- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Bár nem pörög a topik, de hátha érdekel még valakit, hogyan lehet előcsalni a Dolby Digital Plus-t, ha fejhallgató van csatlakoztatva.
(Csak saját zenelejátszóban működik)
Root szükséges, mert a /etc - com.lge.music.xml fájlt kell szerkeszteni, így kell kinéznie:<?xml version='1.0' encoding='utf-8' standalone='yes' ?>
<!--
This file is used to declare music configuration depend on specific model
-->
<music_configration>
<!--Selection Log Level
Parms: debug, info, error or none
Default value is debug-->
<log_level data="debug" /><!--Selection Audio Effect Type
Parms: dolby, virtualSurround, lgEffect, dolbyExceptCustom or lgEffectWithCustom
Default value is lgEffectWithCustom-->
<audio_effect data="dolby" /><!-- Selection Button Type : Change option menu depend on button type
Params : Three button or Not Three button
Default value is true-->
< three button data=" true" /><!-- Enable or Disable block MediaButton action when H/W Test.
Default value is false-->
< support_testmode data="false" /><!--Support for Pich Zoom.
<support_pinchzoom data="true" /><!--Support for ID3TAG Editor.
Not support in low memory model.
Default value is true-->
<id3tag_editor data="true" /><!--Support for Cloud Service.
Parms: LGU, SKT, VZW, KT or none
Default value is none-->
<cloud_service data="none" /><!--Check if QVAG Player is.
For QVGA Player layout
<qvga_player data="false" /><!-- Enable hardware acceleration.
Default value is true-->
<hardware_accelerated data="true" /><!-- Support Audio Effect through Speaker.
<eq_through_speaker data="true" /><!-- Support Play Speed & Pitch.
<support_soundcontrol data="false" /><!-- Support VZW Cloud Menu.
Default value is true-->
<support_vzwcloud data="false" /></music_configration>
Ha hiányzik valami, azt be kell írni egyszerűen, a többit szerkeszteni elég.
Ezután mentés, majd reboot.
Zenelejátszóban beállítások, hang, itt már megjelenik a Dolby is.
Fejhallgató legyen csatlakoztatva, mert csak akkor aktív a menü![ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
-
kovakovi77
tag
Ujjabb kerdes.
MHL hdmi kabellel ossze lehet kotni a tv-vel a telot? -
zeon.hu
nagyúr
válasz kovakovi77 #1850 üzenetére
Látnia kellene pedig.
Látható a telefon bluetooth kapcsolata?
Beállítások - bluetooth - legyen bekapcsolva és legyen kipipálva a láthatóság.#?*@&!
-
kovakovi77
tag
O-ó. Bajom van.
Vettem egy JBL kis hangszorot ami 4.1 bluetootch kapcsolaton dumál.
A teló viszont 4.0-n..............
Elvileg sima soft frissitessel a 4.0 kapcsolat kompatibilise teheto 4.1-re tehat nem kell uj hw.
Ehez viszont semmi update
Valakinek van otlete,hogy lehetne hasznalni?[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
Szevasztok!
Tudom, kereso....De szemelyes tapasztalatbol adodoan tudna valaki ajanlani kijelzo, azaz csak erinto cserevel kapcsolatban valakit?
Koszi elore is!
Udv,
NHuawei Mate 20 Pro/ Opel Signum 04' Z32SE
-
zeon.hu
nagyúr
válasz zeon.hu #1846 üzenetére
No, Flexen is megy végre a youtube háttérben, hátha másnak is kell:
Törölni akartam, mint rendszer alkalmazást, de valamiért nem sikerült, ezért frissítések törlése, majd letiltás.
Feltettem azt a verziót, ami a P7-en is van, a 11.13.56-ot, majd xposed youtube background modulból az 1.8.16-ot, így jó lett.#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Használja valaki a youtube-ot háttérben futtatva?
Xposed modullal sehogy nem bírom rávenni.
(Másik telón simán megy vele)#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
-
galaxys80
veterán
Tudna adni valaki egy linket ahonnan le lehet tölteni egy gyári firm-et egy magyar LGD955 flex-hez?
Flash Tool-al szeretném feltenni. -
zeon.hu
nagyúr
Xposed gravitybox-al valakinek sikerült állítani/változtatni a navigációs sávot?
Semmi nem változik.
Értesítő sáv is csak részben alkalmazkodik a változtatásokhoz.
(Reboot volt, gyári 4.4.2)#?*@&!
-
skyli
senior tag
Ne én szétszedtem és kicseréltem az aksit is és az usb csatit is (azt beázás miatt muszáj volt) és nem volt olyan húde nehéz
Az eszközeim hozzá ebből álltak: régi simkártya, régi bankkártya, egy nagy séfkés (nem volt olyan pici csavarhúzom, ennek a hegye tökéletes volt XD).Most viszont sikeresen betörtem a kijelzőjét (rácsaptam vele egy kilincsre), szóval most azt is cserélni fogom, de ezek után nem lesz nehéz az se .
-
zeon.hu
nagyúr
Titanium backup-ot használ valaki?
Minden egyéb telefonomom működik, itt azt írja, hogy nincs elég hely a mentéshez, ami képtelenség.#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
4.4.2-re egy működő root-ot tudtok adni/javasolni?
(D955)#?*@&!
-
skyli
senior tag
Itt leírja a méretét is, ezért nem mérem most le: 78 x 65 x 4 mm
Viszont még mindig nem cseréltem ki, mert nem volt rá szükség, még mindig egész jó az aksi (akkor rendeltem, amikor azt hittem tönkrement), de az csak a rossz töltők, kábelek és a thaiföldi furcsa hálózati feszültség miatt lehetett, viszont helyrejött (a külső aksim többet vesztett a teljesítményéből )
-
kovakovi77
tag
Volt S7-em nemreg 4 napig, csak a felbontasban jobb szerintem. A flex sajnos demo ugy mond piacfelmero telonak keszult, emiatt keves darab keszult es azt is keves helyen arultak. Pont emiatt nem is foglalkoztak a frissitesekkel es emiatt nem akadtak ra a cm-csapat sem. Pedig a hw boven eleg akar meg a most kijott 6.0 futtatasahoz is. Nekem marad ez egesz addig amig nemfutok bele olyan progiba ami kellene es nem fut ezen.
-
Button
aktív tag
ma leadtam a flexemet, kijelzőhiba
felírattam a voda 4G problémát is hamár ott voltam, kíváncsi leszek
azt mondták 1 hétma nyomkodtam egy 240 ezres S7-et kb 5 percig
hát.. a felbontás jobb, de kb ennyi, nem szívesen cserélném el a flexet érte, pedig 4x annyit ér pénzbenjól el beszélgetek itt magamban
-
Button
aktív tag
lassan én is felkeresem a szervizt, még van 1 hónap garim
kezd elfogyni a kijelzőm 2 oldalrólmeg ez a lesz*rom frissítés, hogy lollink se lesz soha.. elszomorító
pedig remek kis cucc lenne ez, ha egy egész kicsit gereblyézték volna még
flex3 is hol van? ablakban.. közben meg jön ki az unalomig űzött g3 g4 g5.. -
kovakovi77
tag
Nemrég cseréltem kijelzöt. És mivel pont olyat kaptam ahol a keretbe már bevolt építve a kepernyo, igy minden cuccot at kellett az ujjba pakolnom... Előre is részvétem, az aksi cseréhez :-) Elég nehezen enged az alatta levő ragasztó és ráadásul a mögötte levő kijelző sem szereti a hőt ha melegíted.... Ha még nem csináltál ilyet, akkor vidd olyan ismerősödhöz aki szokott ilyet szerelni. Hajlékony az az aksi annyira amennyire kell, beépítésnél majd látszik.
-
skyli
senior tag
válasz kovakovi77 #1813 üzenetére
Hú az enyémnek az aksija kezdi megadni. Már a felét se bírja, nem tudom miért. De vettem hozzá most egy ilyet:
Viszont ez nem hajlított, szerintetek nem gáz? -
motoflug
őstag
válasz kovakovi77 #1813 üzenetére
Nálam elég összetett a helyzet. Van egy másik telefonom snap 800-al, amivel elégedett vagyok ugyan, de gariztatás ideje alatt, gyakorlatilag nincs mit használnom. Ezért elkezdtem keresni más snap800-as telefont, mivel ezek már elég "öregek" ahhoz, hogy ne kelljen értük vagyonokat fizetni, illetve a soc. is elég bika még szerintem. Így jutottam el ehhez a trióhoz: G PRO 2, LG G2, Flex (az LG-t preferálom).
Sajna már nem annyira kapható egyik sem, ezért nehéz jókat találni. -
kovakovi77
tag
válasz motoflug #1812 üzenetére
Egy nagy hibaja van , hogy nem jon ki hozza lollipop.
2honapig neztem a kinalatot es egy megjart samsung s6 edge utan menekultem ide vissza. 54k ert mar lehet kapni hasznaltan. Porgors nagyon gyors telo, aksija egy alom, meg igy 2 ev utan is,hogy megvettem. Nekem csak egy kijelzo cserem volt, "kocsi vegig ment rajta :-)" mas problemam nem volt vele. Ugy tervezem meg ujjabb 2-3evet ezzel toltok, mert meg mindig megbamuljak az emberek es egyszeruen nem talalok masik ertelmeset a piacon. -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes még ezen a készüléken gondolkozni, és ha igen, akkor honnan?
-
kovakovi77
tag
Szerintem nincs ertelme vele foglalkozni, ha kulso app-al megtudod oldani. Megoldas lehet ha pld valamilyen a telodra valo fuggetlen keszulekrol szarmazo romot-felpattintasz, de ehez mar ertened kellene a flasheleshez is. Esetleg meg megprobalhatnal egy hard resetet ,hogy akkor sem lehet-e kivalasztani. Ennek hatranya,hogy minden torlodik.
-
Button
aktív tag
válasz kovakovi77 #1809 üzenetére
van értelme elvinni LG szervizbe emiatt?
bele tudják applikálni? -
kovakovi77
tag
Nem az LG- hibaja a 4G. Az LG rendelkezesere bocsajtotta a softwaret a vodanak, az bele pakolta a sajat #%%×;;..-it majd kiadta mint frissitest. Csak kozben valamit elrontott.
Telekom es telenornal rendesen megy az lte kivalasztasa.
LG abban bunos,hogy nem adta ki ra a lollipop-ot. -
Button
aktív tag
a flex - 4G - voda trióval kapcsolatban
érdekes a helyzet, alapból nincs sehol a 4G, menüben meg sem jelenik, ki sem lehet választani
aztán felraktam ezt:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.themonsterit.EngineerStarter
ebben lazán ki lehet választani a 4G-t és megy mint a kisangyal
igenám, de ez a progi nem kér root jogot (nincs is), azaz ha véletlen betévedek a gyári hálózati beállítások közé, azonnal lelövi a 4G-t, újraindítás után is csak akkor van, ha a progiba bemegyek és beállítom megintna, akkor most mivan?
ezek szerint a voda tudja, a sim tudja, a teló is tudja, csak a gyári ezeréves sw nem tudja, amit az LG nagykegyesen elfelejt frissíteni? -
kovakovi77
tag
Melyik a legfrissebb rom jelenleg a t-mobilos flex-eken?
D95520a-216-30 van nállam, de valaki írta,hogy érkezett valami frissités (nem lollipop)
Fel tenném, de nem tudom , hogy az a rom rootolható-e. -
-
Button
aktív tag
válasz gydani20 #1802 üzenetére
nekem is pont ilyen
kb 3 hónapos volt amikor jött az első, most meg már cakkos mindkét oldal ugyanígy, sőt, talán már beljebb is van ez egész egy sorral
hát nemtom, fél éve gondolkodok, még van egy kis garim, gondolom cserélnék a kijelzőt, csak amúgy a készülék problémamentes és ha megbontják akkor esetleg az előidézhet mást (vagy lehet csak paranoiás vagyok) -
gydani20
tag
Üdv! A napokban került hozzám egy g flex d955 telefon és az lenne a problémám vele hogy azt vettem észre hogy a kijelző jobb és bal oldalán kis pár miliméteres pirosas fél kör szerü vmik vannak messzebről nézve olyan mintha recés volna a jobb és bal oldala . Alul felül semmi hiba. Ez mitől leht pixel hiba vagy esetleg b÷égés vagy vmi más lehet??? Ha fekete vagy sőtét a kép akkorr nem látszik itt egy k€p rolla
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest