- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanics
aktív tag
válasz
Konyika #24262 üzenetére
Mint kiderítettem, csak a max működik tökéletesen benne.
A min rész igazából ahogy utána néztem egy köztes állapot.
Addig nincs gond míg ugrál.
Igen az alap 102-51Mhz a normális.Ha nem piszkálod a telefont többnyire 50Mhz-n megy ami jónak számít az elődökhöz képest akik sajnos valami miatt 475 alá nem mentek
Viszont úgy néz ki hogy megoldottam a képernyő problémát.
A kamera vég várat magára mert ott lövésem sincs mit rontottam le
-
hanics
aktív tag
válasz
Konyika #24181 üzenetére
hát igen pont ez a kettő ami szokott harapni rendesen. Főleg a mobilnet
Nekem most forgalmas az este meg az éjszaka egy része mert jönnek sorban a romokkal kapcsolatos dolgok
Viberen ha gondoljátok létrehozok egy csoportot ahol a kérdésekre tudok válaszolni illetve el lehet érni.
Persze aki ezt igénybe akarja venni az privátban írjon rám. -
hanics
aktív tag
válasz
Konyika #24179 üzenetére
Tuti nem verted tele az agyát minden szarral
Nálam mondjuk fut a Messenger + Viber alapba éjszaka, de így is x-y idő elteltével mire beáll már egész jól beáll az akku zabálás
DeepSleep horkolásba is 95%-ba csak 51Mhz-n zörög a proci, max ha bebolondul akkor kapcsol fel 1.7Ghz-re de az kb 1-2% -
hanics
aktív tag
válasz
Konyika #24110 üzenetére
Akkor nem itt van a hiba
Ha kell nektek felrakom a v2-t de nem sok modositás van még vele kész.
Annyi hogy Azonnal ART módban települ a rom és nem kell baszakodni vele.
Ergo gyorsabb lesz mivel a dalvikos szarok nem maradnak bent a rendszerbe és telepítéskor fordítja át a rendszert és nem utólag.Így van pár hiba ami kiküszöbölhető
-
hanics
aktív tag
válasz
Konyika #24061 üzenetére
üdv a klubb.
Észrevétel a hanics rommal kapcsolatban.!!!!!!!!!!!
Ha van olyan ami nem indul el kilép automatán vagy hibával le áll!!!
A Megoldás annyi hogy Merketről szedjétek le a Build.prop alkalmazást!!
Tegyétek fel és keressétek meg az Android verzió részt majdnem az alján van!!!!
Annyi van bele irva hogy 4.4.2!!!!!Azt írjátok át a program segítségével : 4.3.1 -re!!!
Majd restart és láss csodát hogy elindulnak a dolgok!!! -
hanics
aktív tag
válasz
Konyika #24039 üzenetére
Gratulálok
Szépen teszteled a romot
Na most akkor húzhatod újraDe kis segítség de nem kérdezted ezt pont. Ha gyári adatozni akarsz elösször vissza kell rakni ART módból Dalvikra majd utána reteszeld meg a készüléket mert hát bent van a pakliba hogy rotty
De valakinél van még ez a probléma a Hanics rommal hogy először a gombsor majd a kijelző????
-
hanics
aktív tag
válasz
Konyika #24006 üzenetére
ajánlom neked is cseréld ki a Kernelt az Iodak9.5-re
Amíg nem készülök el a saját kernellel hozzá.
a CRT animációt is cseréni fogom hamarosan mert van más lehetőség is csak hát ez alap android baromság. Én meg még azt hittem, hogy ez csak cm hülyeség. de az Android Open Source ba is ez van sajna
-
hanics
aktív tag
válasz
Konyika #24004 üzenetére
igazából rohadt kezdő vagyok. Alapvetően ismertem a dolgokat és tesztelgettem öket de ez az első rom összerakásom.
Annyi a változás, hogy a legfrissebb forrásodból raktam össze, valamit fent a githubon fent van a stabil android 4.4.2 (CM11) Ami ugye szép és jó de csupasz mint egy meztelen csiga ergo semmire se jó.
Na én ezt használtam alapnak meg is szenvedtem vele, és erre húztam rá pár dolgot a Cyanfoxból, mivel Cm után nekem az vált be a legjobban.Ergo a forráskod a lényeg az androidnál nem is a külső.
Cm romok azért annyira ilyen lassúak a fejlesztések, de szerintem ezt észrevettétek, hogy ők kb az összes telefonra szétosztva gyúrják a romokat, igy meg nem foglalkoznak vele annyit amennyit kellene.
Nekem ez kompletten alig alvásokkal még bent a munkahelyemen is távoli asztallal ezt csináltam.
5 tejes nap ráfordításával ilyen lett.De folytatom a frissítését, csak találtok benne eget verő hibát
-
hanics
aktív tag
válasz
Konyika #24001 üzenetére
igen ebbe már kicseréltem a pár héttel ezelött kunyerát gyári 4.0.3-s GPS.TEGRA.So filet
Merülés meg mindenkinél random. Sajnos telefon még mindig nem egy atomerőmű...
De már javítgatom a kernel illetve az időzítéseket,próbálom minimalizálni a felesleges energiaveszteség miatt. -
hanics
aktív tag
válasz
Konyika #23962 üzenetére
Hat szivesen. Folytatni fogom majd de kellene nekem egy ember aki keni vagja a linuxot illetve az azzal valo dolgokat. Mert sajnos a mentesek megvannak meg minden de a pocsom kivan hogy egyfojtaban osszeszarja magat a linux vagy is azonbelul az ubuntu... Van egy viszonylag jo gepem a linux meg valamiert nem szereti. De ha talalok ilyen embert akkor hamarosan folytatom
Addig is varom a visszajelzeseket
-
-
hanics
aktív tag
válasz
Konyika #23809 üzenetére
igen van
CWM 6.0.4.5-s verzióval lehet csak feltelepíteni úgy hogy el is induljon sajnos a régebbiekkel nem megy.http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=1751
szedd le ezt majd recoveryben indítsd el a telefont
mint a romot ugy kell felrakni tehát instal zip megkeresed és felrakod majd utána fogod magad és ujrainditod recoverybe a telefont.utána már felrakhatod a cm11 és menni fog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivaldi (böngésző)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- BestBuy topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest