- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ManY
senior tag
Sziasztok, G Flex stock romot merrefelé találok, ami nem szolgáltatói ?
Előre is köszi
-
ManY
senior tag
Mostmar teljesen lenullaztam a telefont es mindent felhuztam elolrol... tovabbra sincs meg a google fiokomnal a kontakt resz... valakinek nincs valami otlete?
Most nincs egy telefon szamom se -
ManY
senior tag
Ez áll a telo supportjaban!
Contact management
Add contact
To add a new contact to the phone book, follow these steps:From any Home screen, tap the Contactscontacts icon.pngicon.
Tap the + (plus sign) to add a new contact.
Select an account to sync the contact with:
Phone contact
SIM
!!!Google!!! --> na ilyet mar nem ajanl fel nekem!
Enter the contact's name.
Enter the contact's phone number.
Choose phone number type (defaults to mobile).
If necessary, tap MOBILE and select a different phone number type.
If necessary, enter additional contact information.
When finished, tap Save. -
ManY
senior tag
Eddig minden kontaktom a google fiokomba mentettem.
Igy mikor telot valtottam a szamaimat siman atszinkrozta az uj telefonra. Eddig ez a g flexen is mukodott... Mikor beirtam egy uj kontaktot siman csak kivalasztottam felul hogy ne telefon memoriaba ne usimre hanem a google fiokomba mentse. Most valamiert nem szinkrozza le a google fiokomat! Amiket regebben irtam be es leszinkrozta anno azok megvannak es latom is oket de ha ujat akarok beirni mar nincs a google fiok opcio csak a telefon memoria meg az usim... Ha gepen beirom a google contactok koze az uj nevjegyet onnan se szinkrozza le... Eltunt ez a szamomra egyik leghasznosabb opcio... Megneznetek hogy nektek is ugyan ezt jatsza e? Nagyon bosszanto mert igy ha telefont valtok megint nem lesznek meg egyhelyen es szinkrozhatoan a szamaim. Mi tortenhetett hogy egy nemreg jol mukodo opcio most mintha eltunt volna teljesen. Telefonrol igy mar nem lehet beirni uj kontaktokat a fiokomba de ha gepen esetleg beirom akkor sem huzza at a telefonra... Viszont a regiek megvannak... Csoportok per fiokoknal a gmailes fiokomra azt irja hogy "csak a telefonon nem szinkroniz..." Tehat meg egy normalis keresheto hibauzenetet sem ad... Ez igy botrany... -
ManY
senior tag
válasz RiseOfEvil #984 üzenetére
A nexus 5 rom az a referencia rendszer.
Minden eszkozre lehet rakni lecsupaszitottat. -
ManY
senior tag
Gondoltam megírom mert lassan nektek is aktuális lesz!
Szóval kijött egy új frissites a készülékre ami csak apróságokat tartalmaz konkrétan azt irja hogy üzenetekhez alkalmazasokhoz és képernyő zároláshoz. De rootolt telókon nem fogja engedni mert leáll a frissites az on keszuleke root gyanus hiba uzenettel...
Nem hiszem hogy lenyeges frissiteseket tartalmaz de jo ha mindenki tud rola...[ Szerkesztve ]
-
ManY
senior tag
válasz f(x)=exp(x) #942 üzenetére
Nem
-
ManY
senior tag
Én valahol a felbontasban keresnem a megoldast.
Szerintem eddig nem vette figyelembe az antutu hogy mi 720p be futtatjuk tobb tesztjet is. Most meg a frissites ota emiatt lepontozza vagy mashogy szamolja at final scorenal... -
ManY
senior tag
válasz RiseOfEvil #920 üzenetére
Szerintem nyugodtan irj, csak szedd ossze tobb gondolatodat kerdesedet 1 hozzaszolasba.
Kifejezetten hasznosnak tartom hogy ha felnez ide egy jovobeni tulaj nem csak a szepet es jot hanem a valosagot latja... -
ManY
senior tag
válasz RiseOfEvil #905 üzenetére
Lehet csak benntmaradt egy notif es amiatt villogott.
Nemhiszem hogy ez hiba lenne. A vakus dolog sem tunik veszesnek... Teszteld zseblampaval, ha azzal jo akkor minden rendben.
Ugy erzem nem nagyon bizol mar ebben a telefonban... Lehet gyorsabb es egyszerubb lenne telefont valtanod mint rettegesben leelned vele a hatralevo idot.[ Szerkesztve ]
-
ManY
senior tag
Az enyem egyaltalan nem zajos.
Szellemkep nem zavaro. Legalabbis nalam.
De az mar kiderult hogy az en szeriamnal is mar javithattak rajta valamit.
Viszont az itthoni d955okre azert panaszkodnak rendesen. Remelhetoleg csak szoftveres problemak nem a vas hasal.
Ha nem faj a szellemkep akkor lehet erdemes mast nezned nem a T nel forgalmazott 955 ot.
Hardvere megegyezik a g2 vel... En azt mondanam hogy egy egyedi tunningos g2 ez a telefon
En pl G2-t nem vettem volna. Akkor mar inkabb nexus 5.
Kijelzoben, Formatervben es akkuban kulonbozik a g2 tol.
Ugye nagyobb es sokkal szebb kijelzo viszont kisebb felbontas de a melyfekete miatt sokkal elesebbnek tunik. Hajlitott forma es a hajlitas miatt nagyobb akku... Oledes ez is mint sok samsung de sokkal kontrasztosabb, szinhelyesebb mint a samsung oled kijelzok... -
ManY
senior tag
válasz RiseOfEvil #880 üzenetére
Imei is jó. Nekem a telo hatuljan van egy matrican.
-
ManY
senior tag
Szedjetek le egy LCD-test et az aruhazbol.
Azzal lelehet csekkolni hogy rendben van e a kijelzőtök
Ha mashol nem is, ott minden kiderul es feltunik egybol...
Ra ra hajra![ Szerkesztve ]
-
ManY
senior tag
válasz RiseOfEvil #873 üzenetére
Mindenkeppen... Ez igy nem okes! Ha?
-
ManY
senior tag
En viszont mostmar nem merem senkinek sem ajanlani ezt a telefont amig ki nem derul hogy miert van ennyi hibas keszulek... Attol fuggetlenul hogy az enyem hibatlan. Tovabbra sem mi szolgaljuk a telefont hanem forditva... innentol nem megbizhato es emiatt nem ajanlott.
-
ManY
senior tag
válasz RiseOfEvil #862 üzenetére
Na ez meg mi a tőgy?
Monochrome lett a kijelződ?
Olyan mintha egy ebook olvasó lenne...
Beteg -
ManY
senior tag
válasz RiseOfEvil #859 üzenetére
Egy próbát megér... Hátha.
Én se tudnék lemondani róla ha nagyon eselytelen lenne valoszinuleg a kp t valasztanam es visszaternek a nexus 4 hez vagy raprobalnek egy nexus 5 re hatha...
De valahogy a nexus 4 es 5 kozott nem erzem az elorelepest... Inkabb kidobott penz erzesem lenne -
ManY
senior tag
válasz RiseOfEvil #856 üzenetére
En nem talaltam semmit errol a hibarol...
Viszont eleg cink hogy ennyi hibas keszulek kerul mostanaban elo...
Alltalaban d955-ok ugy nez ki hiaba a legfrissebb szeria, nem sikerult tul jora sajnalom hogy ennyien szivnak az europai modellel. Pedig tenyleg nagyon jo kis telo... Lehet megprobalnam a helyedben visszavini. Kp t visszakerni es felkutatni hol arulnak F szeriasat... Vagy elfelejteni ezt a telot es nezni valami mast -
ManY
senior tag
válasz RiseOfEvil #853 üzenetére
Neked melyik szeria van?
Keress ra neten a hibadra miutan megnezted pontosan melyik a tied (gyartottak belole egy par verziot).
Ha szeria hiba tuti talalsz rola valamit...
Nekem valami f340 van, mielott vettem utana olvastam es em nagyon talaltam tipushibakat. -
ManY
senior tag
válasz RiseOfEvil #853 üzenetére
Szerintem ne parazz...
Nekem szoftveres bibinek hangzik nem hardveresnek.
Hardveres hibat nem nagyon orvosolna az ujrainditas. -
ManY
senior tag
válasz RiseOfEvil #851 üzenetére
Megneztem.
Kattints ra. Torold ki ami most van es adj hozza egy budapestet... Ha ez nem segit akkor nezd meg milyen idozonara van allitva a telod. Talan ott is lehet bibi. -
ManY
senior tag
válasz RiseOfEvil #849 üzenetére
Valoszinuleg arra az orszagra van belove ahonnan a telodat hoztak... Nekem is ugy volt...
En attudtam allitani. Delutan megnezem neked ha addig nem oldodik meg. -
ManY
senior tag
jaja
folyékony fólia.. be kell dörzsölni vele és megvárni míg megszárad...
Most még nincs baja a fóliádnak de húzz rajta erősebben végig egy kocsikulcsot...
nekem a kulcsok minden fóliámat szaggatták le a telefonról kivétel a gyárit meg ezt a folyékony fost.
Nexusomon is a gyári fólia volt a legjobb... sajna bebubisodott ezért leszedtem... utána próbálkoztam még 3 féle fóliával... kb 1 hónapnál tovább egyik sem bírta mert vagy cafatokban foszlottak le, vagy a kulcsok nyoma erős fehér színű hajszálkarcot hagyott rajta amitől egy idő után ocsmány lett a kijelző és zavaró is volt.
Utána próbáltuk ki ezt a "nano technológiásat" és lekopogom bevált... nincs fehér karc, nem szakad...Sima fólia felhelyezésénél cseppents alá egy kis vizet és bubimentesen fellehet rakni akármilyen "lúzer" is az illető.
Egyébként szerintem ha valaki ilyen telefont vesz akkor ne spóroljon egy normális tokon vagy egy normális védő fólián...
Nekem a gyári fólián nem volt se felirat se rajz... olyan mintha vettem volna rá egyet csak vastagabb az átlagnál... gondolom ebben rejlik az ereje
[ Szerkesztve ]
-
ManY
senior tag
Szerintem azt a folyekony folias cuccot erdemes venni.
Jobban ved es eszre sem lehet venni hogy rajta van...
Annyira az ara sem veszes.
Nekem is van itthon egy csomag tartalekban bar a g flexen meg a gyarit hasznalom...
Ha megadja magat akkor rakenem arra is.
Ezenkivul lehet kapni vekony szilikon harisnya szerűt mintha egy ovszert huznal a telodra... En most azt keresem mindenfele mert nem tudom hol lattam es hogy honnan lehetne rendelni.
Ha valaki talalkozott vele belinkelhetne. -
ManY
senior tag
válasz RiseOfEvil #826 üzenetére
Ami nekem meg fura a support leirasaban... De lehet hogy en ertelmezem rosszul... Hogy 100 euro felett szallitjak csak ki????
-
ManY
senior tag
válasz RiseOfEvil #826 üzenetére
Szerintem ugy hogy bekeszitesz 2X annyi kp t mint az álltalam küldött webshopban...
Viccet ferre teve mindenhol kiirjak hogy a futar nem tud visszaadni habala sabala szo gondolom ott is kp ban, igenForras: expansys support
"4.1 Fizetési lehetőségek
Rendelését az alábbi fizetési módok valamelyikével egyenlítheti ki:4.1.1 Bankkártya/hitelkártya (Mastercard és Visa) - 1000 Euro alatti vásárlásait fizetheti bankkártyával, a 100 és 1000 Euro közötti vásárlásoknál biztonsági okokból az EXPANSYS további ellenőrzéseket kérhet.
4.1.2 PayPal (Magyarországon nem aktív) - 1000 Euro alatti vásárlásait fizetheti PayPal-al, vásárlásánál biztonsági okokból az EXPANSYS további ellenőrzéseket kérhet.
4.1.3 American Express. - Hitelkerete nagyságáig vagy 1000 EUR korlátig vásárolhat
4.1.4 Banki átutalás - Bármekkora rendelés kezdeményezhető így, célszerűen 1000 EUR felett
4.1.5 Utánvétes vásárlás. Kizárólag az UPS szállítási módhoz kérhető ilyen szolgáltatás, 100 EUR felett kínáljuk."Szo futarnal csak kp. Helyszinen kartyaval is... Vagy neten kb barhogy elore fizethetsz...
-
ManY
senior tag
válasz RiseOfEvil #824 üzenetére
Nem
Nincs semmi baja.
Gyári megoldás szo gondolom jol kivan talalva, meg mielott lenyultak az otletet rendesen le lett tesztelve a samsungosokon
Privátba elküldtem az oldalt ahonnan én rendeltem...
Most azt irjak varni kell ra. De tuti hogy amint megjon masnap nalad van. Nekem 12 ora alatt kiszallitottak es 1500 a futar dij. Expansysnal is varos ahogy elnezem szo nincs mit vesztened es ott a kiszallitas is tobb emlekeim szerint. -
ManY
senior tag
válasz RiseOfEvil #821 üzenetére
Elegge.
Azota nem maszatos az arcomtol a kijelzo
Vedi a telefont rendesen, de konnyen lepattannak belole darabok. Mondjuk az a dolga hogy ezeket benyelje a telefon helyett
Ha hosszan nyomod a halkitas gombot akkor a quick window-n ugyan ugy elojon a kamera csak ugye kis ablakban. Ez egy eleg hasznos tulajdonsaga...
Nem kell kihamozni a telefont a flipbol meg menuben barangolni egy kepet loni.
Valaszthatsz hogy az mp3 lejatszot orat vagy idojarast mutassa. Ezt lecsukott fedovel is megteheted az ujaddal navigalva.
Nem kell felnyitni a tokot hivasfogadashoz vagy elutasitashoz.
Ha egy kicsit megemeled a fedot es vissza hajtod lenemitja a hivast...
En ezeket fedeztem fel es az idojaras meg az mp3 kivetelevel mindet hasznalom is.
Kenyelmi funkciokat tesz tenylegesen hasznalhatova.
Arra figyelj hogy itthon sok helyen 14-16 rongy...
Ha jobban utana jarsz talalsz 7 ezerert is kulfoldi cegektol 1500ft os futardijjal.
Nekem 12 oran belul kihoztak szlovakiabol es 8500 lett a vege mindennel egyutt. Hibatlan es gyari szoval batran ajanlom.[ Szerkesztve ]
-
ManY
senior tag
Simán csak el kell indítani az appot majd ha újraindult a telefon felrakni a linkelt zipből a supersu-t.
Bátran ajánlom mindenkinek, így felesleges az iorootra várni meg downgradelni...Valaki tudna felrakni a system/app-járól sreenshotot, mert nem találok 2 előre telepített appot és félek hogy valami olyat húzok le amit nem kéne.
Előre is kösz. -
ManY
senior tag
válasz exelsior1 #809 üzenetére
25-ös ioroottal recoverybe tudod tennni!
nekem már sikerült párszor... de minek az neked?leírnád mi a folyamat lépésről lépésre onnantól hogy elindítom az apk-t?
mit fog csinálni és nekem mit kell még csinálnom?
Nekem a cél annyi lenne hogy a szolgáltató által előre telepített szarokat leszedjem.
Előre is köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
ManY
senior tag
Srácok!
Akkor most mi a szitu a rootal?
Nekem nem kell semmiféle főzött rom!
Kérdés az lenne ha elindítom azt az apk-t ami a linkben van, még mi a teendőm?
Lefut, újraindul a teló és kivan rootolva? Vagy valamit még kell csinálni? -
ManY
senior tag
Nincs valami hir a downgrade nelkuli rootrol? Mar nagyon kellene...
-
ManY
senior tag
válasz exelsior1 #780 üzenetére
Igen. Nagyon szep eloben is. Mindenkinek tetszett aki eddig latta. Egyedul en vartam tole tobbet. Gyari LG t vettem amit a videokon is latsz es 7 ropi volt egy azthiszem Szlovak cegtol vagy legalabbis oda van bejegyezve. 1500 szallitasi koltseg es 24 oran belul kihoztak. Az elozo tokbol letort egy muanyag darab meg kezdet peregni rola a mubor... Ez volt a vasarlas oka. Egyebkent azzal is megvoltam elegedve. Ha erdekel privatban atdobom az oldal cimet. Mar regota szemeztem vele csak az itthoni 14-16 os ár elriasztott de így fél áron egy szavam nem lehet hogy nem olyan mint amilyennek megálmodtam. Egy nagy csattol ez is tuti megvedi ha meg szettorik kozben akkor veszem a kovit
-
ManY
senior tag
megjött a quick window tok a Flexemhez, ha hosszan nyomva tartom a halkítást előjön a kamera kis képernyőn legjobb viszont legalább a sarkokra vagy az élekre kerülhetett volna gumi vagy fém...
-
ManY
senior tag
Az mind1 hogy T-s vagy sem...
Sajna most a 4.4-el van a gond.. ígérgetik a megoldást de még én se találtam...Nekem is a mentéssel vannak a bajaim... én is inkább kivárom
Pedig tele van a telóm a kóreai szolgáltató szarjaival -
ManY
senior tag
Sajna egy kicsit maci rootolni
Ha valaki talál jó leírást meg gyors modszert 4.4 re ne tartsa magában.
Iorootnál hónap végére ígérték a 4.4 hez való rootot.
Szóval lehet megéri várni... -
ManY
senior tag
válasz N.YCityBoy #694 üzenetére
Egyértelműen g flexet ha tetszett...
Én a Flex után a nexus 5-öt mondanám ha semmi képen sem akarsz azt megint.
De ha személyes bosszú hajt akkor mivel a nexus is lg termék, ne hallgass rám
Ismerem magamat... és mivel magamból indulok ki valószínűleg nem vennék többet LG-t csak azért írtam ezt -
ManY
senior tag
-
ManY
senior tag
Hát srácok.
Már jailbreakeltem iphonet. Flasheltem xboxot. Psp t is sikerült meg wiit is softmodolni. Ezenkívül rootoltam már 4 androidos telefont. Google g1, 2db nexus 4, xperia x8.
De ez kifogott rajtam.
Fel is adtam.... Ha valaki tud segíteni kérem írjon privátot.
Thx előre is. -
ManY
senior tag
válasz exelsior1 #659 üzenetére
Aha. Akkor megvan az első difi. Gondolom már észrevetted... De belehet állítani hogy mely alkalmazásoknál díszelegjen alul az alsó bár és melyeknél rejtse el. Én pl játékoknál elrejtem, a többinél meg ott figyel... Persze suhintással akkor is elő tudod csalni ha valamit még találtok írjátok meg mert kíváncsi vagyok mik változtak még. Ugye nálam első bekapcsolás után 5 perccel le is frissítette így fogalmam sincs mik a refformok.
-
ManY
senior tag
Azért több ponton jobb a g flex és persze vannak amikben a note3... teljesen ízlés kérdése. Még a nagy samsung fan note3 tulaj barátom is belátta hogy semmi képpen sem rosszabb csak az egyik ebben a másik abban jobb. Valószínűleg ő az eszére hallgat te meg a szívedre. ez a nagy büdös helyzet
-
ManY
senior tag
Valaki próbálta azóta frissiteni a gyári lg szoftverrel? Kiváncsi vagyok hogy bejött-e... Mindenhol azt írják neten hogy már 4.4 kéne hogy legyen rajta.
-
ManY
senior tag
Hátha segítség: egyik rokonomnak G2 je van... gyári függetlenül vette és neki sem jött rá a frissítés.
Hiába nyomogatta a menüben a frissítést semmi... azt mondta hogy neki úgy oldódott meg hogy valami gyári lg szoftvert feltrakott több hónap használat után a pc-re és az meg megtalálta egyből a frissítést és fel is pattintotta. -
ManY
senior tag
válasz exelsior1 #633 üzenetére
Én is reménykedtem benne hogy valamit hátha befog De se kép se hang
viszont youtube és böngészés tök jó osztott képernyőn csak sajnálom hogy korlátozva van mely alkalmazásokkal használható. Nekem pl hasznosabb lenne egy facebook messenger v egy viber, böngészővel, sima facebookkal osztva... nem értem miért van ez a funkció így korlátozva... -
ManY
senior tag
Azt elfelejtettem írni hogy az enyém független és SK Telekomos.
-
ManY
senior tag
válasz turancsics #612 üzenetére
Számomra ezek voltak az elején azok a dolgok amik nem egyértelműek és jól jöhetnek mint infó vásárlás előtt:
"Tegnap összehasonlítottam egy note 3-al a g flexem. Benchmarkokban többet kapott mint a Note 3, ami még feltűnő volt hogy a g flex kijelzőjén a fehér ténylegesen fehér míg a Note 3-é inkább sárga. Ezt vásárlás előtt érdemes kipróbálni, megnézni.
Amire még érdemes ránézni vásárlás előtt hogy a g flexen hirtelen kép váltásnál (pl böngészés közben lerántod a fenti jelző sávot) kb 2 másodpercig még enyhén látható marad az előző kép. Látványra olyan mintha enyhén beégne de persze nem erről van szó és csak hirtelen és nagy színárnyalat változásnál tűnik fel. Pl egy PvsZ 2 nél semmi nem érzékelhető belőle v videóknál, játékoknál. Az akkuja egyébként mindenért kárpótol. A gyogyós hátlap is egy elég nagy előny tud lenni de pl én tokban hordom. Amit még megemlítenék és fontos lehet hogy gyakorlatilag ez az első telefonom amihez vettem autós állványt/tartót mert elég nagynak tartom ahhoz hogy gps ként kényelmes legyen vezetés közben."
-
ManY
senior tag
válasz turancsics #612 üzenetére
Azért elég esélytelen hogy meghátrálna a vásárlástól ha élőben látná azt a szellemképet (és egyébként meg tetszik neki a teló.) Szerintem ne ijesztgesd Írd le a pozitívumokat negatívumokat... mire figyeljen vásárláskor vagy készülékválasztáskor.
Eltudom képzelni hogy az enyémnél meg a tiédnél régebbi modelleken jobban látszik a szellemkép. pontosan én 2 másodpercig látok egy kicsi valamit de azt is csak a nagy kontraszt különbségeknél pl feketéről fehérre vált hirtelen a képernyő de a régebbi modellek tulajdonosai 5 másodpercet írnak és hogy nem zavaró...
ha ennyi embert nem zavar és egyetlen egyet igen kicsi rá az esély hogy pont te leszel a második. -
ManY
senior tag
Se kijelzoben se osszeszerelesben nincs kulonbseg. Annyi hogy az f340 es azsiai szeria tehat nem az amit te irtal, rendelkezik antennaval amivel tv t tudsz fogni... persze ez a funkcio itthon nem mukodik. Baratom aki hozta nekem koreabol az f340em azt mondta hogy ott villamoson metron vonaton mindenhol multi window funkcioban nezik egyeb tevekenyseg kozben a tv t.
-
ManY
senior tag
A kóreai eladó állítólag az próbálta angolul törni hogy a fekete kártyát amin krikszkrakszok vannak és mellé tűzte a kóreai blokkot tegyük el mert az a garancia, már az elején is mondtuk neki hogy független kell és eu ban lesz majd használva. Ezért arra következtettem hogy itthon is él a garancia és az lg vállalja...
Én is kíváncsi lennék... ciki lenne ha kiderülne hogy ez nem így működik -
ManY
senior tag
válasz f(x)=exp(x) #555 üzenetére
Köszi, közbe rájöttem. Jó ez a helium bár mindent nem sikerül lementenie de a lényeg meglett.
-
ManY
senior tag
Az a szomoru dolog történt hogy ma akartam átmenteni helium backup -al a cuccaimat a g flexre a nexus 4 emről. Nexus 4 nél semmi gáz nem volt simán usb debugba raktam és ment minden flottul viszont mikor a flexet akartam usb debugba rakni szembesültem azzal hogy nem lehet kipipalni szo muszaly lesz rootolnom
Keresem az lenne hogy valaki küldene privátban az f340s modellhez (koreai antennás) egy működő root tutorialt?
Előre is köszöm. -
ManY
senior tag
válasz f(x)=exp(x) #548 üzenetére
Fekete ugyan olyan, gyakorlatilag egy kikapcsolt kijelző
-
ManY
senior tag
Amire még érdemes ránézni vásárlás előtt hogy a g flexen hirtelen kép válltásnál (pl böngészés közben lerántod a fenti jelző sávot) kb 2 masodpercig még enyhén látható marad az előző kép. Látványra olyan mintha enyhén beégne de persze nem erről van szó és csak hirtelen és nagy színárnyalat változásnál tűnik fel. Pl egy PvsZ 2 nél semmi nem érzékelhető belőle v videóknál, játékoknál. Az akkuja egyébként mindenért kárpótol. A gyogyós hátlap is egy elég nagy előny tud lenni de pl én tokban hordom. Amit még megemlítenék és fontos lehet hogy gyakorlatilag ez az első telefonom amihez vettem autos állványt/tartót mert elég nagynak tartom ahhoz hogy gps ként kényelmes legyen vezetés közben.
-
ManY
senior tag
Tegnap összehasonlitottam egy note 3-al a g flexem. Benchmarkokban tobbet kapott mint a Note 3, ami még feltűnő volt hogy a g flex kijelzőjén a fehér ténylegesen fehér míg a Note 3-é inkább sárga. Ezt vásárlás előtt érdemes kipróbálni, megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest