- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
Na felraktam én is a KK-t, eddig jó
Úgy tapasztalom memóriából több áll rendelkezésre, az Art-ot nem tudtam még beüzemelni, szerintem valamelyik alkalmazásom bezavarja :/
-
danikollar
őstag
válasz
danikollar #798 üzenetére
Egy L9 II tulaj által készített Knock On videó KK FW-n.
-
danikollar
őstag
válasz
hodostamas #797 üzenetére
Ja én is most néztem és tán az nem is branded? Közben Varcain elkezdett dolgozni egy CM11-en. Állítólag KK után, ha visszamegy az ember JB-re, akkor újra nyitott a bootloader.
-
hodostamas
addikt
válasz
hodostamas #796 üzenetére
Megjött a Német verzió is.
-
cs-pisti
tag
válasz
danikollar #790 üzenetére
Köszi, de nekem nem jó a linked! Végül is most mindegy is mert ahogy teis irtad én is megvárom hogy legalább root legyen a KK-ra! :-) Remélem hétvégére alakul vmi mert lesz egy kis szabadidöm romolgatni!
-
bgyg1
aktív tag
Látom kevés a felhasználható RAM mérete.
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
L5 2 tulajdonos vagyok. Mivel lejárt a hűségem a vodánál van lehetőségem egy ilyen telót venni. Mennyire megbízható, akku mennyit bír (átlagos használatnál), milyen képeket készít (mert az iphone 5s kameráját felmagasztalták a mai nap (egy rokonom)akinek az van, szerintem tud más készülék is olyan fotót készíteni), bug-ok vannak vagy sem? Játszani nem akarok vele, de fontos lenne, hogy interneten flash videókat lejátszon.
Köszönöm válaszaitokat!
-
tamas97
csendes tag
válasz
bollokcs80 #788 üzenetére
Köszönöm! :-)
-
cs-pisti
tag
válasz
danikollar #786 üzenetére
Akkor bocs a téves infóért!
Olvasgattam xda-n és vhogy csak Cm rom-ot találtam....
Esetleg tudnál nekem egy linket ahonnét letudnám szedni?
Thx! -
fffeco
tag
Ha már romozgatásra lesz szükség, hogy ne záródjon le a telefon végleg úgy gondoltam kipróbálom a CM10-et... ahogy megláttam a rengeteg szabad RAM-ot megcsillant a szemem
így elsőre gyorsabb mint az lg 4.1
-
danikollar
őstag
válasz
cs-pisti #784 üzenetére
Nem CM-et rakott fel. Hanem Varcain, aki az XDA-n egy developer, a kibontotta a HIVATALOS LG FW-t, és kiszedte belőle azokat a dolgokat, amik a bootloadert lezárnák, majd visszacsomagolta egy .zip-be, amit CWM-ből lehet feltenni. Ugyanis ha csak úgy felteszed az érintetlen LG 4.4 FW-t, akkor az lezárja a bootloadert. Ugyanígy ha lesz open eu verzió, abból is fog készíteni majd. Mert a mostaniak szolgáltatói (branded) olasz, spanyol és román Voda FW-k, a többi országé meg a mienk is majd szépen sorjában ezután jönnek majd, meg az open eu verzió is.
-
cs-pisti
tag
válasz
bollokcs80 #780 üzenetére
Nem!
A kolléga egy nem hivatalos CyanogenMod rom-ot rakott fel ha jol sejtem!
De működik minden benne elmondása szerint! Igaz se Fm rádió, se infra.
Asszem én várok még egy hetet a kipróbálással, hétvégére talán jön eu-open verzió! Remélem... -
cs-pisti
tag
válasz
bollokcs80 #780 üzenetére
Nem!
A kolléga egy nem hivatalos CyanogenMod rom-ot rakott fel ha jol sejtem!
De működik minden benne elmondása szerint!
Asszem én várok még egy hetet a kipróbálással, hétvégére talán jön eu-open verzió! Remélem... -
cs-pisti
tag
válasz
hodostamas #782 üzenetére
-
hodostamas
addikt
válasz
bollokcs80 #781 üzenetére
Nemsokára ezen is lesz rendes KitKat, szóval innentől az L90-es mindenben visszalépés
-
bollokcs80
Korrektor
Az új szériának egy előnye van: Már rajta van a KitKat.
Hardveresen szerintem nem mertek már tovább lépni, mert akkor a G2-G2 mini-Nexus 5 a kutyának sem kéne.
Ha megnézed az F6 és az L9II bizonyos paramétereiben még jobb is, de régebbi a sw és nem is mindenhol kaphatóak (F6 gyakorlatilag nincs függetlenül L9 II meg szolgáltatóknál).
-
nyesix
senior tag
Sziasztok, nagyon tetszik ez a telefon, szeretnék egy ilyet venni,de előtte élőben is meg akarom nyomkodni. Tudtok olyan helyet pesten, ahol ezt lehet?
ja, és sem erintetek érdemes lenni várni, az L70-90 szériária e helyett?
thx -
somigergo
csendes tag
Időközben újraindult 1 óra után. Nem tudom mi volt ez. De most már megint minden jó
-
somigergo
csendes tag
Üdv!
Ma valamiért kicsit belassult a készülék, ezért vissza akartam állítani a gyári beállításokat. Azonban kikapcsolás után a készülék semmire nem reagál, nem lehet bekapcsolni. Ha a készüléket csatlakoztatom USB-vel akkor pittyeg a windows hogy valamit rácsatlakoztattak de nem ismeri fel a az LG programja. Mi a teendő? vagy nyomás leadni a szervizbe?Előre is köszi a választ
-
NightLord
tag
válasz
hodostamas #765 üzenetére
Át lehet váltani ART-ra, igen.
Ujraflashelés után az email megjavult viszont. -
basaja
senior tag
válasz
hodostamas #765 üzenetére
Kíváncsian várom a fejlesztés eredményét
Remélem mihamarabb jön
-
fffeco
tag
válasz
danikollar #761 üzenetére
Függetlenek meg várhatnak?
-
NightLord
tag
válasz
hodostamas #763 üzenetére
Art? azmi?
-
jooker82
nagyúr
válasz
bollokcs80 #752 üzenetére
tetszett az ivelt tv?
-
NightLord
tag
válasz
bollokcs80 #752 üzenetére
Én fölraktam a 4.4-et, és bár feljött egy tooltip, ami azt mutatta, hogy hogyan kell használni a knocknock-ot, valójában nem működik a feature.
Egyébként első blikkre jónak tűnik a rom, semmi gond vele. -
bollokcs80
Korrektor
Ma a Veletech-en megkérdeztem az LG standon egy illetékes hölgyet a 4.4/Knock On frissítésekről, de semmi konkrétat nem mond(hat)ott....TALÁN LESZ.
-
cs-pisti
tag
válasz
hodostamas #749 üzenetére
Pontosan!! Ami jó azt minek mókolni? Nem vagyunk egyformák serencsére.. Nekem megfelel a gyári rendszer is igy ahogy van!
Root meg biztos lesz rá nemsokára, G2-n se kellet sokat várni! ;-) -
Danex
addikt
válasz
hodostamas #749 üzenetére
ZTE Skate-em volt, így pontosan tudom, milyen a romozgatás
Jelenleg nincs mókolva a telefonom, viszont lehet csinálnék majd magamnak egy teljesen kitakarított ROM-ot, mert úgy érzem annyi memória használódik el feleslegesen, és hiába a bezárások.
-
cs-pisti
tag
válasz
hodostamas #745 üzenetére
Végre!
Remélem a koppintós képernyő feloldás benne lesz!
Mondjuk egyedül ez a knock on miatt cserélném le csak, mert nekem a Jb root + gravity kombó tökéletes!
Ha feltenném kdz-vel a 20c-t, és nem jönne be vissza lehetne simán rakni a 10a-t szerintetek?
Mert hirtelen felindulásbol lehet fel is dobom! -
zkosaras
aktív tag
válasz
danikollar #743 üzenetére
Akkor még várunk...
Addig is ízelítőnek felkerült pár screenshot. -
zkosaras
aktív tag
válasz
danikollar #741 üzenetére
Most, hogy mondod. Ez a root check tool sz@rság még meglehet ez alatt az új szoftver alatt is? Vagy sikerült már valahogy kitrükközni?
-
zkosaras
aktív tag
válasz
pocakocska #733 üzenetére
Érdekes, az általad leírt hibák (1-3.) egyikét sem tapasztaltam.
Karcálló kijelző meg nem létezik, mindent meg lehet karcolni. Fólia kell rá, ennyi. Szinte semmibe nem kerül, és alig látszik, hogy rajta van, számomra az első dolog volt beszerezni.Más: próbálta már valaki a 4.4-et (akár ezt a CWM-ből flashelhető verziót)?
-
Martino89
csendes tag
Sziasztok!
A napokban én is LG Optimus L9 II telefon vásárlását tervezem. Olvastam több hozzászólást, valamely megerősített, valamelyik elbizonytalanított. Engem elsősorban az internetezés érdekel, illetve az, hogy Villámgyors rendszert kapjak!
A kérdésem az lenne, hogy egy esetleges szoftverfrissítés esetén (olvastam, hogy sokan várják a "KitKat" féle android-ot) milyen plusz várható, miért várja mindenki annyira?
Továbbá, ha megtörténik a szoftverfrissítés, akkor elképzelhető, hogy "lesz" állapotfény kijelző? Vagy ez független tőle?Köszönöm előre is!
Üdv
-
tamas97
csendes tag
Sziasztok! NFC tagot szeretnék rendelni a telóhoz. Egyszer még itt a fórumon valaki belinkelte, hogy milyen típus kéne, de nem tudom hogy mikor, szóval 700 hozzászólást nem szeretnék végigolvasni. Ha valaki tudja esetleg belinkelné? Előre is köszönöm. :-)
-
pocakocska
csendes tag
Sziasztok!
Lassan fél éve koptatom a telefont és pár negatív tapasztalatot osztanék meg, hátha tudja valaki a választ!
1. Az aksi rettentő módon merül, készenléti üzemmódban 3 óra alatt 33%-ot használt el úgy, hogy csak a cella készenlét vitte el a 60%-át a 33-nak! LG szerviz szerint valószínűleg alaplap hibás vagy akku hibás, ami nem meglepő szerintük.
2. A beépített zseblámpa alkalmazás használata közben, ha kikapcsolom a képernyőt, akkor lefagy a rendszer és az újraindítás segít csak rajta.
3. Valami miatt az android rendszer a háttérben néha 200MB-os forgalmat generál pár óra alatt, bármilyen ok nélkül! Semmilyen frissítés nem látható utána!
4. A karcálló kijelzőt sikerült megkarcolnom, de nem tudom, hogy hogyan, mert féltem mint a hímes tojást és sohase került olyan helyzetbe, hogy karcolásra alkalmas tárgy lett volna a kijelzőnél...
5. Amúgy nagyon szeretem és jó teló csak ez a pár fránya hiba ne lenne!
-
danikollar
őstag
válasz
hodostamas #730 üzenetére
Nekem OTA még nem talál. De én még nem fogom feltenni, ha majd talál.
-
Danex
addikt
Óvatossan ezzel, fórumon utánaolvastam, hogy aki ezt felrakja ez búcsúzhat a lehetséges ROOT jogtól, vagy akár a közösség által létrehozott ROM-októl, mivel ez zárja a BootLoadert.
(Persze, ha ezeket nem használná az ember akkor nyugodtan mehetnének, de azért én megvárnám ,hogy a saját szolgáltatónk jelezze.)
Mindamellett a RAM mennyisége nem javul, kaptunk több QSlide alkalmazást (illetve ezt el lehet tüntetni az értesítősávból)
-
hodostamas
addikt
válasz
danikollar #729 üzenetére
jah láttam.
nem próbáltad nálunk feldobja már a lehetőséget?
-
danikollar
őstag
válasz
hodostamas #728 üzenetére
Nézd ezt. Benne vannak a letöltési linkek is.
-
hodostamas
addikt
válasz
danikollar #727 üzenetére
Hmmm
Erre kiváncsi leszek. úgy látszik VDF, tehét vodafone. Akkor nálunk is megjöhet. Próbálta már valaki?
itt még nincs nyoma: [link]
-
danikollar
őstag
Na srácok, csak elkészült a Kit-Kat erre a készülékre.
Proof
De aki később akar CWM-et, esetleg CM-et, annak nem ajánlatos feltenni, mert zárja a bootloader és ROOT-olni sem lehet majd egyelőre. Készítik a biztonságos verziót, amiből ki lesznek szedve adok a dolgok, amik a fent említett dolgokat megakadályoznák. De egyelőre nem írnak róla valami jókat. -
Parson
addikt
Akkor jó, mert hasznos lenne... pl smartwatch* bluetooth kapcsolatánál, ami 4.4 alatt már állitólag takarékos üzemmóddal is rendelkezik.
*pl Sony SW2 - kolléga most vett, és közelről látva hát nem rossz... ráadásul egész reális áron.
-
Parson
addikt
Szerintetek lesz valaha is android 4.4-es erre a telóra?
-
Kozs
tag
Sziasztok. Szvsz összeszedtem valamilyen vìrust,de lehet nem is egyet. A telefon merül észnélkül, 1/2-1 percea fagyàsok a home gomb nyomàsàt követöen,majd az ikonok megjelenéséig ujra 10-20 sec. Hogyan lehetne ezt orvosolni,formàzni vagy valami hasonló. Ha esetleg nem szalonképs privàtban is vàrom. köszi
-
Parson
addikt
válasz
Stockbauer79 #709 üzenetére
Nekem eddig mindig perfektül működött...
-
Imurai
tag
válasz
Szerintem ez az android hibája, mert egy iPhone hívő haverom pont ezért szidta a droidot egy Samsungon. (az alma épp javítóban volt)
-
Matula 007
tag
Az ébresztőt én is benyaltam. Nemtudom mitől nem csinál semmit csak felvillan egyszer és kész. Nekem újraindítás után csinálta.
-
tamas97
csendes tag
válasz
Stockbauer79 #712 üzenetére
Oké megnézem, köszi. :-)
-
tamas97
csendes tag
válasz
Velem is előfordult hasonló. Szerintetek mitől lehet? És te mit szedtél le? :-)
-
Stockbauer79
tag
Már második reggel aludtam el mert az ébresztő b@szott ébreszteni,csak státusz lapon méltóztatik megjelenni...
Leszedtem inkább egy másikat. -
Imurai
tag
Ezt egyébként próbálta már valaki? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2633709
-
tamas97
csendes tag
Sziasztok. Nos egy ideje azt vettem észre, hogy nem recseg már a hátlap, szinte sehol. Nem tudom hogy sikerült, de örülök neki.
A másik, hogy pl Imurai neked bevált-e a smart screen, nem zabál-e sok akkut?! Nekem jó és nem is fogyaszt olyan sokat. OTG-t úgytudom nem tud, de valami frissítéssel ez megoldható lenne, vagy a hardvernek is másnak kéne lenni?!
-
Borg76
tag
Valaki tudja, hol lehet beállítani, hogy ne fixen a tárcsázó ugorjon fel a híváslita helyett ha rábökök az ikonra?
-
sepyi
aktív tag
válasz
danikollar #688 üzenetére
Ezt az információt azért fogadd fenntartással. Az NFC célja ugyanis, hogy a két eszköz nagyon közel legyen egymáshoz fizikailag és a két eszköz közé ne férjen be egy harmadik (akár rosszindulatú) eszköz, amely a kommunikációt manipulálni tudja. Pl-ul érintés nélküli mobilbankolás. A wifi-n küldés egy virtuális hálózaton működik, amelyet fel lehet törni, tehát manipulálni lehet. Nem véletlen, hogy a legtöbb bosszúságot a nyílt wifi hálózatok okozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest