
válasz
bollokcs80 #2261 üzenetére
V20G? Lol
-
orc88
őstag
Nem lesz több CM11 / CM12, legalábbis egy jó ideig nem...
A fejlesztő telefont vált
-
orc88
őstag
B.U.É.K. !
-
orc88
őstag
Kész. Eddig bírtam, megy vissza a CM11
Nekem a V20D sokkal rosszabb mint a V20B/A
-
orc88
őstag
CWM-be lépés: Youtube
-
orc88
őstag
Én pedig ketté törni akarom, úgy recseg már..
-
orc88
őstag
Szia!
Melyik recoveryt akartad rárakni? (2 cwm van)
A Cm elég jó, tudom ajánlani. Rádio és infra nem működik, minden más jó. Ég és föld a stock rom és a cm.
Akku: 2 napja netezek, játszok CMen és most van 15%-on.
Varcain zRam támogatást is rak hamarosan a kernelbe, illetve GPU teljesitmény növelést. -
orc88
őstag
válasz
Jowanson #1873 üzenetére
Nálam tökéletesen ment a perfomance control, nem lőtte ki a launchert sose. A KnockON pedig azért működik az L70-en jobban mivel az alapból KitKatteljött, és ellátták azzal a szenzorral ami a KnockONhoz kell, L9II-ben nincs ilyen. Ha pedig nem hiányozna a gyári szoftver, akkor kipróbálhatnád a CM-et, azon biztos nem lenne teljesítmény gond
-
orc88
őstag
XDA-n valakinek már sikerült KK-re CWM-et rakni
-
orc88
őstag
válasz
LendvaiB #1780 üzenetére
Szia
A zenelejátszó ~5MB ramot használva majdnem mindig futni fog a háttérben.
A fejlesztői opcióknál lévő beállítást pedig nem fontos aktiválni mivel:Ha a Vissza gombbal lépsz ki az alkalmazásból akkor bezárja (az appot igen, viszont a szolgáltatásai tovább futhatnak), ha Home gombbal zárod be, akkor fut a háttérben addig, amíg van elég szabad ram, viszont ha elfogy a ram ezeket úgy is befogja zárogatni.
-
orc88
őstag
Most, hogy kipróbáltam minden romot a telón, (kivéve a CM 10-et
) gondoltam összegzem, hogy szerintem miben melyik a legjobb (ez természetesen személyes vélemény)
Sebesség/teljesítmény:
1. Paranoid
2. CM 11
3. Stock JB
4. Stock KKAkkumulátor idő:
1. CM 11 (~15/20%-al jobb kitkattől)
2. Paranoid (1620mhz processzor órajellel is ~10% több KitKat-hez képest)
3. Stock KK
4. Stock JBSzoftver bug mentessége/testreszabhatóság)
1. Stock JB
2. Stock KK
3. CM 11
4. Paranoid
(A CM és a Paranoid is 2 buggal rendelkezik: Infra és FM Rádió nem működik,továbbá a Gyors gomb minden esetben a Kamera appot indítja el, viszont a CM valamivel jobban testreszabhatóbb ezért írtam előrébb.)Nem szeretném ha az lenne, hogy valaki a fent leírtak miatt rakta fel és csalódott benne, aztán engem szidjon... Ez mind saját vélemény és tapasztalat. XDA-n a kommentekből is sok minden leszűrhető.
-
orc88
őstag
Valaki találkozott már hasonlóval?
Nem tudok nevjegyeket importálni SIM kártyáról (nincs olyan lehetőség)
A kártyának nincs baja mivel más telefon/app látja rendesen. Hívni is tudok. Új névjegy hozzá adásakor NEM lehet kiválasztani Sim kártyát mentés helyeként. -
orc88
őstag
válasz
hodostamas #1727 üzenetére
Köszi
Más: voltam olyan elvetemült, hogy az utolsó elérhető custom romot is felpakoltam (Paranoid)
-
orc88
őstag
válasz
hodostamas #1723 üzenetére
Hogy csináltad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest