- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andee_26
csendes tag
Sziasztok! Én is frissítettem a szoftvert és azóta idegesítően lassú a telefon. Csináltam egy gyári beállítás visszaállítását, mert olvastam itt, hogy az segít, de még mindig nem a régi.
A frissítés előtt nem volt ilyen problémám. Van rá valami mód, hogy visszarakjam rá a korábbi szoftvert? Amihez mondjuk nem kell informatikus képesítés és a garim sem bukom el. Please somebody help me!
Előre is nagyon köszönöm!!!
-
Andee_26
csendes tag
Sziasztok!
Nem olvastam vissza a hozzászólásokat, szóval elnézést, ha olyat kérdeznék amiről már volt szó.
Tavaly vettem egy ilyen telefont és imádom, amire én használom arra tökéletesen megfelel.
Egyetlen pici problémám az lenne, hogy sok alkalmazásnál csak akkor kapom meg az értesítéseket, amikor wifin van a telefon, amikor adatforgalom van bekapcsolva akkor nem jönnek értesítések. Pl.: gmail, tumblr Nem olyan életbevágó, de ha valakinek lenne rá valami ötlete akkor nagyon hálás lennék. Illetve azt sem tudom, hogy a telefon beállításokon kell módosítani, vagy a szolgáltatónál kell valamit engedélyeztetni...Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.
- Micro Four Thirds
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Haditechnika, harcászat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest