- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
Az LG FB oldaláról:
"Megnyitottuk LG Központi Márkaszervizünket Budapesten!
Kollégáink az LG termékek szakértői, így a jövőben még gyorsabb és még precízebb ügyfélkiszolgálást garantálunk."
További információk: http://www.lg.com/hu/szerviz/lg-kozponti-markaszerviz -
dave_gahan
aktív tag
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
n0rbert0 #6781 üzenetére
A Sony a szokásosnál is vastagabb kávájú készülékházakat csinál, talán belejátszik a por és vízálló szabvány, nem tudom. De ugyanilyen otrombák a Lumiák is, azoknak mégsincs ilyen szabványuk. Förtelmesen gagyinak tűnik a Nokia-s fél centis oldalsó káva és az 1 centis vastagság a Dél-Koreai típusok között...
Ha az Xperia Z-t a G2-vel hasonlítod össze, akkor mégszembeötlőbb a dolog: ugyanakkora készülékházban 0.2 collal nagyobb a kijelző. Vagy ott van a Z1, azt is fogdostam, hogy az mekkora tepsi! Majdnem akkora mint az Optimus G Pro, mégis 0,5 collal kisebb a kijelzője... De tényleg az IP szabvány miatt lehet, hiszen pl. a hagyományos(szabvány nélküli) Xperia ZL viszont akkora, mint az Optimus G, mégis 0.3 collal nyer.
Mindenesetre a G2 kijelző/készülékház arányban perpill mindenkit ver.jooker82: az L9 II fehérben volt, korrekt darab, de semmi extra, október végén fog official megjelenni.
pit450: mint ahogy a többi sw gombos telónál, természetesen a G2-nél is eltűnnek a gombok böngészés, filmnézés közben, v. a galériában...
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
jooker82 #6736 üzenetére
Nem találtam különbséget a kijelzők között, ugyanolyan perfekt a G-é is. OK, talán egy hangyafasznyival fényesebb a G2, de nem vennék mérget rá - egyébként a számok sem mutatnak markáns különbséget: G2 teszt.
Igen, a G2-ben is van mintázat, hasonló, mint a G-nek, ezen a képen jól látni.
-
dave_gahan
aktív tag
Dehogyisnem, sok panasz érkezett már, h alig van a Telenornál G, sok üzletben nem is hallottak róla, maga a cég is hol levette, hol felvette nyáron a listájára.
Sajna a G üveghátulja nem kevésbé csúszós, mint G2-é. De összességében egyiket sem mondanám ebből a szempontból vészesnek.
Rendszeres használat után sztem a hangerőgombok is kézreállnak majd...Persze kinek a pap...
-
dave_gahan
aktív tag
Sziasztok,
tegnap voltam az Okostelefon Akadémián, volt G2 és Optimus G is. Érdekes módon utóbbit nem is az Lg hozta, hanem a Telenor standján fogdostam. Utóbbinál rákérdeztem a sokak által panaszolt készlethiányra, hát azt a meglepett fejet, amit vágtak...
Kurvára nem tudnak ilyenről, legalább is a fószer, akivel beszéltem azt mondta, h ő az Astoriánál lévő üzletben dolgozik és ott mindig van kirakva és készleten is. Ezt csak azért írom, h ha vki szeretné élőben is megsasolni, akkor oda menjen (volt más erről sok kérdés, h hol lehet).
Annyit vártam a G megvételével (h. lejjebb menjen az ára), h időközben nálam komolyan képbe került a G2 (más kérdés, h minden bizonnyal a G mostani árának duplája körül fog sztem kezdeni...újabb fél évet viszont már tényleg nem szeretnék várni
). Mivel már hónapok óta követem a topicot, sok mindennel képben vagyok, de nagyon kíváncsi voltam a G2-re is élőben. Összességében jobban kézre esőnek találtam a G-t, pedig igazán nem sokkal kisebb a G2-nél, de az 2 miliméter szélesség és fél centi hosszúság különbség is számít. Na nem vészes a G2 sem és számomra az is prémium érzést adott, egyáltalán nem gagyi a műanyag hátlap, az összeszerelés és az anyagminőség is pöpec. A G üveg hátlapja valóban überatom, viszont az Lg-s csóka szerint náluk minden második ember összetörte a G-jét (Gorilla Glass ide, v oda) leesés következtében...
Ízlések és pofonok, nekem bejön, h a G2-n nincsenek oldalsó gombok, korábbi telefonjaimnál agyfaszt kaptam a hangerő és/vagy kamerabillentyűk véletlenszerű benyomásától (netezéskor gyakran fogom fektetve a telót). Sztem könnyű hozzászokni a hátsó gombokhoz, kézreálltak. A duplakoppintós felébresztés/altatás nagyon frankó.
Az Lg-s marketingesek szerint október közepe-végefelé fog megjelenni, a Telenornál pedig ehhez képest +1 hónapot mondtak, tehát a szolgáltatóknál novemberben várható.Szóval nagyon bejön mindkét telefon.
Az ideális méretet számomra a G jelenti, viszont a G2-ben számos paraméter csábító:
- nagyon pöpec a kijelző/készülékház aránya (a +0.5" elviselhetővé teszi a minimális méretnövekedést). A legvékonyabb oldalsó káva, amit valaha láttunk már tényleg high-tech.Egyszerűen zsírágyú a cucc élőben!
- nincsenek fix szoftveres gombok (korábban nem szerettem, mert elvesz a kijelzőből, de a G2-nél tényleg olyan kicsi alul is a káva, hogy ergonómiailag nem gáz, hogy fejlebb kerültek az érintőgombok, sőt még kézre esőbb is, mintha a készülék aljától néhány mm-re kellene nyomkodni). Arról nem beszélve, h így legalább paraméterezhető a sorrendjük, ami nagyon baba! A szokásos 3 mellett +1 gomb (az értesítő panel lehúzásához, v. a Quick Memohoz) sorrendje variálható.
- üzemidő
- fotó/videó képességekBeleszerettem a G2-be, viszont a G sem kevésbé mutatós és valszleg reálisabb vételt jelent...de azért megvárom a G2 kezdőárát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest