- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
muchacoado
aktív tag
válasz
barisssa #13830 üzenetére
A probléma neve "ghost touch" ,kijelzőhiba.
-
-
kelly416
veterán
válasz
barisssa #6785 üzenetére
Nem csak komolyabban fest, de kevésbé látszik, ha van valami karc, ütés (a műanyagon), kosz bármi. És hidd el, a hátoldalán nem csak, hogy nem nézed az ujjlenyomatokat, de nem is igazán gyűjti, a "mintázata" miatt nem is igazán látszik, és tuti, hogy valami korrekt üveg is van benne, mert egy hajszállkarc sem látszik rajta, pedig már megvan egy ideje és hátul nincs fóliája.
Szerintem.
-
koxminator
senior tag
válasz
barisssa #6725 üzenetére
Nálam volt már ilyen, de az még a legelején és csak 2x.. nem volt gond, mert kb. 15 mp-es kikapcsológomb lenyomva tartásával teljesen kikapcsolt a teló. Utána toltam rá egy szoftverfrissítést, azóta már 1x sem volt ilyen problémám.
G2-vel kapcsolatban: természetesen teoretikus a felvetésem-megjegyzésem, mivel nem volt még a kezemben, nem láttam élőben, de: nekem pl. most a G övtartóban fekszik, és zenét hallgatok út közben. Namármost az övtartó kialakítása miatt a telefont kijelzővel a testemtől kifelé kell belerakni, hogy az övtartó nyílása miatt felfelé essen a 3,5-es mikrofonbemenet, és mivel nincsen kiba..tt hangerőszabályozós fülhallgató, ami működne is a G-vel (de szóljon valaki, ha tud ilyet biztosra, mert nagyon érdekelne!!!), így ott szoktam állítgatni a hangerőt... Ha most a G2-nél a hátlapra kerültek a hangerőszabályzó gombok, akkor hogyan állítja valaki a hangerőt menet közben? Vagy rendes hangerőszabályozós fülest is fognak adni a G2-höz? Mert akkor én is beszereznék a G-mhez olyat.. Szóval értitek a problémámat.. G2-re valszeg nem fogok váltani..főleg ha még kapunk 4.2-4.3-4.4-et esetleg...
-
koxminator
senior tag
válasz
barisssa #6723 üzenetére
Hidd el, nem csak a tesztek alapján tűnik jónak, hanem a mindennapi használatban is az.
Telenornál és ha minden igaz, Gigatelnél kapsz olyan kártyafüggetlent, amely hivatalos magyar gyári LG garanciával rendelkezik. A gsm boltokban pedig csak olyat kapsz, amely bolti garanciával jön. Szerencsére eddig nem igazán volt még garanciális problémája senkinek (legalábbis én nem tudok róla).
6k hozzászólást nem feltétlenül kell visszaolvasni, viszont van kereső (üzlet vásárlás kifejezések használatával) és 1-es hsz, ahol vannak fontos információk, pl. boltok nevei is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest