- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Akinek van ilyenje, az írhatna véleményt mit tud zenében nyújtani? Persze egy jó fülessel.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz Ferenczi Áko #255 üzenetére
Mindegy. Van aki a tetőfedéssel kezd a falazás előtt, ahogy a neves rajzfilmben is.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz jooker82 #167 üzenetére
Akkor az becsapós, mert eddig engem megtévesztett elég jól. A műanyaggal nincs különösebb baj, mert műanyag és műanyag között is van különbség. a keret az ettől még fém. Ha kevesebb arroganciát vittél volna bele a mondandódba, és konkretizáltad volna, szépen leírva, akkor megkímélhettél volna felesleges köröktől.
-
Cyberpunk
félisten
válasz jooker82 #159 üzenetére
Xiaomi Hongmi-je van, amin "gyári" rendszer a MIUI.
Segítek értelmezni ezt, mert látom nem megy.
"Szerintem nem. A Sony IP58-as szabványt is tudja. Már ezzel is többet tud, és nem műanyag házban lapul. Ha a méret a lényeg, akkor az LG a nyerő, ez nehezen vitatható."
"Már ezzel is többet tud, és nem műanyag házban lapul."
Z1C-re gondoltam ebben a mondatban, mint hogy e mondat előtt, a Sony készülékéről volt szó. Nem nehéz ezt kitalálni, még ha nem nevezem nevén az alanyt a mondatban akkor is! Műanyag ház? A fenéket! Fém keret, üvegborítású hátlappal.
"Ha a méret a lényeg, akkor az LG a nyerő, ez nehezen vitatható."
Ebben gondoltam az LG készülékére, ez elég nyilvánvaló szerintem, mivel oda írtam, hogy LG.
Nem nekem kell olvasgatnom!
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz Peterson_ #115 üzenetére
Elég durván műszínek vannak, hiába állítom át a kijelző szaturáltságát. Nyilván ez szubjektív kinek mi tetszik, de legalább manapság már nem sávosodik, mint anno. Mondjuk fényerőben van még hova fejlődnie. Részemről inkább TFT kijelző, és azon belül IPS, noha kisebb lesz a kontraszt, és a fekete sem lesz annyira mély, de a szememnek jobban tetszik. Ha választanom kéne, hogy Note, vagy G Pro, akkor az utóbbi lenne a kijelző miatt.
-
Cyberpunk
félisten
Kiváncsi vagyok meddig tolják a méreteket felfelé. Az átmeneti széria, ami egykor 5" körüli volt, ugye Note 1 5,3". Ma már a csúcs mobilok felmentek 5" fölé. Az egykori tepsik meg 6", vagy kicsivel a fölött jönnek ma már ki. Várhatóan a Note 4 is ilyen lesz. Mondjuk ez érthető, mivel növelik a többi méretét is. Csak hát jó lenne tudni hol van a határ. Szerintem egy 5" max egy Note 3 méretű készülékkel el lehet lenni. De ezeket mekkora zsebbre szabják?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest