- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fapuma77624
tag
-
törölt tag
válasz
Cyberpunk #211 üzenetére
Igen, elsőre szimpi volt a Note3, de ez a Knox... Sőt, ha jól tudom, valami régiózárat is beleaplikáltak, én meg elég sokat utazgatok. Néztem pár kínai csodát, de ez az MTK annyira nem jön be. A fényképezés részén könnyen túl teszem magam, de a GPS -t használnám. A Z Ultrával is szemeztem, nagyon tetszenek a kiegészítői is. De az már nekem is nagy és fázom is tőle, mert volt már küzdelmem Sony bootloaderrel. Ezért keresek mélyvizes tapasztalatokat (itt nem a vízállóságra gondolok
). Arra gondoltam, miért nincs a tesztekhez egy dmesg, vagy logcat. Akkor látni lehetne a modulok típusát, meg néhány gyári turpiszságot. Persze érthető a hiány, mert kereskedőktől kapott új telók, JB -től pedig már egy nyomorult loghoz is root kell. De azért az mégis fura, hogy vesz az ember egy kütyüt 100 ropi fölött és csak otthon derül ki, hogy nem tudja becsatolni a NAS -t, mert hiányzik a CIFS modul.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Cyberpunk #161 üzenetére
Én is a z1c ről irtam és mint irtam műanyag a hátlapja,továbbra is tévesen tudod,nem üveg.. Irtam,hogy nézz utána.
Batai15: nem fontos 200 ezres telefont venni,az L5II is tudja,amiket irtam...
A miui meg lehet,hogy gyári rendszer is,bár erről nem tudtam,de millió telefonra felrakják és onnantól már mókolás,ezért is irtam,hogy nekem pl foggalmam sem lenne,hogy tegyem fel a G-re.. Ha neked az tetszik,használd egészséggel. -
Peterson_
addikt
válasz
Cyberpunk #119 üzenetére
De Te mit állítasz?
Neked almád van egy ideje, ergo mostanában olyan túl sokat nem tapogattál samoledet.
Direkt azért írtam az előző hsz-t, mert egész sokat javult.
Az általam említett tesztben számszerűsítve is van a dolog.
Az előző generációs Samoledek egy két ezres eltérésével szemben itt pár százas volt az érték.
Nyilván nagyrészt ízlés dolga is, azzal meg nem vitázom, én csípem az IPS-t is, sőt még a Sony agyonszidott kijelzőivel sem volt bajom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged