Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsmond
csendes tag
A towelroot tök egyszerű volt és nem kellett hozzá telepíteni a pc-re semmit. A kingoroot-ról meg olvastam, hogy problémás lehet, imei-t küld kínai szerverre. Nem tudom, hogy ez mennyire lehet igaz, de inkább kihagytam.
Flipes tokot (amin van quick window) használ valaki? Ha igen, melyiket?rics
-
Kofka04
tag
Sziasztok!
Azt meg tudjátok válaszolni nekem hogy van-e lehetőség Lollipop alatt elrejteni a navigációs gombsort az alkalmazásokba/játékokba. Tudom, van néhány, aminél automatikusan eltűnik, de sajnos sokkal több az olyan ahol nem. G2-nél az 5.0.2-es Lollipop alatt volt menüpont, ahol ki tudtam pipálni az alkalmazásokat hogy melyiknél rejtse el a gombsort és még helyette a pontok se maradjanak ott hogy foglalják a helyet a kijelzőből. Jól sejtem itt nincs menüpont erre?
-
sixpak
nagyúr
Sziasztok, gondoltam beköszönök, túladtam a G Pro 2-n, másra váltottam.
Ez volt a legjobb telefonom eddig, hibátlan volt, minden tekintetben.
És ez volt meg a legtovább is, majdnem másfél évig...https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
Köszönöm.
Van pár darab...a típus számokat nézd meg rendesen, láttam már ebay-en G Pro-t, G Pro 2 néven hirdetve.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
zaphod78
tag
Helló mindenki!
Most tettem szert egy ilyen telefonra. A kérdésem az lenne, hogy használ-e valaki CM13-at? Ha igen, akkor milyen tapasztalatok vannak vele kapcsolatban?
Köszi. -
Noys187
tag
Sziasztok!
Tudom nem illik, de hatha erdekel innen valakit.z
Huawei Mate 20 Pro/ Opel Signum 04' Z32SE
-
Alienhun
csendes tag
Sziasztok! Nekem is lenne egy eladó.
[ Szerkesztve ]
-
blade4
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a legújabb android erre a telóra?
Esetleg 6.0 van rá? -
blade4
aktív tag
Szokott rendelni valaki az ebay-ról dolgokat?
Mennyi idő alatt ér ide?
Előre kell fizetni sajna, tuti feladják a cuccokat?
-
blade4
aktív tag
Gyári vagy a gyárinál nagyobb akkumulátort honnan lehet szerezni újat jó áron?
-
csinturi
tag
Üdv!
Fastcardtech-ről rendelt telóra, minden esetben kell fizetni áfát+vámot? -
Grizora
csendes tag
Ebay-t javaslom. Magyarországon már szerintem nem tudsz beszerezni. Gyári méretű, de utángyártott (szóval nem LG) akksit használok most (jól működik), mert pár hónapja egyszer csak behalt az akksim, a bootolás közben mindig újraindult, vagyis el fel sem állt a rendszer. Csak töltőre dugva működött. Így gyorsan kellett nekem is egy pót. Rendeltem is kettőt. Egy eredetit kínából jó áron, de mivel tudtam, hogy legalább egy hónap mire ideér, és elég gáz volt állandóan akkubankon hordozgatni, így kénytelen voltam berendelni egy drágább, nem eredeti gyári akksit is a németektől, mert az ideért kb egy hét alatt.
-
Grizora
csendes tag
Jó neked, hogy olyan sok.. Nekem jó ha egy napot kibír... Sajna a munkahelyem eléggé le van árnyékolva és a térerő hiány miatt jobban merül. Ha kikapcsolom a mobilnetet (mindig be van kapcsolva), akkor lehet kibírna hasonló időt, mint neked. De még ha takarékosabban bánok is az akksival, a nap végén mindig töltőre rakom, hogy másnap 100%-on induljon a nap. (És egy háttérben futó bármi miatt nehogy lemerüljön. Az ébresztő miatt. Nagyon sok alkalmazás van telepítve egyébként nálam, még ha korlátozom/jegelek is belőle, az ördög nem alszik.)
Ez az utángyártott akksi szerintem ugyanúgy bírja, mint a gyári, szóval nincs gond vele, nem merül gyorsabban.
Egyébként egy időben nézegettem, a Zerolemon akksiját is, ami 10000mAh körül van - azzal még nálam is kibírna 3 napot, - de egyrészt már sehol sem találtam a neten rendelhetőt. Vagy ha igen, az eléggé drága volt, így letettem róla. (Meg azért eléggé bumfurdivá tette volna a telefont is.) Most ha kell egy 10400mAh akkubankkal pótolom a naftát, ha utazgatás közben többet nyomkodom a telót.
-
blade4
aktív tag
válasz Grizora #1472 üzenetére
Nálam ki van kapcsolva minden, gps, szinkronizálás, egyedül az időjárást szinkronizálom.
Mobilnet megy folyamatosan, meg a wifi is, de jobban a wifit használom, sokat vagyok itthon, meló csak minden másnap van facebook, messenger van, de a facebookot hibernálni szoktam ha nem használom de nem mindig.
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Valaki rendelt ilyen készüléket mostanában kintről? Ha igen, honnan ajánlott?
-
neo-geo
aktív tag
Sziasztok. Olyan gondom lenne, hogy hiába rendeltem a névhez fényképet mégsem mutatja mikor hívnak. A névjegyekben ott vannak a képek, de a hívás infóban nincs, ugyanúgy mint a mikor hívnak. 5.0.1 az Android verzió.
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
törölt tag
Másfél év használat után egy vékony barna csík jelent meg a kijelző jobb felső sarkában, idővel ez a csík egyre szélesebb lett, és már tényleg zavaró volt. Ha ez nem lett volna elég, miután véletlenül leejtettem, a kijelző üvege is megrepedt. Sajnáltam, mert szerettem ezt a telefont. Elkezdtem kutakodni az interneten, hogy mennyibe kerülne manapság egy készülék, ugyanilyen vagy jobb paraméterekkel. Meglepődve tapasztaltam, hogy a Snapdragon 800 processzor, Full HD kijelző, 3 GB ram kombinációért még mindig csinos summát kellene fizetnem. A teljes kijelző modul viszont csak 16 000 Ft-ba került, így aztán a kijelző csere mellett döntöttem.
A telefonom fehér volt, most kihasználtam a lehetőséget és az új kijelzőt fekete kerettel rendeltem meg.
A cseréhez a régi kijelző keretéről át kellett helyeznem néhány modult:
front kamera
rezgő motor
hangszóró
hátsó kamera
3.5 audió aljzat
közelség érzékelő a LED állapotjelzővelA közelség érzékelő áthelyezése volt a leghosszadalmasabb, mivel ennek a szalagkábele elég erősen oda volt ragasztva a kerethez. A sikeres kijelző cserét követően egy fekete színű hátlapot is vettem, így a telefon most tényleg olyan lett mint új korában
[ Szerkesztve ]
-
neophyte79
tag
Sziasztok.
Mennyiért lehet mostanság venni egy G Pro2-t?
-
Kofka04
tag
Sziasztok!
Most készülök egy ilyet venni és azt szeretném megkérdezni, hogy a gyári Lollipop alatt, meg úgy általában nem találkozott valaki olyan problémával, hogy nem működik rendesen a wifi, illetve nem fókuszál videózás közben a hátlapi kamera?XDA-n olvastam ezekről és nem talál rá senki megoldást. Igaz, hogy az F350-ről írják, de szeretném tudni, hogy találkozott-e valaki ezen problémák valamelyikével D838-nál, vagy esetleg van valami egyéb hibája ennek a készüléknek. Végigolvastam a hsz-eket és azok alapján ez egy hibamentesen és stabilan üzemelő telefonnak tűnik.
Én szívem szerint hagynám a gyári Lollipoppot, de ha tudtok ajánlani valami jól bejáratott, tuti rom-ot, amitől piszok jól és hibamentesen fog üzemelni a telefon, azt megköszönném.Előre is köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
A kollégám most vett egy ilyen telefont. Két dolog zavarja... Az egyik a rengeteg kínai app, a másik, hogy roamingként ismeri fel a kártyáját. Egyszer sem volt a kezem ügyében még ázsiai telefon, így a segítségeteket szeretném kérni. Hogyan és miként tudom neki a két említett problémát megoldani? A lényeg, hogy ne legyen papírnehezék belőle
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Vicces képek
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest