- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavar
aktív tag
Én láma.. Már megoldótott csak ki kellett kapcsolni az Óra és naptár-ban.
Helyzetkén amúgy, még mindig nagyon jól muzsikál a készülék. Bár szvsz a flash-elés miatt, sokszor csinál furcsa dolgokat. Már meg is szoktam, így nem annyira zavaró.
Viszont csodálom, hogy nem tört be a kijelzője. Amikor tegnap bnőm kiverte (véletlen) a kezemből, kb. 1,5 métert zuhant a kőlapra, s szerencsétlen módon, pont a kijelzőjére esett. Szép hangja volt.(Azóta mintha, kevésbé lenne olyan érzékeny.)
-
Lavar
aktív tag
Segítséget kérnék!
Az a gondom, hogy a telóm kijelzőjének a szélében "ragadt" a dátumjelző "ablak". Tegnapi nap, egyik téma váltása után maradt ott, és sehogy sem akar eltűnni. Nagyon zavaró, mert belefolyik mindenbe. (Ez a gebasz csak akkor látható, ha a kezdőképernyőn vagyok, ha menübe lépek ott eltűnik.) Amire gondoltam mind megvolt, teló ki-be kapcs, semmi, témákat váltottam, hátha eltűnik, de mindegyiknél ugyanúgy megjelenik, még az az akksit is kivettem majd vissza - bekapcs -, és semmi. Kérdésem az lenne, hogy lehetne megoldani, hogy az onnan eltűnjön? (A dátumjelzést meg nem tudom kikapcsolni.)
Ez inkább azért zavaró, mert csak ennyi látszik: 16/ <- mármint csak a napot jelzi, a többi "bele van olvadva" a kijelző szélébe, s nem látszik. -
Lavar
aktív tag
Ma vettem meg a telót, függetlenül. Nagyon örülök neki, tökéletesen működik, flash-elés 20 perc alatt megvolt!
De ne tudjátok meg, hogy paráztam, azt hittem elbaszok valamit, s nagy kő esett le a szívemről amikor a SlideBoosted téma beköszöntött! -
Lavar
aktív tag
Nem sokára meglesz a teló, még az lenne a kérdésem, hogy .jpg fájlokat is EFS-el kell, vagy azt hogy kell berakatni háttérnek?
-
Lavar
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #2189 üzenetére
Igen, gondoltam, hogy u.úgy fel kell majd rakni rá a TM-et.
Akkor értem, köszi. Szal ha gyári független, akkor nem kell bajlódni a flash-eléssel?
Vagy mindenféle képpen meg kell baszkurálnom, remekül le van írva, tudom, de én nem értek ehhez s még véletlenül se szeretném ha elrontanék benne valamit. -
Lavar
aktív tag
Hali!
Egy ideje nézegetem ezt a telót, nagyon megtetszett. De feltétlenül kéne, hogy én tudjak rá témát/háttereket tenni, így az a kérdésem, hogy a független = flash-elt? Vagyis ha független telót veszek, akkor hazahozom és már rakhatom is rá a témákat ahogy kell?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG a Prada alapjait felhasználva készített egy jóval nagyobb tudású, érintésvezérelt telefont.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Suzuki topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ingatlanos topic!
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest