- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
musicryder
tag
Hello,
ajánlani ajánlanám, de ha konkrétan rá lehet mondani a leendő tulajra, hogy neki még legalább 1 évig elég hardveresen... De amúgy míg megvolt nekem semmi gondom nem volt vele...
Üzemidő egy olyan dolog, hogy konkrétat nem lehet mondani rá, mivel ugye felhasználófüggő...
Nekem egy napot elment ( általában fél 7-től estig volt szabadlábon majd utána láncoltam vissza töltőre ) és használtam is... ( mivel tanultam még így az alap appokon és a szokásos szinkronizációkon kívül az Office programok is állandó használatban voltak a nap folyamán... ) De üzemidőben kb a G3 teljesítményét vedd alapul... Nagyjából azt fogja hozni alapjaiban a Flex is...Ha szeretnél kicsit kitűnni a tömegből és kicsi szint vinni a mindennapjaidba akkor mindenképp ezt ajánlom ( mert a telefon még a mai napig vonzza a tekintetet és itt most ne csak a fiatalabb generációkra gondolj ), viszont ha maradnál a sablonos készülékek világába akkor akár tényleg nézelődhetsz Xiaomi, Honor, Huawei irányba is... ( bár azt egy szóval nem mondom, hogy jobbak lesznek, csak épp frissebb hardverekkel vannak felszerelve, mely hosszú távon lehet kifizetődőbb )
-
kristof_
tag
Én talán most egy éve használom, szeretem és 1-2 évig még nem tervezem cserélni, de ha most vennék telefont én személy szerint inkább Huawei, Honor fele indulnék el nézelődni (most nem néztem rá a jelenlegi árakra, de ezek nem szoktak elszállva lenni). Azért már mégis egy lassan két éves telefonról beszélünk. Ha meg kicsit többet is tudsz rászánni akkor végképp modernebb telefont vennék.
-
kispumi
csendes tag
Én január óta nyúzom, de most ennyi pénzért vennék inkább egy Xiaomi Redmi 3S-t vagy Xiaomi Note 3 SE-t.
Nincs vele semmi gond egyébként, teszi a dolgát, piszkálgatni nem kell, de az üzemidő engem nem varázsolt el. 2,5 max 3 óra képernyő idő. Asszony Redmi-je 7-8 órát (átlag 2 nap) simán kibír, holott teljesítményben nem sok különbség van... Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest