- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herczi
senior tag
A 4 gigás microSdmből 2 gigásat csináltam anno, és most sehogy se bírom vissza alakítani 4 gigássá. Buktam 2 gigát, vagy van valami megoldás?
-
Herczi
senior tag
Van a vörösszem csökkentésére szolgáló piros (talán) led, ezt nem lehet valami progival üzemeltetni, zseblámpa gyanánt, már ha lehet egyáltalán?
-
Herczi
senior tag
Na ezt a TOTO féle backupot megcsináltam
-
Herczi
senior tag
Hogy lehet a telefonról biztonsági mentést csinálni? Meg leszedném a V10i fw-t is ha kell még, Dark Silver Ku990-em van, NEM KU990R
-
Herczi
senior tag
válasz
Blackhole13 #2422 üzenetére
Nem tudsz se számolni, se olvasni akkor
A dollár most 180-190 között mozog, és mint írtam nincs posta, ha vársz egy kicsit, még sztem lejebb is megy a dollár.
-
Herczi
senior tag
válasz
Blackhole13 #2414 üzenetére
Vagy invisible shiel 4-5 ezrért (árfolyamtól függ), posta költség nincs: [link]
-
Herczi
senior tag
Szerintetek ezt: a SanDisk microSDHC kártya 4GB Ultra kártyát szereti a Silver Viewty? Mint sokaknak nekem is Kingston kártyám volt itthon, de azzal szaggat a video felvétel.
-
Herczi
senior tag
válasz
Blackhole13 #2366 üzenetére
Ugyanaz a készülék, lehet webshop akció.
-
Herczi
senior tag
Én ezért vettem ezüstöt, az elvileg újabb széria, akkor meg talán jobb is, hátránya, hogy nem lehet annyira moddolni, de ez engem nem hat meg annyira.
-
Herczi
senior tag
Ahogy nézem a webshopban van még, onnan kell venni, sztem a legkényelmesebb módszer, már 6 telefon jött a családba webshopon keresztül. Mindegyik hibamentesen. kopp-kopp.
-
Herczi
senior tag
válasz
R.O.L.A.N.D #2234 üzenetére
Azthiszem Bluetoothal lehet
Közben én is megrendeltem a Viewty-m, ezüstöt. Tudom moddolás szempontjából nem praktikus, dehát mit csináljak neki ha az egyszerűen GYÖNYÖRŰ!
-
Herczi
senior tag
válasz
RenegadeC2 #2229 üzenetére
1 év és kiadják az első lemezüket, ami arany lemez lesz, az iPhone használók révén
DS-en én is próbáltam gitározni, nekem azon se ment.
Na most már abba hagyom az OFF-ot, mert kapok a fejemre.
-
Herczi
senior tag
válasz
RenegadeC2 #2226 üzenetére
Ez már külön zenei ágazat lesz, nem soká jönnek az iPhone bandák
Amúgy tényleg nem semmi.
-
Herczi
senior tag
válasz
sleberboti #2203 üzenetére
Nem is egy kategória a kettő, ezt mutatja az ár is, ha jobb kell, fizess többet, itt nem nagyon lehet érvelgetni. Értelemszerűen a Viewty jobb.
Viewty ellen a készenléti idő szól, ha nem szeretnéd sűrűn tölteni KF600
-
Herczi
senior tag
válasz
HagaNRG #2174 üzenetére
Én meg nem vettem meg ugyan, de már egy hónapja tervezem, csak sose alakultak úgy a dolgok. Na, de nem ez a lényeg.
Én azért választottam ezt a telefont, mert sok az úgymond "lyukas-időm", amikor nem tudok semmit se csinálnom, még is ott kell lennem. Ilyen időkre találták ki a film nézést, ami ugye mobillal nehézkes a kis képernyő miatt, viszont a Viewty hatalmas ablakkal rendelkezik. Nálam ez a fő érv. Aztán az 5mpx, a zene, a játékok, az ebook, esetleg mobil internet már csak hab a tortán. Na meg a másik érv, hogy viszonylag olcsó, nekem konkrétan 32 lesz készülék váltással.
-
Herczi
senior tag
Most figyeltem, hogy van már Rózaszínben is a T-mobilnál. Gyönyörűen nézhet ki, nem tudom, hányat adnak el belőle, a Viewty azért nem egy tipikus női telefon.
-
Herczi
senior tag
válasz
RenegadeC2 #1653 üzenetére
Azt tudom, már mint a szervíz-menüs részt, de azt vissza is tekerném természetesen. Köszi a választ, akkor ezeket meg fogom majd csinálni.
-
Herczi
senior tag
A kamerahang kiiktatása, a téma választó felrakása, és a szervíz menüben a hangerő felcsavarása, ha ezeket meg csinálom, akkor ugyebár ugrik a gari. Viszont egy backuppal minden vissza áll az eredetire, ezt valahogy észre tudják venni, vagy észre akarják-e egyáltalán venni a szervízben?
-
Herczi
senior tag
válasz
Viktor0610 #1642 üzenetére
Hát ezzel is okosabb lettem.
-
-
Herczi
senior tag
A zeneszámoknál van, hogy csak akkor jeleníti meg ha a címe rövidebb 32 karakternél, ez a videokra is vonatkozik?
-
Herczi
senior tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy viszi-e a .mkv-t?
-
Herczi
senior tag
válasz
RenegadeC2 #1604 üzenetére
Hát ezt sajnálattal hallom
Így nem sok hasznát veszi az ember, ki kell tanulnom az égetést akkor. Kösz a választ.
-
Herczi
senior tag
Az ékezetes srt feliratokat még a magyar szoft sem kezeli? Jó volna ha nem kéne mindig feliratot égetni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG a Prada alapjait felhasználva készített egy jóval nagyobb tudású, érintésvezérelt telefont.
- Megújult a PROHARDVER!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Suzuki topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest