Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
dave_gahan #7485 üzenetére
Könnyű! Én SwiftKey-t használok mobilon és tableten is, nagyon jó a prediktív része (is)...
-
válasz
dave_gahan #7027 üzenetére
Azt kell mondjam: Épp itt volt az ideje
-
DarkDeer
senior tag
válasz
dave_gahan #6978 üzenetére
Tutira ázsiai, az eu régiósak 100 ezer fölött mennek.
-
pit450
aktív tag
válasz
dave_gahan #6727 üzenetére
A gombsort el lehet tuntetni pl filmnezes vagy netezes kozben?
-
jooker82
nagyúr
válasz
dave_gahan #6741 üzenetére
Köszi. Az L9 2-őt láttad?
-
garferi
csendes tag
válasz
Az Astóriánál lévő nagy telenoros üzletben voltam kb. 1 hónapja benn és az Optimus G egyáltalán nem volt kirakva!
-
sajo13
senior tag
válasz
Szerintem a Telenornál azért nincs készlet hiány a G-ből, mert irtó drágán adják, ezért a legtöbb ember inkább GSM boltból veszi.
Én is megtapogattam a G2-t, nekem csúszós műanyag háznak tűnt, a G szerintem prémiumabb érzést kelt, a G2-t inkább az S3-hoz hasonlítanám anyaghasználatra. A hátsó gomb a G2-b használható, viszont a hangerőgombok hátul már kevésbé.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- LEGO klub
- Yettel topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest