- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remekelek28
őstag
válasz
FraFer82 #236 üzenetére
Elvileg már partnero gsm es számla nélküli telefont is javitott az Lg márkaszerviz. És ingyen visszapostázták. Tehát ha eus a telo,javitják,akárhonnan vetted. Ezt nem sok más gyártó tudja elmondani. Sőt nekem a g flex 2 t garin tul is javitották,mert alaplaphibás volt.
A katonai szabványrol meg annyit,hogy a G7 fitem is kapott ilyen minősitést. Pár hete leejtettem a létra 5. fokárol. Pörgött forgott a földön ,illatve parkettán és semmi baja nem lett. Egy pisszenés nincs rajta. Más gagyi kinai telo már kuka lenne. -
ghiottone
nagyúr
válasz
FraFer82 #197 üzenetére
Szia. Én ajándékba vettem és szintén gondolkodtam melyik lenne a jobb. A V40-est a Snapdragon 845 miatt elvetettem végül mert korábban volt nálam ilyen processzorral szerelt Xiaomi Mi8, Oneplus 6T és Pixel 3. Sajnos mindegyikben melegedett a lapka. 835-ös telefonok voltak előtte hosszabb ideig, így meg is lepődtem, de kb. azt figyeltem meg, hogy minden második évben elszúrják a snapdragonos csúcslapkát így.
A G8s- hez jár egy átlátszó szilikon tok a dobozban. Turbado korrekt társaság, rendeltem már több készüléket, amiből pár ment vissza 14 napon belül és mindig gyorsan, jól rendezték a visszatérítést ( felajánlottak cserét, árleszállítást ha mégis meggondolnám magam, beszámítást)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest