Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
pár hiba...
randomra eltűnnek az alkalmazások...furcsa dolog.
asszem megy vissza az 1.5.
eddig az volt a legjobb.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Heimdallr75 #27996 üzenetére
.zip.
de előtte legyalultam.
#27997) bagyusz nálam az is elviselhető.
[ Szerkesztve ]
-
zsohu
tag
Remélem én is hogy jó lesz ez a 2.0 mert ez az 1.9 messze a legszarabb rom ami valaha volt a telómon... A launcher pro ennyit még nem szenvedett egyikkel se az akksi meg rosszabb mit bármikor eddig!
-
darál0w
Jómunkásember
hmm...
2.0 eddig csak pozitív tapasztalattal tölt el.
sokkal több szabad ram van, mint eddig és gyorsabbnak is tűnik a telo maga. már a bootolás is gyorsabb.
-
tokim
csendes tag
-
leemy
csendes tag
Sziasztok!
Még zöldfülű vagyok az LG androiddal, tudna valaki ajánlani nekem egy jó movie converter progit amivel konvertálni tudnék telefonra filmeket? Milyen paramétereket kell beállítani hogy működjön is a lejátszás?Előre is köszi! Tim
-
darál0w
Jómunkásember
2.0árol van vmi log?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Dyrtyho #27987 üzenetére
Most ha nagyobb méretű file küldése közben láthatatlan lesz, akkor megszakad a küldés? Nem próbáltam soha, csak kérdezem. Mert ugye ha megvan a kapcsolat, akkor nem kéne megszakadnia.. Szerintem. Sőt, ha párosítva van, akkor sztem biztos, hogy nem szakad meg, vagy mégis?
Véleményem szubjektív...
-
St3ven
addikt
válasz St3ven #27898 üzenetére
Na, nagy nehezen egy másik gépen elvileg felment a recovery.
Csak megerősítésképpen kérdem... akkor most kikapcsolt állapotban Home+Letesz gomb, majd bejön egy menü, és mehet az image készítés?
És ezt ezután bármikor visszatehetem ugyanezen a módon (restore), és azokkal a progikkal, widgetekkel, háttérképpel stb., amik most fent vannak, visszatér a mostani állapothoz?
Elnézést az értetlenkedésért...
Szerk: a Joe blogjáról letöltött v20bhunmod.kdz van fent + rootolva lett.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Dyrtyho
őstag
A Bluetooth-os Android betegségre nincs valami orvosság ? Mert ha egy bizonyos nagy méretü fájlt akarok átküldeni a telefonomba,akkor 120mp után újra rá kell kattintani a bluetooth láthatóságára,és ez így nagyon zavaró tényező
best regards, egy fórumozó blogger
-
keeo
tag
én is 2 napja használom az 1.9-et, erre tessék! egyébként nagyon tetszik, kár hogy ennyit zabál...
-
wwenigma
Jómunkásember
update-cm-7.0.0-GT540-MUR4IK-v2.0-signed.zip
Amúgy mókás hogy ez a béta bétája ráadásul Mur4ik milestone1-nek hivja... de legalabb meghagyta odexesnek, ahogy szeretem. Ki kéne próbálni hátha mar jobb... plussz pont neki hogy most nem szórta tele felesleges appokkal...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
huliganboy
addikt
válasz joestone #27891 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod! Bocs hogy csak ilyen későn csak éjszakás vagyok és ilyenkor nem tudok sokat gép előtt lenni!
Amit ajánlottál hogy az app2sd ben az 1 es menüt válasszam. Meg is tettem a hibák megszűntek de az alkalmazások nem is mennek a sd kártyára Mit csinálok rosszul?
App2sd ellenőrzés:
Köszi a válaszod előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Birki
tag
Twitteren olvasható, hogy Mur4ik kiadta 2.0-ás verziót tesztelésre. XDA-n is fenn van.
Szerintem...
-
Birki
tag
CyanogenMod alatt ez nem működik, csak menüből vagy fastboot-ból vagy recovery-ből. Van azért választék.
Szerintem...
-
Tecsa
aktív tag
válasz radamsky #27973 üzenetére
Isten ments hogy leharapjam a fejed! Csak nem néha nem értem miért könyebb azt írni, hogy olvass vissza, mint azt hogy: "hard reset". Viszont megértem, hogy 200x leirni idegesítő.
2.3.3 nál hogyan van a HR? hangerő fel + home + search? Mert akkor rosszul nyomom mert nem akar HRkedni
Én csak elmondom a véleményem, nem értek hozzá, bár úgy látom az itt nem követelmény!
-
radamsky
senior tag
le ne harapd a fejem
leirtam a megoldást is, és csak azért irtam oda hogyha visszaolvassol hogy hivatkozzak másra aki megcsinálta ezt, és magamat is megnyugtassam hogy nem az ujjamból szoptam ki
nem azt irtam hogy olvass vissza és kész, de ugye nincs harag
annak örülök hogy sok a hozzászolás, látszik hogy siker telefon volt, de pl most a vodánál nem volt (aszonypajtásnak akarok venni egyett, lejárt a hüség és ugye ami jo telcsi azt a vonalat tartjuk
-
bagyusz
őstag
válasz joestone #27969 üzenetére
Megnéztem a particiókat, összesen 11-db van, de nem bolygattam meg mert akkor a boot-tol kezdbe mindent át kellene írni. anglergab -írásából ki indulva akkor elveszítenék a particiók a tartalmukat, elméletileg. Szóval amit kérdezni akarok, hogy teljesen nulláról indulva hogy lehet felvinni rá egy romot?
-
Katapult
csendes tag
válasz joestone #27970 üzenetére
Hát igen csak az ilyen
http://nonstopmobil.hu/minden-lepesunket-figyeli-az-iphone-20110421.html
[link]
hírek miatt szerintem jó lenne a kernelekbe a tűzfal bekapcsolhatósága. Akinek nincs szüksége erre ne használja. Ezek a telefonok már sokkal közelebb állnak a számítógéphez mint a telefonhoz. És az asztali gépeknél senki nem mondja, hogy nekem nem kell rá tűzfal. Még ha egy router van előttük akkor is hasznos.
Bár a fent cikk iPhone-ról szól az android is produkál hasonlót (usagestat) nem beszélve a feltelepített programokról. Már lassan egy szövegszerkesztő is net kapcsolatot igényel a marketről letöltve. Tudom hogy a reklámok miatt de a reklámok mellett mást is ki mehet a telefonról. A google-t megértem miért nem supportolja ezt mert egy hatalmas adatbányász cég. A linuxban kernel szintű ez és a google ezt azért szándékosan vette ki és nem a helyhiány vagy a lassulás miatt sztm. -
joestone
addikt
válasz Katapult #27955 üzenetére
Nem nagyon kellett , a cifs support benne van és ha jól emlékszem az ipv6 is benne van .Illetve tudja olvasni és elvileg irni is az ntfs fájlrendszert. (nem próbáltam , de a kernelben be van kapcsolva). Csináltam olyan kernelt is amiben benne volt az iptables support , de akkor meg lehet modulokat cserélni a system lib/modules mappában aztán mivel nem használtam sosem ki is szedtem belőle .
-
joestone
addikt
válasz bagyusz #27958 üzenetére
Igen , még 2.1 esetén nekifutottam a dolognak. A kezdőcímek(nem nullától indulnak a particiók , van fenntartott hely a nand elején) miatt bukott meg a történet. Ugyanis többféle szintaktikával is próbálkoztam egyik sem sikeredett. Aztán amikor már csak a teljes újraflashelés segített akkor abbahagytam a dolgot.
-
miselin
tag
Íme a 2.1 update.zip-je,, ugyanúgy kell felrakni, ahogy a többi romot recoveryből. Ez itt pedig ugyanaz, csak hiányoznak belőle azok az appok, amelyek Marketről is beszerezhetőek.
Egyébként pedig nem értem, hogy nem tudsz visszatérni az előző szoftververzióhoz. Ott a recovery, arra is kell használni, hogy elmentsd a rendszert, mielőtt felraknál egy újat.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S - CM10.1.3 Stable
-
tokim
csendes tag
Hali!
Most az 1.3-as Joe-féle black rom van a telómon. Meg tudná mondani valaki, hogyan tudnék visszatérni a gyári kinézetű recovery engedélyezett romhoz?
Köszi! -
darál0w
Jómunkásember
válasz Heimdallr75 #27961 üzenetére
nálam ettől azért jobban bírja, bár nem volt eddig egyikkel sem bajom.
-
-
bagyusz
őstag
egy újabb kérdés a userek felé, aki cm7 2.3 murik 1.9 romot használ, még mindig küszködik az akku problémával?? vagy ez megint olyan zsákbacica játék, hogy egyszer jó egyszer nem
Remélem joestone tud időt szakítani a munkájára
-
bagyusz
őstag
elolvastam az anglergab-írását. Igaz hogy zte- teló alapján íródott, de valaki csinált már ilyet gt540-re??
-
Katapult
csendes tag
Nekem a CM7 már nem tetszett. A 2.1 hez képest nem találtam számomra hasznos funkciót hiába 2.3. Joe kerneleiből hiányzik az Iptables támogatás (nem értem miért). Felkerült ugye a gyári 20E ( lényeges szempont lett az hogy GYÁRI rom)+root+app2sd.
Feltettem az itt [link] található kernelt. (Rebuild the kernel adapted for 2.1 Supports Iptables/cif/tun/ip4/ip6 / + heap modules itd.itp. )
Így megoldódott a gyári romon a tűzfal probléma (remekül fut a droidwal) + a cpu overclock és a többi nyalánkság + visszakaptam a hosszú akkuidőt.
Nálam ez marad amíg a 2.3 nem érik be vagy nem lesz belőle 2x. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz darál0w #27945 üzenetére
Szerintem nem a swappal van a baj hanem hogy a bugos 2.3-at erolteted,,,
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Tecsa
aktív tag
válasz hackeeeee #27950 üzenetére
Most olvasom tök értelmetlen az előző hsz-em
Szóval a telefon nem csörög, van beállítva hang, hangerő is maxon van. Amikor csegőhangot keresek akkor szól, ha hívnak nem. Találkozott valaki hasonló problémával?
Én csak elmondom a véleményem, nem értek hozzá, bár úgy látom az itt nem követelmény!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz buktagt540 #27944 üzenetére
mentés után partícionáltam.
de nem az a baja, mivel most megint visszatoltam eredeti méretre az SDt, de így sem jo neki...
nem gond...belakom ujra a rendszert.
-
Tecsa
aktív tag
Valakinek volt olyan, hogy cseng a telefon? Nincs lenémítva, csengőhang van kiválasztva. Nem csörög.
-
darál0w
Jómunkásember
ha az SDt partícionáltam, akkor a restore nem megy a más kártyaméret miatt? vagy mi a szitu?
egyfolytában md5 hibát dobál.
-
csl1982
tag
Igaz, hogy a szerzőnél ZTE volt a példa, de egy kis adattárolás áttekintő logoutról, akit érdekel, annak érdemes elolvasni.
Az említett újraparticionálás lehet, hogy rajtunk is segítene kicsit, nálam pl. van a systemen még 116MB hely... Vagy esetleg lehetne lecsippenteni swapnak, ami gyorsabb is lenne, mint az SD-n lévő swap. Szerintetek ez mennyire lehetséges
-
Met30
tag
válasz darál0w #27937 üzenetére
elméletileg nem kavarhat be. Bár így, hogy mindkettő - az alap és a swapper is - fájlosan van beállítva, lehet, hogy összevesznek, s felülíják egymást. Én ezért is csináltam külön partíciót neki, swapperben felcsatoltam, s nem volt semmi gondom. De ha addig nem találsz megoldást este utánanézek, mivel én már lecseréltem az lg-t, s most odahaza pihen
-
darál0w
Jómunkásember
nincs külön partcio.
SD gyökerében hoz létre magának egy swap filet, aminek a mérete egyezik a beállított értékkel. szal' az 128mb.
swapon belül pedig info menupontban nem ez látszik. ezért érdekes a dolog...
cm 2.3.3 1.9es rom.
lehet, h bekavar neki a cmben alkalmazott virtuális memoria?
bár az is 32re van állítva.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
-
Tecsa
aktív tag
válasz darál0w #27930 üzenetére
Az nem lehet hogy a telefon dinamikusan állítja a swap méretét, ammegadott érték pedig a maximális swap méret?
Lehet hogy hülység amit most mondok, de lehet hogy egy nagyobb memória terlet lefoglalása a swapnak több időbe telik, még ha nem is sokkal. Ezért csak akkora swap amekkorára éppen szükséged van.
-
-
radamsky
senior tag
válasz CactuS #27926 üzenetére
remekül tájékozott az ügyfélszolis
frissited , majd ha valami gubanc van hogy szerviz akkor beviszed a szervizbe és azt mondod hogy nem kapcsol be, és nem tudod mi a baja
Azt nem kell mondani hogy buheráltad a frissitéssel.
Ha visszaolvassol láthatod páran vitték már vissza a telot és nem volt vele probléma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz CactuS #27926 üzenetére
Ha elcseszed 1-2 hét szerviz, ha leadod frissiteni 1-2 hét szervíz. A gyári progival frissitve nem megy el a gari.
-
CactuS
Arcképgyáros
Sziasztok!
Garanciális ügyekben szeretnék kis segítséget kérni. Lassan rászánom magam a telefonom frissítésére (még 1.6os), de azért kíváncsiságból felhívtam a 1220at, hogy mi a helyzet a garanciával. Erre közölték, hogyha én frissítem a telefonomat és nem sikerül, akkor a garancia érvényét veszti, és szerinte vigyem be az LGhez (ne is a telenorhoz), mert ha náluk nem sikerül, akkor garanciális. Ez tényleg így van, vagy csak sikerült kifognom valami remekül tájékozódott ügyfélszolgálatost?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
WRC1
csendes tag
Nem látja a telefont.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz cinkoxid #27923 üzenetére
ez oké.
de swapperen belül van info fül...
ott kiírja neked a teljes, használt és maradék méretet...
namost a swap fájl mérete 128bm a beállításokban, illetve a kártyán is ott a 128mbos swap file.
viszont az infoban a teljes méret most 19mb...tegnap ujraindítás előtt 48mb volt....ami vhogy nem egyezik a beállítottal.
természetesen mindkét esetben 0 a szabad...remélem így érthetőbb.
[ Szerkesztve ]
-
Potyka03
senior tag
válasz 5150head #27918 üzenetére
Hát,nem is az hogy rég szinkronizáltam,hanem sipákol felkiáltójellel az értesítésnél hogy nemtud bejelentkezni.....a naptárba se tudok bemenni...sehova :S
Ok,megpróbálom a hard resetet,kiveszem a micro sd-t és úgy
Majd írok ha van valamiNyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Tecsa
aktív tag
Hali!
Tetszik ez a 2.3.3 as 1.9rom csak marhán eszik az akkut. Gyorsan lemerül, gyakolatilag 9 óra után újra tölteni kellet. Általános jelenség?
-
darál0w
Jómunkásember
Swappal kapcsolatban kérdeznék...
CM rom.
swap indul kapcsolásnál. azonban infoban sosem az a swap méret van, ami be van állítva...
128mb. swappiness 10.
tegnap az infoban swap méretre 4xmbot írt. ujraindítottam reggel...így ma 19mb.
és ez a swap mérete...
holott a kártyán a swap fájl mérete 128mb.
nem értem én ezt.
-
5150head
senior tag
válasz Potyka03 #27912 üzenetére
szval van fiókod, szinkronizáltad is, de egy idő után elkezd nyavalyogni h rég szinkronizáltad a telót a maillal?
nem hiszem h szabadna ilyen ablakokat dobálnia, itt vmi más gikszer lesz :S
sztem próbáld meg a hard resetet, így visszakerül minden gyári állapotba, tehát a telóról is minden elvész, így csinálj mentést a telszámokról, sd-ről stb...
esetleg várd meg hátha tud még vki egy jobb megoldást
(amúgy az android lényege a net... szval vagy mobilneted, vagy wifid, de vmelyik kell h legyen hozzá, mert így elvész a tudása, nem tudod kihasználni (email szink, market stbstb...) wifi rooter is olcsó már, nálam is az van, a telón kívül még 2 számítógépnek azzal osztom a netet... jótanács ) -
Potyka03
senior tag
válasz 5150head #27868 üzenetére
Szia.
Használnám,cska itt ahol lakik nincs a szomszédba wifi,elkell menni egy kicsit odébb.....egy meglévő gmail-em használom s szinkronizáltam...akkor lehet azért kér mindenhez gmail-es fiókot?Ez így nem jó :S Ezt nem lehet valahogy megoldani?Esetleg szoftver újratelepítés?Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
WRC1
csendes tag
MEGPRÓBÁLTAM FRISSÍTENI A TELÓMAT,ÉS LEFAGYOTT,ÚJRAINDÍT,ÉS CSAK AZ LG FELIRAT JÖN BE.PLZ MIT CSINÁLJAK?
-
joestone
addikt
válasz zoltan77 #27907 üzenetére
Ha megy a fastboot akkor nyiss egy dos ablakot.
cd parancsokkal lépjél be abba a mappába ahol a fastboot.exe van (kell még a 2 dll is ami az 1klikkes rootban is benne van)
ha megvolt akkor kamera gombot teljesen benyomva tartva kapcsold be a telefont. Egy kék képernyő jön be.
utánna a pc-n a dos ablakban gépeld be :
fastboot -wha végzett akkor :
fastboot rebootnormálisan el kell induljon a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Wisdome
tag
Na mégiscsak bent kellett hagynom a telót. A srác olyan értetlenül nézett rám, azt mondta, hogy még nem találkozott ilyennel. Első kérdés az volt, hogy leejtettem-e.. mondtam, hogy nem, aztán itthon olvastam és azt írta rá, hogy "az akkumulátor telefonálás közben túlmelegedett és megrepedt"..
Itthon nuku vodás teló, kértem egy cserét és mit kaptam?? Samsung J770... azt hittem viccel.. ezen netezni se tudok normálisan.. nem az lenne a fair, hogy hasonló kaliberű telefont kapjak, ha már nem is az én hibámból lett hibás az akksi? És akkor még megláttam, hogy bérleti díj: 500ft/nap.. remélem, hogy tényleg csak viccelnek.. -
zoltan77
aktív tag
válasz joestone #27905 üzenetére
Win 7 van fent és felismeri fastboot módban. Csak ez a fastboot-os dolog nekem nem nagyon megy. Nem igaz hogy ez a gt540-es kifog rajtam, ez a feleségem telefonja, és már meg van ilyedve, pedig nekem egy HD-m van, a gyereknek meg egy X8 és azokkal minden simán ment.
Samsung S24 ultra 12/512Gb
-
joestone
addikt
válasz Heimdallr75 #27897 üzenetére
Most a kamerán dolgozom , remélem sikerül előrelépni.
-
joestone
addikt
válasz zoltan77 #27904 üzenetére
xp alatt a fastboot csak a pdanet driverekkel működött nekem , az adb pedig alapból ki van kapcsolva.
Csinálj hard resetet hyperterminálból ,máshogyan nem jut most eszembe , hogyan lehetne hozzáférni a telefonhoz.
Fastboot módban felismeri a telót az xp-d (volt már telepítve a pdanet drivercsomag? ) ?
Sajnos ahhoz , hogy a fastboot mód driverei felmenjenek ahhoz először az adb mód driverei kell települjenek a pdanet csomagból (az meg ugye alapból ki van kapcsolva)
Ha már használtad fastboot módban a telefont a gépről akkor könnyebb lenne a dolog. -
zoltan77
aktív tag
Felteszem a moddolt V20b-t és akkor is csak az android feliratig megy és sehova tovább.
Samsung S24 ultra 12/512Gb
-
joestone
addikt
Fog az menni.
fastboot módból fastboot -w
vagy gyári 2.1 esetén hyperterminállal is meg lehet csinálni a hr-t.
az egy kérdés , hogy recovery engedélyezett rom-ra ment a gyári v20a (ekkor azt hiszem csak a szines lg logóig jut el a bootolás) , vagy recovery engedélyezett v20a került fel.
De a kiút valószínüleg egy recovery engedélyezett v20a/b rom újraflashelése lesz. -
Birki
tag
válasz Heimdallr75 #27901 üzenetére
Ha be se kapcsol a telefonja, akkor ez nehezen fog menni!
Zoltan77
Flash-eld újra a telefont.Szerintem...
-
Heimdallr75
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest