- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flind
senior tag
válasz
#79335424 #322 üzenetére
Tudom hogy szubjektív, de eddig itt mindenki úgy gondolta..
Persze hogy más lapra tartozik, de példaként írtam, mivel az a lényege. Csúnya csiricsáré UI = rossz dolog ; bug, lassulás = rossz dolog. Vagyis a te elméleted alapján nyugodtan lehet a stock rom valami szar, úgyis le lehet cserélni. Ezt a siránkozó Xperia SP (ha jól tudom itt vannak problémák, ez jutott eszembe) tulajoknak is magyarázd meg légyszíves. -
Flind
senior tag
válasz
#79335424 #320 üzenetére
Akkor másik példa, hátha így megérted mire gondolok: Miért optimalizálják a szoftvert a gyártók? Maradhatna lassú fagyogatós bug halmaz is, hisz úgyis le lehet cserélni valami jó costum romra. "Ha meg valamit le lehet cserélni akkor nem tökmindegy hogy jó vagy rossz?" Tudom, nem pontos az idézet, de ezt mondtad.
-
punky10
addikt
válasz
#79335424 #233 üzenetére
Így van! Elolvasom az összes tesztet, ami a Mobilarénán megjelenik.2 dolgot nem veszek figyelembe:a tesztek eredményeit és a plecsnit.Az első nem mond semmit(a telefonok úgyis átvágják a szintetikus teszteket...)a második pedig nem biztos, hogy megegyezik az én véleményemmel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged