- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Nem akarok védeni senkit, én is beleolvasok a tesztekbe a számomra érdekes részekbe, de meséld el nekem, szegényes fantáziájú fórumtársadnak, mit változtatnál benne, hogy elolvassa a magamfajta is az egész cikket? Na ugye?! Ha leszámítjuk azokat a cikkeket, amiket év végi lazítónak szoktak kirámolni (remélem idén is lesz), amik tele vannak mindenféle olyan dologgal, amit egyébként nem engednek meg maguknak, nem tudsz jelentős újítást hozni. Felcseréled a sorrendeket, egyszer jön a szoftver és csak utána a hw? Nem egy eget verő ötlet. Vagy próbáljuk meg azt, hogy tükörírással írnak. Ja? Az is csak egyszer lenne móka. Akkor nem is tudom, mit írhatnának, nekem nincs ötletem.
Szóval tök jó, én is örülnék, ha az írások magukkal ragadnának, de ez nem kalandregény, és nem varázslatos fordulatokért jövünk ide. Részemről, amiért én ide járok, azt hiánytalanul megkapom, és szerintem ez is a céljuk az írásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG moduláris csúcskészülékének visszafogott variánsa közel olyan jól szerepel, mint a teljes értékű megoldás, ráadásul az ára is kedvezőbb. Már a G5 eredeti nyitóárához képest...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest