Hirdetés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Sam
csendes tag
Nekem semmi baj nincs a akksival. Jobban birja mint az elözö rendszer.
-
Heimdallr75
őstag
-
Met30
tag
válasz cinkoxid #26396 üzenetére
Szerintem wipe mindig kell. Valószínű az 1.8-ra azért írták mer durva újítást nem tartalmaz. De ennek ellenére ajánlani tudom. Nekem legalábbis bejött.
Most egy kicsit tesztelem (pár nap s pár töltés), majd a fentebb leírt módon Joe romját is megnézem. Mivel a Quadrant sokkal jobb eredményt hozott az ő rendszerén.
[ Szerkesztve ]
-
milu44
aktív tag
Az én véleményem szerint joe romja jó.
25.-e óta nem teszteltem jobban joe romját de azt a tesztet ide másolom nektek.4óra 13perce nyomkodom a telefont hogy mit bír az aksi.
Bekapcsolt wifi
Háttérben szól a zene lejátszó
Közben telepítgetek és netezek.
Plusz közben kb10-20 perc telefonálás volt idáig.
787Mhz-en fut.
70%-on van az aksi.Lehet hogy egy hoszab tesztnek is alávetem hogy mikor merül le fullra nagy használat mellet.
Csak legyen időm rá.Recoveryből telepítettem.(2.5.0.5-ös recoverym van)
Restoreval kell felrakni
Ha végzett és újraindult akkor kikapcs majd belépsz recoverybe és factory reset.
Kész is.[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 11NFC spesn
-
cinkoxid
senior tag
válasz Heimdallr75 #26395 üzenetére
Na igen, de azt írták az oldalon, hogy az 1.8 nál nem kell wipe....
-
-
Met30
tag
válasz felixo #26391 üzenetére
A swap dolog az szerintem független az aksitól. Csupán virtuális memória, ami a rendszernek van fent tartva memóriahiány esetén.
Ha meg szeretnéd csinálni természetesen azt is leírom, hogy hogyan tudod.
Én most az 1.8 CM-et használom, a recoverys változatát.
Ehhez először fastbottba indítottam a telót. Feltettem az új, 3.0.1.9-es recoveryt. Majd kiadtam a fastboot -w parancsot (törli a felhasználói adatokat és a cache-t), majd fastboot erase system (törli a system partíciót a telón) fastboot erase boot (törli a boot partíciót a telón). Ezután újraindítottam recovery módba, s a biztonság kedvéért wipe-oltam az aksin kívül mindent (összesen 3 menü). Ezután simán feltettem a romot. -
cinkoxid
senior tag
Eddig 1.5öt használtam, este felraktam az 1.8-at, hogy megnézzem változott e valamit. Telepítés után majdnem az összes appom eltűnt, természetesen nem töröltem előtte semmit a rendszerből. Újratelepítettem őket ,de telepítéskor úgy érzékelte az összesnél, mintha fel lenne telepítve.... kb másfél óra alatt mindent visszaraktam rá, és ekkor 90% körül volt az aksi Örültem ,hogy végre jó lett......aztán mire felkeltem már csak 25% lett Ez valami hihetetlen.....1.5 el 80-85% körül volt ilyenkor....
-
Stevee83
aktív tag
Format factoryval mik a legjobb beállítások konvertálásnál??? Mivel kapom a legjobb eredményt a telonkhoz?
Illetve melyik a legajánlottabb videólejátszó, ami felíratót is kezel?
A válaszokat előre is köszönöm.Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
-
Met30
tag
Egy érdekes észrvételt szeretnék megosztani az aksi használatról.
A Murik féle romot az 1.3-as verziónál raktam fel először recoveryből. Itt az aksi használattal nem volt semmi gondom. Mindenből egy kicsi használattal 1,5-2 napig is bírta. Aztán ahogy jöttek a verziók egyre fogyott a két töltés közötti idő.
Joe romját csütörtökön éjjel raktam fel. Péntek délelőtt még feltöltöttem, délután 6 körül már csak 40%-on volt. Ekkor újra töltő este 10-ig. Mire letelt a meló fel is töltőtt teljesen. Éjjelre nem kapcsoltam ki, s alvás közben nem is nyúztam a telót, szombat reggel 10-re azonban 0-ra merült s kikapcsolt. 2-ig töltőn, majd délután családlátogatás. 6-kor már 30%-on volt úgy, hogy csak 10 perc gps volt.
S itt telt be a pohár nálam. Mivel a két rendszer más-más ember alkotása, így kizártam, hogy ott lenne a hiba. Okoskodásom szerint a recovery-vel felrakott romok valamit hagyhattak a telón, ami ezeket az eredményeket hozta. Így tegnap este leszedtem az új 1.8-as Murik romot. De a telepítés előtt manuálisan töröltem fastboot-ban a systemet, majd utána raktam fel. Éjfélig volt töltőn, közben elvégeztem a beállításokat, telepítéseket. Az eddigiektől annyiban tértemel, hogy van egy 180 megás swap partícióm, amit a swapper2-ben aktiváltam. Miközben ezeket írom, már több mint 10 órája aksiról megy a teló, s még mindig 99%-on van a töltöttség - legutoljára ugye már 0-ra merült ennyi idő alatt.Ha valaki gondolja próbálja ki, hátha neki is sikerül a hosszabb élettartam. A törlés parancsa fastboot-ban
fastboot -w
fastboot erase system
fastboot erase boot -
csabek77
csendes tag
Fel szeretném rakni Joe 2.3-as romját tesztelni,de a 3.0.0.5-ös recoveryvel sem sikerült. Eötte a 2.5 sem engette. Köszi elöre is ha vki tudna segiteni.
-
Kremmer89
tag
Sziasztok!tudna valaki segíteni? Le tudná nekem valaki írni h 2.3 alatt milyen APN beállítások vannak a vodafonenál a mobilnethez? Nem vagyok gépnél és az egyklikkest nem tudom megcsinálni:S
-
Latza
aktív tag
válasz felixo #26379 üzenetére
Az 1.6-al nekem 2 napig bírta, ebben volt kb 2 óra zenehallgatás+játék, 1 óra navigáció az iglóval, meg egy kis wifi, meg az az idő, amíg mind a kb. 80 appomat feltelepítettem apk-ból és pár perc erejéig kipróbáltam, hogy mennek-e. Ennél most jobbnak kéne lennie.
Nálam jó az FM, az 1.7 alatt is jó volt már. Viszont tény, hogy a 2.1 alatti programja jobb volt. Minőségre is, meg több adót tudott eltárolni.
Most már csak a divx/xvid támogatás hiányzik...
[ Szerkesztve ]
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.
-
tolnay
csendes tag
Én tegnap tettem fel az 1.7-et,már kijött az 1.8...
Miért hoztak ki ilyen gyorsan másikat?Hibajavítások miatt?Még nem tudtam tesztelni az 1.7-et sem,az tuti,hogy a fentebb említett fm rádiós hiba negvan.Tolnay
-
tolnay
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki konkrétumot az 1.8-as változásairól az 1.7-eshez képest?Tolnay
-
Heimdallr75
őstag
válasz Sir Riccio #26375 üzenetére
Saját felelősségre próbáld csak, ki. Más telón próbáltam ott nem okozott gondot, viszont utána a fóli felragasztásához rengeteget kellet vacakolni a "maradvány" eltávolításával.
الغريبة في هذا الكوكب
-
Latza
aktív tag
válasz felixo #26372 üzenetére
Nekem az 1.8 van fenn, de eddig semmi nem tűnik másnak az 1.7-hez képest. Mondjuk még csak most kezdtem el használni, az 1.7 pedig még egy napig sem volt fenn.
Az eddigi legnagyobb változás szerintem az 1.5-1.8 vonalon, hogy az 1.5-ön még a régi (értsd 2.1 alatt használt) appjaim viszonylag rendesen mentek, 1.6-tól viszont elkezdett ritkulni a mezőny. Sygic Mobile Maps bezár, Spb Tv kifagy, Air Control Lite-ban nem jelennek meg a repülők satöbbi. Korábban írta valaki, hogy nem várható el a teljes kompatibilitás. Oké, de az 1.5 és az 1.6 között is lehet ekkora különbség...?
Most majd 1.8 alatt is kipróbálom ezeket. Hátha.Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.
-
Sir Riccio
addikt
válasz Heimdallr75 #26374 üzenetére
Nincs rajta fólia, csak azelőtt szeretném picit óvatosan átpolírozni mielőtt tesómhoz kerülne a készülék. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy egy darabig zsebben hordtam miután lejött róla a gyári fólia, és nem tettem rá fóliát, aztán bekerült egy tokba. Akkor nem lesz baja a Displextől?
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Heimdallr75
őstag
válasz Sir Riccio #26373 üzenetére
Van rajta még fólia?
mert akkor ne, nekem a gyári elég sokáig bírta, aztán 500 Ft/3db vettem.
nem érdemes a fóliát polirozni (nem is lehet) ha meg nincs rajta a gyári se akkor érdemes, 30-40 perc óvatosan.[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Sir Riccio
addikt
Engem is érdekelne, hogy mi változott az 1.8-ban az 1.5-höz képest, ha valaki leírná...
Más: Displex képernyőpolírt próbált már valaki a GT540-en? Néhány hajszálkarc eltűntetése a cél, azt írják nem lehet érintőkijelzőn alkalmazni, de youtube videókon többet is láttam, hogy működött. Előre is köszi!Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
felixo
őstag
Tapasztalatok az 1.8-ról ?
Változott valami ?
Redmi Note 9
-
Heimdallr75
őstag
-
ruzsabazsa
aktív tag
Tegnap feltettem a 2.3-at(joestone blogjából).Elég jónak tűnik.Sebességben elég jó.Viszont nem tudom hogy feltették-e már a kérdést,de van hard reset lehetőség?
-
Kremmer89
tag
válasz Heimdallr75 #26364 üzenetére
Úgy csináltam,csak elötte letörölte az előző recoveryt,a sok read errornál!másik kérd3s..fel is tettem a CM 2.3 1.7 est,a kérdésem az hogy mikkel tudnám gyorsabbá tenni? Quadrantba 755 öt mutat!
-
Kremmer89
tag
joestone,eltûnt a recovery menüm....helyette kék képernyõ és ez fogad a bal felsõ sarokba. Diplay initialized usb init ept @ 0x6b000 fastboot_init() udc_start() Nálam is Terminal Emulator a neve!!
[ Szerkesztve ]
-
Kremmer89
tag
átneveztem az sd n is a recoveryt neg itt is úgy adtan meg ahogy az sdn van recovery.img a helyzet ugyanaz!!
export PATH=/data/local/bin:$PATH
$ export PATH=/data/local/bin:$PATH
$su
# flash_image recovery /mnt/sdcard/recovery.img
mtd: read error at 0x00000000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x00020000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x00040000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x00060000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x00080000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x000a0000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x000c0000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x000e0000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x00100000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x00120000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x00140000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x00160000 (Out of memory) -
milu44
aktív tag
válasz Kremmer89 #26351 üzenetére
flash_image recovery /mnt/sdcard//recovery_clockwork_3.0.1.4_swift.img (enter)
ez kellnálad ez van
age recovery /mnt/sdcard/recovery_clockwork_3.0.1.4_swift.imgAkkor próbáld úgy ahogy én csináltam 2.1 en
Joe, Kremmer89 telóról van így nem tud rebootolni és olvasni is.
[ Szerkesztve ]
-
Kremmer89
tag
válasz milu44 #26350 üzenetére
export PATH=/data/local/bin:$PATH
$ export PATH=/data/local/bin:$PATH
$su
# age recovery /mnt/sdcard/recovery_clockwork_3.0.1.4_swift.img
mtd: read error at 0x00000000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x00020000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x00040000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x00060000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x00080000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x000a0000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x000c0000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x000e0000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x00100000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x00120000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x00140000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x00160000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x00180000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x001a0000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x001c0000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x001e0000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x00200000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x00220000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x00240000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x00260000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x00280000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x002a0000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x002c0000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x002e0000 (Out of memory)
mtd: read error at 0x00300000 (Out of memory)EZT KAPOM!!
[ Szerkesztve ]
-
milu44
aktív tag
válasz Kremmer89 #26349 üzenetére
a 2.1 es telefonomon
átneveztem a recoveryt recovery.img-re és sd gyökerébe raktam
utána terminál
su (enter)
flash_image recovery /sdcard/recovery.img (enter)
reboot (enter)
És működik
Pedig nekem itt a gép hogy megcsináljam, de gondoltam miattad megcsinálom én is.A 2.3.1-es telóm töltőn van így azzal nem tudom most kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
Kremmer89
tag
válasz Heimdallr75 #26332 üzenetére
Nem jó!feladom!nekem így katyvasz:S ha így írom be,errort dob! su <enter> flash_image recovery sdcard/recovery.img. már ez után error van!
[ Szerkesztve ]
-
KrAt
veterán
Valamit nem értek..
Itt volt a teló a fejhallgatóm kábele alatt.. Vártam egy sms-t, majd hallottam a jellegzetes hangot a fülesen keresztül, hogy érkezik vmi a telóra.. Aztán mégse.. Vártam 10 percet, aztán mondom bekapcsolom a telót a készenléti módból, hogy mégse jött meg? Aztán abban a pillanatban jelzett, és egy utána következő is (ami jópár perccel később íródott)..
Na most eddig is volt már, h nem kaptam meg sms-eket, vagy csak később.. Ez most milyen hiba, mit kezdjek vele? Nagyon nem örülök, h néha csak fél órával később kapom meg az sms-eket..
-
Surri
csendes tag
Olvastam a blogot, de mint az írásomban írtam az alapján upoltam fel 1.6rol gyári 2.1re. így is kell a v20bhunmod kdz? csak mert most fennvan egy "szűz" 2.1.
telepíteni tudom a romot az levan írva, csak maga az hogy recovery meg fastboot menü nem mond sokat. azt látom hogy kell telepíteni őket. csak a használatuk nincs sehol se.
Más : marketröl probáltam gamet leszedni aztírta elindul a letöltés. de nem történt semmi miután rémentem a downloadra. ( free app volt) elég gagyinak tűnik a market:s csalódás így első blikkre.
ellenben a Lg-s facebook tetszetős.Lg Gt540
-
Kremmer89
tag
Akkor ez mehet oda h sdcard/recovery_clockwork_3.0.1.4_swift.img???
-
milu44
aktív tag
Ha sűrgős vagy közvetlen segítség kell akkor segíthetek skype-n neked.
:-)
1. v20bhunmod kdz-t kell telepíteni updaterrel
(Joestone blogjáról leszeded.)2. Letöltöd és telepíted a recoveryt.
(Joestone blogján ez is le van írva.)3.SD-re rakot a romot amit akarsz majd használni, és recoveryből telepíted.
Black rom recovery segédlet van joe blogján azt használd a recoveryből való romtelepítéshez.
Értelem szerűen a black rom helyett ha más milyet raksz akkor azt kell majd kiválasztanod.[ Szerkesztve ]
-
Heimdallr75
őstag
válasz Kremmer89 #26338 üzenetére
például: recovery_clockwork_3.0.1.4_swift.img
الغريبة في هذا الكوكب
-
Kremmer89
tag
válasz Heimdallr75 #26337 üzenetére
Honnan töltsem le a recovery image-et?
-
Kremmer89
tag
teleszerűen ahol van az image file a 3.x.x aminek felirtad a nevét az elobb....itt csak a pontos neve kell? Nem az elérési út?
-
Surri
csendes tag
Szia Joestone!
Olyan kérdésem lenne hogy lesz egy kis tutorial az új rom telepítéséhez? mert szeretném feltenni de a recovery mód meg a fastbot mod nekem még ismeretlen. A Te leírásod alapján upoltam a gyári 1.6t gyári2.1re. Amiért hálás köszönet, de szeretnék tovább lépni, csak Ti túlságosan elmélyülten beszéltek a témáról és követhetetlen, biztos nem vagyok egyedül ezzel Szeretnék tanulni csak nehéz kiindulniaz sem tudom mi az a recovery meg fastbot mód, így nehéz telepíteni
Ha esetleg van türelem egy érthető leíráshoz, vagy linkek vagy sorrend vagy akármi ami help lehet köszönet érte
Üdv egy újonc
Lg Gt540
-
Kremmer89
tag
Van terminâlom!leírnád ilyen gyp sen h hogy kell? h a paraszt eszemmel megértsem?
-
Heimdallr75
őstag
válasz Kremmer89 #26329 üzenetére
hát ha van terminálod a telon és sd karin a 3.as recovery image akkor
a 3xxx recovery image az sd-n legyen, nevét jegyezd meg
majd inditsd el a terminált
ird be:su <enter>
flash_image recovery sdcard/recovery.img <enter> érteleszerűen ahol van az image file a 3.x.x aminek felirtad a nevét az elobb
reboot <enter>[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Kremmer89
tag
Joestone,gondolom hülye kérdés de felteszem,nincs egy olyan 3 as recovery frissítõ amihez nem kell pc?mert nem vagyok pár napig gépközelbe és kéne egy 3 as recovery,mert most 2.5 ös van!
-
batta23
csendes tag
1.8 kezeli az ext2 particiot
-
joestone
addikt
válasz milu44 #26312 üzenetére
majd megnézem , nyilván be lehet állítani , csak az a kérdés ez nem okoz-e több problémát , mint amit megold. Egyébbként az xda-ra beírta valaki , hogy a cmből a cmparts.apk feltelepítve és egy parancsikont létrehozva neki be lehet állítani benne , hogy minden az sdre menjen.
-
Latza
aktív tag
válasz Sziltam #26274 üzenetére
Én is így gondoltam, ill. ugyanígy csináltam; hiába próbáltam a varázslót, nem akart működni, de nekem utána a Marketbe való belépéskor elfogadta a fiók adatokat és utána jó volt minden guglis dolog.
A többi adat (óra/dátum/stb.) beállításai megtörténtek, csak a fiók megadás nem.Más:
Korábban problémáztam rajta, hogy a névjegyek importálásánál beletesz 2 kötőjelet a számok közé a 2.3. Na, ugyanígy csinál a Gmailes szinkronizálásnál is, viszont a jó dolog az, hogy NEM BAJ, hogy benne vannak a kötőjelek, a hívások ugyanúgy működnek és a hívó fél nevét is mutatja. Csak hát hülyén néz ki.Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.
-
darál0w
Jómunkásember
a full support partitioned SD miért fontos? megoldották vajon itt is, h a full app átkerüljön az SDre?
az akksira meg : Buttery life for some people are good, for another not so on. Just try it yourself.
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
akksit nem nagyon javítgatta, ahogy kiveszem a forumon valo beszélgetésből.
viszont dualtouchot akar csinálniAki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz sanyirigo #26286 üzenetére
megkockaztatom, hogy joe betaja segitett nemileg neki...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
SPY0817
aktív tag
Még jó hogy nincs nálam adat kábel ha ilyen ütemben frissül hétfőre mire lesz és meg kapom a kábelem már 1.5 helyett már 1.9nél lesz :d
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
Heimdallr75
őstag
válasz csstriker86 #26298 üzenetére
nincsenek feltelepítve a drivereid, nem látja a gép.
adj ki egy adb devices parancsot
ha ott válaszul felsorol számokat akkor látja.الغريبة في هذا الكوكب
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest