Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heimdallr75
őstag
válasz wwenigma #43370 üzenetére
#
15 # Setup device specific product configuration.
16 #
17 PRODUCT_NAME := cyanogen_swift
18 PRODUCT_BRAND := GT540
19 PRODUCT_DEVICE := swift
20 PRODUCT_MODEL := LG GT540 Swift
21 PRODUCT_MANUFACTURER := LGE
22 PRODUCT_BUILD_PROP_OVERRIDES += PRODUCT_NAME=swift BUILD_ID=GRI40 BUILD_DISPLAY_ID=GRI40 BUILD_FINGE
RPRINT=przemo/swift/swift:2.3.7/GINGERBREAD/eng.przemo.20111006.231218:userdebug/test-keys PRIVATE_B
UILD_DESC="przemo-user 2.3.7 GRI40 231218 test-keys"grat
(#43372) buktagt540 : hivatalosan cm támogatott
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
-
Heimdallr75
őstag
válasz wwenigma #43356 üzenetére
ezzel nem sem ment, a pár het próbáltam, t logonál megáll. fél napig szenvedtem vele.
Fene tudja mi van azzal.
Ez a hang fel meg le, totál mindegy, van mikor egyik van mikor másik.
Pár flashen túl vagyok voltam gt-n, de e tmobos rom kifogott rajtamJgesemedve, Te meg hagyd már szerencsétlent, nem ért, ír, olvas. Ideges
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz felixo #42444 üzenetére
erre csak azt tudom mondani ha valaki egy-két hét alatt portol valamire, az már rég tömött postaládával rendelkezne állásajánlatokkal
csodák nincsenek
ilyenkor mindig eszembejut, hogy HTC, SE, Samu és egyéb gyártok sw csapata (sok sok ember) ilyenkor döbbenten ül bámulja a twittert és azon gondolkodik hol rontotta el az életét mikor egy suhanc pár hét alatt hobbiból megoldja ami nekünk hónapok team munkája
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz hackeeeee #42425 üzenetére
kijelzőt leszámítva, tedd hozzá hogy samunak van supportja legalább.
gyári 2.3.4 el kaptad 2 év garival, egy lejáró garis helyett.
én is szerettem gt540-et, de nem hiányzik, jó, okos, de mint mondtam ha ló lenne már le kéne lőni (a kora miatt) NEM SÉRTÉSNEK SZÁNTAM!
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
ADW EX 22 FT marketen hajrá
الغريبة في هذا الكوكب
-
-
Heimdallr75
őstag
nézd bladre váltottam gt után, nem jött be, defy van azóta, bejön, nincs gondom.
karira lesz valami 2 magos vagy az új motorola majd kiderül.defyn nem volt még fagyásom, nem kell kivenni az akut, ujrainidítani is akkor kell ha romot cseréltem éppen. nem istenítem, teszi a dolgát mint telefon, és pár androidos extrát. ennyi.
Aláírom árban nem egy kategória.
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz wwenigma #42332 üzenetére
volt hogy nekem is visszadobta, megpróbáltam ismét ment van hogy 2-3x kll próbálni eetleg várj pár percet közte. nem tudom.
hát igen bekerültünk Európába +ÁFA
amúgy jelzem neteller ingyen ad dombornyomott bankkarit. regeltem elkuldttem az igazolásokat személyi ilyesmi, felhivtak egyeztettek ez volt szerdán, hétfön hozta a dombornyomott mastercardot a london royal air mail.
és ugye arra annyit töltök amennyit akarok.javaslom mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz hackeeeee #42321 üzenetére
jelzem BW widget is 22 ft, bár nem hozza a lista
aki szereti és ingyen témázna. irány marketui: fruit ninja is 22 pénz
mr zombi ez elég jó hír mára? ez az avatar botrányosan szar szerintem ennél még a kihalófélben lévő hó oroszlán is jobb volt
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz lazlo16 #42143 üzenetére
ez fura, én szekszárdi t-be voltam ,szintén sorszám stb... a szervizesnek mikor mondtam már pontosan tudta miről volt szó, itt helyben javítottak (akkut helyből akarta cserélni, nem volt az üzletben sem sajnos) gondolom mivel péntek dél és ma dél közt kétlem hogy megjárta a telemaxot vagy bárkit pesten, kijelzőt is cserélt benne.
mondjuk az a mondat üt :
Én: - Az utobbi időben a telefon spontán lefagyott most meg a t-mobile logonál lefagy..
Szervizes: És van még valami ?baxki ez nem elég önmagában?
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz lazlo16 #42138 üzenetére
szerintem holnap vagy szerdán elhozom és természetesen a munkalapot is scannelem. dobj majd egy címet. a törött akkuról a fotó itt a froumban nemrég linkeltem.
én meg csak pislogtam..
miért kiabálni nem tudsz? ő néz hülyének téged? kérd ki magadnak, meg a vásárlók könyvét is hozasd máskor
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
t-mob szerviz gyors volt, kijelző+akkucsere... péntek délkörül adtam le, ma 2 körül jött az sms hogy mehetek értre...
mehet is eladásra hackeee nincs meg a régi vevőd?
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz hackeeeee #42088 üzenetére
próbáltm mindent vagy fél órát szarakodttam vele, vagy 10 flash volt kdz-ből... mondom vagy tégle vagy nem oly mindegy. aztán v20hunmod ment. 20A tmobos tmoblogonál nem jut tovább.
bedig fuhombe volt format data system meg boot is már .de fél óránál többet nem ért az életemből
megjavítják, gyakorlatilag eladó lesz.
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz buktagt540 #42082 üzenetére
ugynigy jártm megált a t logonál.
ott még nincs 3 gombos hr sem.végén 3x probáltam mindig t anim lefut majd t logo áll...
v20bhunmod fel azt ment szervizbe.
bármit csináltam ott állt a t logonál.
hunmoddal elindult kapott hr-t 3 gombost
kapott fastbootbol fastboot -w mindenet
de a t logonál nem ment tovább.
fél órát vártam[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz Katapult #41939 üzenetére
Elmenti a meglátogatott weboldalak listáját, a begépelt szövegeket, SMS-eket, sőt, még a gombnyomásokat is rögzíti és természetesen ezeket küldi is tovább egy harmadik félnek.
Figyi nem akarlak lehangolni de ezt minden böngésződ megteszi
a rendszám egyedi azonosítójel ami nem publikus adat, továbbá ha egy hululu kft benzinkunján rögzítik akkor nyomon követnek.
Tudnád hány helyen gyűjtik az adatokat a beleegyezésed nélkülÉrtem, hogy extrém esetben mobilrol intézel egy utalást netbankon amihez egy egyedi visszaigazoló kód is jár sms-ben (bankok nagy része) majd ha ezt ellopja és megpróbálja megismételni már már sikerülhetne is neki.
Vagy a bankkártyáddal fizetsz monilon, és ezeket az adatokat lenyúlják, majd mikor vásárolnak vele észreveszed szólsz a bankodnak aki jóesetben europay (visa/mastercard) aki szó nélkül megtéríti neked mert inkább kussol hogy adatlopás volt.Ha meg ipari kémkedés, kérlek iparilag védett területbe próbálj már bemenni egy kamerás telfonnal, vagy bármi hasonlóval
Értem mit akarsz mondani, írni de egyszerűen túlspirázva, túllihegve a dolog.
Hidd el ha ki akarnak elektronikusan fosztani egyszerüen fogják és fizikailag ellopják a mobilod, vagy beáll melléd egy jammerrel (mikrocella) és arra kapcsolódik a mobilod... sorolhatnám.
Jóska-Pista cégek meg jelenleg is több adatot gyűjtenek rólad mint bármilyen hatóság
Ráadásul a tudtom és beleegyezésem nélkül.
dehogy is vásárláskor elfogadod a softwareket amik a készüléken vannak, ráutaló magatartás
de ne offoljuk szét a topicot felesleges.
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz Katapult #41926 üzenetére
tévedsz, nem ismersz. jelenleg is biztonságtechnikában dolgozom, talán a leghivatalosabb szervnél (bankszektor).
Én csak azt kérdezem tőled, hogy mit szólsz a rendszámfelismerő térfigyelőkhöz?
szerintem fogalmad nincs nap mint nap mennyi információt lopnak rólad. ha ki akarnak forgatni a vagyonodból a legutolsó amihez fordulni kell az a mobilod.
ne személyeskedj és ítélkezz!amúgy meg ne gondold hogy ha gépről intézel bármit nagyobb biztonságban vagy.
elhiheted nincs olyan adat amit nem lehet ellopni. törölhetsz Te bármit, max kicsit megnehezíted a dolgot.mod: amíg a tűzfalad nem egy igazán komoly darab addig max seggturkálásra jó
komoly darabok alatt pedig HUF-ban milliós tételekbe kerülnek. minden x millió bites titkosítás meg parasztvakítás csak.[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz hackeeeee #41905 üzenetére
De ugye az is köztudott, hogy a Google is hozzáférhet a komplett gmail levelezéshez.
és őszintén ez Téged zavar, vagy érdekel? mikor egy ingyenes és jó szolgáltatást kapsz.
kurvára nem értem az embereket, azt gondolják a világon bármi ingyen van.
ui: nem személy szerint neked írom csak beszélgetünk
(#41906) buktagt540 : baxki gondolod így akarják megszerezni... ne menjünk bele de pár dollárért lehet kapni ezres nagyságrendű listákat. ellopja a mastercardtól aki thaiföldön gyártatja a plasztiklapjait garázsüzemekben
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz hackeeeee #41903 üzenetére
értem én, csak azt nem, hogy ebben mi a gond? és reális érveket mondjatok ne pedig "mi van ha" típust. Esküszöm úgy felfújják ezt mint valami kereskedelmi híradós semmitmondó hírt.
Persze a linkelt oldalon a szerzőnek nincs neve....és ha gyűjtik milyen gyorsan sorrendben nyomsz le gombokat, majd felhasználják az új sense és bill app javítására? ez miért baj? (például)
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz buktagt540 #41901 üzenetére
már régi hír, hackeee linkelte már, de ismét megkérdem, és akkor mi van ha adatokat gyűjt? ezer máshol is teszik az engedélyed nélkül.
megint egy félrevezető, pánikkeltő írás...
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz Destr4ct #41886 üzenetére
Baxki valami hasonlót akarok
igaz kicsit modernebb dobozba egy régi sony mikrohifi dobozába rakom bele
de nagy valoszinuséggel nem gt540 ha találok olcson valami 4 colos androidot (letiltott, torott keret szar aku mindegy)na bent voltam szervizben: érdekes itt (szekszárd) az akkurepedésről élből tudott, sajnos nem volt raktáron neki (még eladók közt sem pedig keresett cseréli) kijelző sem volt raktáron hétfőre rendelt kicseréli, kedden mehetek érte
azt kell mondjam példás t szervizes volt.
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz hackeeeee #41871 üzenetére
hát most már nem javítását kérem, szerintem elsőre kiporolta a csatit, ment egy hónapig... de hát látod mennyit használom, aztán pár napja látom megint ugyanottvan, ma meg az akkut vettem észre, remek mondom
bár gondolkodtam flash közbe lehúzom, és megmondom hogy este láttam két sorhibát megint reggelre meg nem kapcsolt be igy akkor kijelző, alaplap, akku csere lenne gyakorlatilag csak a ház maradna
de lexarom ez van beviszem megint.
de még szerencse januárba jár le az 1 év gari
mondjuk alaplap februárig garis mert ugye a második napon adta meg magát elsőrede ha azt mondja két totál sorhibára hogy a "működést nem zavarja " akkor felgyújtom t-mobot holnap mondjuk ez nem pixelhiba, lefotóznám de lusta vagyok már, kb az alsó 1,5 centiben 2 sor egymástól 6-8 sorra totál fekete
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz hackeeeee #41864 üzenetére
pont ugyanigy van az enyém is Ű
holnap viszem bebax ilyet nem éltem a hunmod felmegy elindul
a tmobos fos meg bootloopba megy.elvileg a kdz wipeol ha jól rémlik a data factory elmaradtt előtte
mondjuk miután a hunmod felmet kapott egy hr-t gombosan
mondom most jott el megiint 20a t-mobos. bax bootloop
mondom akkor marad 20bhunmodالغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
nos, holnap megy vissza lg ismét szervízbe (akkurepedés, pixel sor hiba)
felteszem töltőre visszaflash előtt.
azért érdekességképpen:الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz hackeeeee #41486 üzenetére
ja nem, akkor jó volt, mopst megint ugyanott 2 sor totál sötét... a fax kivan már lg-vel.
megint t-mob szerviz, sorszám várakozás... majd gondolom vita az akkurepedésről...(ez új idáig nem láttam)
vagy elég egy sima kdz flash? valami gyári izével?
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
udv régiek
1 hónapja jött vissza szervizből, ismét lcd sorhibám van és a változatosság kedvéért akkurepedés:S:S
hogy is kell gyárira hozni? elég ha feltolok egy kdz-t? nyilván wipeokkal.
elvben joe blogjában a gyári visszaállitás mukodik? mármint probálta valaki már?
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
eltekintve az eltérő hw megoldásoktól, és a hozzávaló driverektől, helytálló amit mondasz.
ugye ezeket a gyártók nem igen publikálják.és egy libet ami driver (hw) szintű megírni csak "percek" kérdése...
csupán abba gondolj bele, hogy a mostani 2.3-asokon is 2.1 ek futnak...vajon miért?
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz buktagt540 #41161 üzenetére
hát mint írja sem audio, sem sok más egyéb nem megy benne... 3-4 hónap és talán használható is lesz.
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz raubisoda #40848 üzenetére
nem kell bal felső sarok kereső lám 3. hsz ott
segítettem ne olvass vissza
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz hackeeeee #40838 üzenetére
nem volt nálam mindegyik, gondoltam ha már 1 neven van és egy csoportban a kedves versmondó lány képes egyben megoldani tevedttem röpke 4 óra ment rá erre
dehogy diktaltam, kertem hogy adott ugyfelszamon mindegyiken, de ez meghaladja a kepességeiket
na de off ... off
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz darál0w #40836 üzenetére
oo ezek az ugyflszolgalatok a kedvencem mikor voda mondja hogy 2010 ben a legjobb uf
mondom remek es ezt ki allapitotta meg ?
mert hogy ugyfelet nem kerdeztek errol az biztospar honapja 40 kartyan kapcsoltattam ki a hangpostát , gyakorlatilag hivasonkent 4-5 karinal sikerult is
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
-
Heimdallr75
őstag
sokan azt gondolják ezzel "bántani" akarok. Pedig nem, egyszerűen csak ha tudod mit csinálsz akkor az egész max egy 20 perc. ami semmi ahhoz képest mikor téglaként leadod a telót és 2-3 hetet vársz rá.
És pont kb 1 hete volt téma, 2 ember csinálta egyszerre. Nekik is, ki tudja hányadszor lett leírva. S ha jól emlékszem volt aki "nyugdíj közeli" életkorban próbálta, és talán ha most olvassa akkor igazol, hogy elolvasva, nem is olyan bonyolult a dolog.
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz matepalfi #40559 üzenetére
elolvasod az 1.hszben lévő joestone blogot
itt a bal felső sarokba a keresőbe beirva a recovery telpítés párost
de segítek:[link]és magamat ismétlem csak mielőtt nekilátsz ilyesminek: 3 fontos lépés
1, olvas
2, olvas
3 OLVAS!!!és utána végiggondol, ismét olvas, majd nekilát. nem véletlenül mondjuk, különben téglát alkotsz belőle
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz Destr4ct #40541 üzenetére
én most 4ért ütöttem le hátlap nélkül egyet (akku is kukás)
de webrádió lesz belőle karácsonyra 70 éves édesapámnak "beintegrálom" egy rendes rádióba a kijelzője helyére.de 10k kb amiért ki lehet fogni hibátlant.
Szóval mikor arra panaszkodtok hogy aki 2 évig fejlesztett rá "lecseréli" akkor ezen is el kéne gondolkodni.الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz buktagt540 #40539 üzenetére
ez vicces gyakorlatilag egy 10-15 ezret érő telora 20-30 fontért venni "házat"
nem ér annyit összesen
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
-
Heimdallr75
őstag
válasz buktagt540 #40523 üzenetére
De értsd meg ha átméretezted akkor nem d2s a rendszered!!!
igy mehet a system/app ba és ha esetleg vannak libjei is akkor már más a helyzet
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz buktagt540 #40520 üzenetére
de te nem d2s romot tettél fel hanem partíciót méreteztél, tehát minden a helyén van.
ha jól emlékszem..
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
-
Heimdallr75
őstag
-
-
Heimdallr75
őstag
-
Heimdallr75
őstag
válasz buktagt540 #40396 üzenetére
ennél szájbarágósabban nem lehet már szerintem
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz buktagt540 #40391 üzenetére
nér linkeltem egy halom tutorialt ehhez neked. xda-n ottvan a részletes telpítés, persze hogy kell sdk, majd lehuzod a fastbootot is, stb.
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz hackeeeee #40250 üzenetére
első eset lenne?
az a baj hogy nem 2.3 nak kéne jönnie hanem ICS-nek...
szóval bármit is jelent be ettől LG-ről a vélemény nem változik.
Ettől a hírtől nem kéne hasraesni... ha jön is gt-re, mikor, emlékezzünk a 2.1 is fél év csuszás volt, és hol lesz akkor már egy lassan 2-3 éves telefon...[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz buktagt540 #40135 üzenetére
értem bár nem ezt kérdeztem pedig biztos írta ott , ha gondja volt.
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz buktagt540 #40130 üzenetére
hát pont ezek a "valamik" az érdekesek sokat dobna a dolgon ha tudnád mit ír
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz buktagt540 #40127 üzenetére
akkor hiba nálad, megy az a videó, sima youtube.
persze, kdz-t hogy a francba tennél fel másképp a flasherből ?
bál lehet átrakja automatán nem tudom már.الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz buktagt540 #40121 üzenetére
a leírás, video arról szólt. nem bonyolult ha van egy linuxod fent.
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz buktagt540 #40118 üzenetére
a cwm backup nem fog neked átméretezni semmit.
3 sort kell kicserélni összesen, a boot részben.
miért nem csinálod meg?الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz SektorFlop #40110 üzenetére
ha csak alakalmazás fejlesztés akkor nem olyan nagy fa az.
ha kernel vagy fw lenne na akkor igen
javítson ki valaki ha tévednék de a v20 hunmod az kdz file és nem recovbol kell feltenni.
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
-
Heimdallr75
őstag
-
Heimdallr75
őstag
válasz raubisoda #40097 üzenetére
pedig ha van fastboot, meg cm a telon akkor már csak percek kérdése a dolog.
az egész nem vesz igénybe fél órát.hol tartotok?
jobb nem lévén csak "kibicelek" itt már régóta nincs lg-m, vagyis van de nem használom, ahol tudok segítek persze.
no látom már itt van joe az lg-sek félistene
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz buktagt540 #40018 üzenetére
lebeszélni?? az kevés komplet "Dzsihádot" kell indítani az ellen aki venni akar.
Sajnálatos, hogy nem veszik észre a dolgokat, bár tartok tőle attól hogy a kis magyar LG esetleg ír egy feljegyzést róla, ettől nagyívűben tesznek rá.الغريبة في هذا الكوكب
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest