Hirdetés
- Google Pixel topik
- One UI zápor esett a hétvégén
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
bagyusz #41299 üzenetére
Na neee?!
Hagyd meg!
Én is ezt teszem!
Már marha kíváncsi vagyok a végére!
Ha jól fut,és elmegyek az LG képviseletre,és oda baXom nekik a telót,hogy most menjenek a picsába a mérnökeivel!
Meg teszem komolyan!
LG -nél ismerik a nevem ,mert a teló csere miatt nagyon kivertem a balhét!De még ezért is kifogok állni!
RESZKESS LG!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
bagyusz #39784 üzenetére
Nem, bármilyen fastbootos telóval, csak atmeretezi a particiokat, arra kell figyelni, a system elférjen rajta. Atmeretezes utan recoverybol vissza is allithato a jelenlegi ROM-od, HA a lementett system particio nem nagyobb mint amire meretezel. 150M az ajanlott mert 99%-ban elfer ra minden ami kell.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bagyusz #30517 üzenetére
Hát, most ez, hogy "nem foglalkoznak vele"... hát a fene tudja, ha van alkatrész hozzá, úgyis javítják... Úgymond Nekik jobban megéri..
Túl elterjedt telefon még sztem, hogy úgymond ne foglalkozzanak vele.
Elméletben, ha többször viszed vissza javításra, akkor szóvá lehet tenni azt, hogy nem kéred vissza a készüléket, hanem levásárolnád az árát. Bár ez mondjuk előfizetéses vásárlás esetén kicsit vicces, főként akkor, ha nincs ára a telónak, ilyenkor ez nem tudom, hogy hogy működik...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
bagyusz #29969 üzenetére
Bakker megvan.
Joe, szerintem mar neked is leesett, de nem a proci terhelést mondják hogy 96-98% hanem ami az akkustatnál szerepel. (össz terhelést mi okozta). Ha korabban valaki leirta akkor sry, csak ez most nekem volt egy facepalm. Szoval ez nem hiba, ettol meg a procit rendesen skalazza.
-
ktmt
aktív tag
válasz
bagyusz #28038 üzenetére
Ezzel lehet wi-fit életben tartani:
https://market.android.com/details?id=com.shantz.wifikeepalive&feature=search_result -
Upo
addikt
-
joestone
addikt
válasz
bagyusz #27958 üzenetére
Igen , még 2.1 esetén nekifutottam a dolognak. A kezdőcímek(nem nullától indulnak a particiók , van fenntartott hely a nand elején) miatt bukott meg a történet. Ugyanis többféle szintaktikával is próbálkoztam egyik sem sikeredett. Aztán amikor már csak a teljes újraflashelés segített akkor abbahagytam a dolgot.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
bagyusz #26188 üzenetére
Sajnos semmi olyan plusszt nem tudsz mondani ami miatt itthagynám a 2.1 ultit.
Bár a changelog szerint alakul, de eddig mindig igy latszott.
SwiftDroid v1.7
(+) Ukrainian keyboard layout in the keyboard.
(+) Fix sensors.
(+) A bit much sympathy interface.
(+) Sound on the wireless headset (not yet for calls).
(+) Updated, many sites (Russian and Ukrainian as well).
(+) Fix a bug with the failures of the volume in the regulation of side buttons.
(+) Fix fm-radio
(+) Returned MIUI player (you can select your tunes on the clock and calls)
(+) Workaround for flash drives with multiple partitions
(+) Added option to choose defoltnoy tabs on the dialer.
(+) Recent changes and fixes from CyanogenModÉs egy érdekes hsz:
could you possible make a update.zip to get the fm radio woking on joestone rom to test it and see if it will work? And maybe joe will give you the source files for his battery/power management
Megy az oltas.
-
miselin
tag
válasz
bagyusz #25852 üzenetére
Én használom a 2.3.3 1.5-ös rendszert és semmi bajom az aksiidővel. A 3G meríti nagyon az aksit, ha az ki van kapcsolva, akkor sokáig bírja, pedig nyomkodom rendesen, telefonálok, filmet nézek rajta, rádiót, zenét hallgatok, és a 2G mobilnet állandóan megy rajta, ha nem vagyok otthon, a gps-t is használgatom. A leveleket, értesítéseket így is meg kapom, szinkronizálja magát, ha kell. Ha böngészni akarok, akkor benyomom a 3G-t widgettel, aztán ki, így 2-3 napig is bírja.
-
Heimdallr75
őstag
válasz
bagyusz #22844 üzenetére
Hasonló gonddal küzdök :S
WiFi hálót eldobja mikor lemegy alvóba, majd mikor "éled" csak az "IP cím lekérése" van, WiFi ki/be és lám egyből jó.
Router TP link..
Próbálkozások:
WiFi advanced... never..stb... mind ugyanaz az eredmény.
Keep Alive telepít... hatástalan
Routeren dhcp ki, fix ip be..hatástalan..Valakinek egyéb 5lete?
-
felixo
őstag
válasz
bagyusz #22774 üzenetére
Használja ezt valaki ? ( Boot v1.6 & System v4.5 )
Tényleg minden működik ?
Watchdog-ra visszatérve : Egy rakás sz@r !
Reggel feltettem (elötte vetem le töltőröl) az appot, szinte nem is használtam és 5 %-on van az akksim !Nem hogy segítene, hanem eszi az akksit !
Nem ajánlom SENKINEK !
-
-
St3ven
addikt
válasz
bagyusz #22741 üzenetére
Jól értelmezem joestone blogját, hogy a recovery-hez először egy nem gyári ROM-ot kellene feltennem?
Ha igen, melyiket érdemes feltenni, mert van ott egy rakat ROM, és (sajnos) laikusként nem igazán látom át, melyik a legjobb/legstabilabb.
Gyári T-mobilos 2.1.-em van fent, meg valami V20A szoftver verzió.
És köszi az eddigi segítséget!
-
St3ven
addikt
válasz
bagyusz #22741 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Nem mondom, hogy mindent értettem - különösen ez a rész homályos: "system app mapából kiveszed a root exp. .-t" -, de délután megpróbálom a dolgot, akkor leszek legközelebb gépközelben.
Továbbá vannak kétségeim, hogy ez a Clockwork számomra elérhető-e, egyedül egy rootolást csináltam ezen a telón.
Mondjuk már azon is gondolkodom, ha már ennyi gondot okoztam magamnak, megpróbálkozom ezzel a 2.3-al.
-
joestone
addikt
válasz
bagyusz #21506 üzenetére
Remélem lesz még jobb is az eredmény , de nem nagyon bízom benne. Az IO teljesítmény adott , azon nem negyon tudunk szerintem változtatni , a grafika pedig a 2.1 drivereit használja nem nagyon fogunk tudni eltérni tőle. Az esetben tud még javulni , ha kiszünnek a hibák amik most még a háttérben futnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- DUNE médialejátszók topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-book olvasók
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest