- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsinnyegtet
aktív tag
válasz
ghiottone #215 üzenetére
Ohhhh...egy "régi ismerős"
Szemezgetek ezzel a telefonnal. Kb. mindent tud amire nekem szükségem lehet / lenne.
Oled, OIS , Qi töltés, IP68 stb. na és persze nem "tepsi".
Feltettem egy kérdést a "milyen telefont vegyek" topikban is ezzel kapcsolatban mert a másik kiszemelt a Huawei P30 Pro lenne de az szűk 60.000.- forinttal drágább és nagyságrendileg ugyanezt adja kivéve talán a support.
Nos hát itt tartok. Ezzel kapcsolatban lenne jó 1-2 vélemény. Azt láttam fentebb, hogy Neked van némi tapasztalatod / információd ezzel kapcsolatban.Szerk.
Főleg talán Németországból lehetne jó áron beszerezni az Lg-t még ezen elmebeteg EUR árfolyamon is -
Balzak83
senior tag
válasz
ghiottone #198 üzenetére
Kicsit off leszek mert mi8-at használok, de soha nem melegedett a telefon a normál használat során. Akkuidő is hozza az atlag 4-4.5 órát, ha melegedne nem lenne meg ennyi. A többi telefont nem hasznaltam a felsoroltak közül, de volt ez előtt egy Poco-m, azzal sem volt semmi baj. Nem hallottam arról sem, hogy a SD845 barkinel is problémas szett lenne.
A Turbadot én is kifejezetten ajánlom, 4-5 telefont vettem mar tőlük, es eddig sosem csalódtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest