Hirdetés
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
Nekem nagyon bejön. Volt már rengeteg féle telefonom. S7 az amivel úgy össze tudnám hasonlítani. Viszont fura hogy nem olvastam erről az LG-ről olyat hogy nagyon jó zenében. Mert mind kihangosítva, mind fülhallgatóról veri az S7-est. Akkuban nem valami acélos, de egy LG G4-est minden helyzetben leköröz. Melegedni tud, jó időben megesett hogy 40 fok felé ment a hőmérséklet. (De ez gondolom más telefonnal is úgy volt a hőségben.) Kamerában szerintem nincs jobb ebben az árszegmensben.
-
nikkor
aktív tag
Olyan mobilt szeretnék vásárolni, amelyiknek jó a kamerája (a videója is), jók a vételi képességei, jó a böngészője, a szövegszerkesztője (elsősorban naptár funkcióban) és hétköznapi használatban (nem szoktam telón játszani) simán fut. G7-en gondolkozok, de ha mindezt megkapom 90 alatt, akkor lemondok az IP68-ról.
Megköszönném, ha részletesebben leírnátok, milyennek találjátok ezt a telefont. -
kisvodka
csendes tag
Nekem lassan egy éve, ilyenkor már szidni szoktam az előző teloimat, de ez nagyon be jön még most is
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
1 hete nyúzok egy ilyen telot. Igen ott van, pozitív csalódás eddig nagyon.
-
mobiltom
tag
Sziasztok! Van itt valaki aki a Vodafontól vett ilyen telefont? Ki jött rá a 7-es frissítés?
-
smokin
tag
HOL lehet kapni 120k-ért G5-öt?
És van benne dual sim kezelés? -
smokin
tag
Sziasztok érdeklődnék,hogy ebben a telefonban is hybrid sim tálca van vagy külön tálca van a sd kártyának?
-
mobiltom
tag
Sziasztok! Nem tudjátok,a vodafone-nál minden ilyen telefon független?
-
C5-00
csendes tag
Rossz az árazás? Szerintem relatív. Főleg a teló képességeit nézve. Bár még nem volt kezemben, de hajlok a megvételére. A vodafone-nál az én előfizetésemhez ugyanilyen tudású (fotóminőség, RAM, belső memória) nem nagyon van ilyen áron. De ha azt nézem a legtöbb netes boltban is megkapható 110 ezertől. És annyiért mik vannak? Leszámítva a kínai nevenincs készülékeket. Mert nekem mint dolgozó embernek minden ezer forint számít. Lehet hogy van jobb készülék, de 30-50 ezer forint különbségért megérné ez is. Nekem is fontos a háttértámogatás. Szerviz, honlap stb. Tökre vártam az ASUS 3 szériáját, de amiket láttam róla az nem nyerte el a tetszésemet. Annak is ugyan az az ára kb mint ennek. A RAM és belsőmemória is megegyezik ha a méretben hasonlót nézem. Ezért ha van valaki aki használ már G5 SE-t írja meg véleményét! Ja igen. Egy kérdés még. Az SD kártyára át lehet helyezni alkalmazásokat?
-
Aryon87
félisten
válasz
->Raizen<- #105 üzenetére
Lgnek van a legjobb szervize, bar a G4ek miatt annyira televannak, hogy kuldik at a TMX-hez.
Most dilemma van a valtast illetoen, sz android offtopikot ezzel farasztom jo ideje.meg birjak
-
Aryon87
félisten
válasz
->Raizen<- #103 üzenetére
Kijelzogond.
En beegesnek hivom. Valami szellemesedes, mert a fix tartalom x idore lathato marad. Hasonlo az Amoled-fele beegesre, de megse olyan.
Mellesleg az akksim is 2x volt cserelve.. Forrosodast mondtam, akkut csereltek.. Mind2 alkalommal aprilisi gyartasu kerult bele. Sztem mar nem gyartanak G5 alkatreszt sem.Ma megtudtam az LG szervizben, hogy ez IPS tulajdonsag, es nem szamit hibanak.. Kiakadtam rajta
-
Aryon87
félisten
válasz
SkyLine3000 #101 üzenetére
Ami szebb is. És a g4-é is. G5 az sima szolid külsővel van. Nálam hamarosan már a múlté lesz a G5, 3x-ra van bent szervizben. Várom az LG lépését, ami úgy néz ki megint csereutalvány lesz..
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Den Hadnagy #70 üzenetére
A Death Magnetic erőltetett? Ezt miből szűrted le? Igen, valszeg Hetpapáék marhára erőlködtek, amikor megírták...
Az egy kibebszott jó album! A mai napig nem tudtam megunni.
De hogy a témádnál maradjak, ellenben a DM-el, sokszor én is azt érzem, hogy nagyon meg akarja írni a cikket és sokszor túl vannak bonyolítva, ki vannak tekerve a megfogalmazások. Mire elérek a mondat végére, már fogalmam sincs mit akart belőle kihozni (persze kis túlzással).Még zsugorítani kéne ezt a telót, mondjuk 5-re, normális áron adni és akkor még talán vevő is lennék rá.
Bár a G3-am formavilága sokkal, de sokkal jobban tetszik, mint a G5-é. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Amikor ez a telefon megjelent, azt írtam bukás lesz meg, hogy lehánynám. Bukás lett, de azóta annyit változott a véleményem, hogy lehányva sokkal szebb lenne. (elnézést azon kevesektől, akinek ez bejön) Mindenkit kirugdosnék, aki egy G2.3-4 -V10 4XHD után egy ilyet megálmodik a dizájn asztalon, meg azt is, aki erre rábólintott. .
Az ára valahol a mostani fele alatt lenne talán életképes. Vagy esetleg egy elképesztő LG-re jellemző mesteri formával, de itt egyik sincs jelen. Miért nem a V20 készüléket hozzák inkább ide... -
Random DS
kezdő
Első mondat: "Az LG idei csúcskészülékének alternatív kiadása főleg az árérzékenyebb, mondjuk dél-amerikai, vagy orosz piac kiszolgálására fókuszál, így Európában alapvetően nem képezi a gyártó hivatalos kínálatának részét"
Vodafone.hu: LG G5 SE + kamera modullal Red Basic EU+ B csomaggal, 2 évre. Teljes havidíj, e-Packkel: 14 990 Ft, készülékár: 24 990 FtNa most akkor ha nem képezi a hivatalos kínálat részét, akkor hogy a viharba van szolgáltatói kínálatban?
-
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Sebhelyes #15 üzenetére
Az ugye lejött, neked, hogy ez a két kép teljesen ugyanonnan lett lőve?
1. kép hátsó eldődleges 16 MP-eles kamera képe: [16 MP kamera 1. kép] [16 MP kamera 2. kép]
2. kép nagylátószögű kamera 8 MP felbontás: [TELE kamera 1. kép] [8 MP TELE kamera 2. kép hajlik az oszlop]Szóval a nagylátószögű kamera tényleg elég ramaty így nem sok értelme van, de az elsődleges kamera nem rossz azért.
-
TTTotya
senior tag
Érdekes, de ennyiért még jobban nem tetszik, mint az első (sima G5).
-
kisvodka
csendes tag
Valaki írna a telefonról is valamit!?van itt minden, kopkodes rá ,ár értek,minőség, stb. miatt, de van itt valaki akinek ilyen telója van ,és személyes tapasztalatok alapján fikazza!? Lehet, hogy van aki meg venné,de ez nem segít. És bocs egy g5 se az amiről ezt írtam, nekem teccik erre futotta.de jó kis teló
-
Dr.FantastiK
őstag
80 -nal tobbet semmi szin alatt nem er !!
-
dnelb
veterán
Amit az LG szállít/hoz be az országba (jellemzően szolgáltatók, vagy nagyon drága boltok) azokra 2 év van, ez a ritkább. A legtöbb helyen, ahol meg normális ár van, ott 1 év jár, ennyi. A mobilcorner valszeg külföldről hozza be, pl németországból, de imei-s számlát adnak, ezért van az 1 év hivatalos LG gari.
-
matematik
csendes tag
Nem tudom kinek tetszik a g5/g5 se, én már megrendeltem Black Friday akcióban 111ért.
Ha megjön majd írok a tapasztalatokról.
-
Számomra még mindig azért nem kerek a labda, mert az általam linkelt mobilcornernél például az összes Huawei készülék két vagy három éves gyártói garival jön (kivétel a Nexus 6P). Az Y3-as belépő modelre is 2 év van, a P9 és P9 Plus készülélekre pedig három (3) év.
Brutális jó árak mellett. Miközben az iPhone-okra és az összes Samu, LG, HTC készülékre 1 év gyártói gari jár.
Most vagy a Huawei tud valamit, vagy a mobilcorner trükközik a garival (de hogy kap 1 év gyártói garit akkor 2 év helyett?
), vagy valami köztes állapot van...
-
Plebi
senior tag
Emag, Mediamarkt, Euronics, stb mind 2 év garival adják a felsőbb kategóriás készülékeket.
Miben lesz más a készülék, ha számlára rákerül a készüléken lévő imei szám? Nah mindegy, de ha úgy az LG vállalja akkor minden rendben, de akkor is csak 1 év és forum tapasztalat szerint java részük mindig 1 év után döglik meg.
-
dnelb
veterán
Max a szolgáltatós telefonoknál, amúgy 1év. Ha olyan helyen veszed ahol adnak számlát, amire ráírják az imei-t akkor minden gond nélkül szervizeli az LG 1 évig, szóval full felesleges ilyen drága helyeken venni LG telefont.. Partneroban pl 117k, és azt is elfogadják már...
-
Plebi
senior tag
Az emag piactárként is működik ahol bárki bármit árulhat. Nézd meg az SE leírásában, hogy forgalmazza a GSM-HOME. Amit linkeltem G5-öt, azt az emag forgalmazza.
Még mindig jó a matek.
Utolsó részben igazad van, EU-ban élünk, járjon minden hazai készülék mellé, hazai gyártói gari, csak ez azzal bukik meg, hogy áfa és egyéb trükközések miatt, a gyártó nem hagyja jóvá ezeket a telefonokat, mondva a java részük használtként jön be, pont az áfa miatt.
-
Akkor most jön a kérdés, hogy melyik árat és melyik garit nézzük?
Jöttél az eMAG-al.
LG G5 SE: 124.989 Ft és 1 év gari
LG G5: 149.900 Ft és 2 év gariSzóval a matek nálam sehogy sem jön össze.
A mobilcorneres és XXL-es árral a gari volt a gondod. De még az eMAG-nál is csak 1 év jár az LG G5 SE mellé.
Szerk.: Amúgy hihetetlen számomra, hogy még ma is ott tartunk, hogy ha én veszek egy X gyártmányú telefont külföldön, akárhol, és van hazai szervizhálózata az adott gyártónak, akkor a gyártó nem biztosít számomra garanciát, mert nem itthon vásároltam...
-
Akkor például itt nem igaz a Gyártói garancia kitétel?
-
Plebi
senior tag
Vodafone mennyire jól követi az árakat. Megint.
G5 SE alap flotta előfizetés 155.990, G5 194.990
Ezek az árak mikor szűnnek meg, illetve a horror készülékdíjak a red és minden csomag mellett? Nem elég, hogy 10000 a csomag a készülék sok esetben még ennyi havonta és a végén drágább mint a legdrágább helyen függetlenül.
Az xxl gsm árait azért úgy nézzük, hogy gyártói gari nem jár mellé. Ez vidékről teljesen kizárja őket, vagy lehet rizikózni vele, aztán baj esetén meg vakarni a fejünket.
Legolcsóbb gyártói garis készülék talán az emagnál van (gyártói gari?), most jól alá vágtak és 150e Ft.
Mediamarktban is 200e Ft. -
Plebi
senior tag
Dupla, törölhető.
-
kelly416
veterán
-
Palibá
tag
válasz
stefanbeer #59 üzenetére
Ne személyeskedj kismackó. A nyelvtant miJen ótvar felzárkóztató iskolában próbálták megtanítani?
Az én telefonomon azért van kamera, hogy magamnak csináljak vele képeket, ne ilyen arcnélküli nagyszájú fórumozóknak. Egyébként attól függetlenül, hogy nekem milyen a telefonom, a G5 meg az G5SE se csinál szép képeket. Mondhatni pocsékokat készít. Sajnálom ha belegyalogolunk a lelki világodba, esetleg te ilyen ért adtál pénzt (bár szerintem inkább apuciéktól kaptad a kettes évvégiért), de nem egyedül gondolom úgy, hogy csapnivaló a fotók minősége. A szemünk nem rossz, a hiba a te igényeidben lehet, ha szerinted ezek a minőségi, tűéles, penge képek.Viszont abban egyetértünk, hogy Alice cikkei jók. Meg kell védenem, szerintem is kár ekézni. Én szeretem a tesztjeit olvasni, mert választékos szóhasználattal, korrekten leír mindent.
Viszont van valaki, akinek nem írom ide a nevét, és akitől falnak megyek, akár teszt, akár hír, vagy csak egy böffentés jelenik meg tőle az oldalon.De nincs mit tenni, maximum nem olvasom el, ha nem akarok bosszankodni.
-
Den Hadnagy
senior tag
Amikor a szerző írásai először megjelentek az oldalon, én örültem a legjobban: jól felismerhető, olvasmányos stílust mutatott. Azóta érzésem szerint kicsit átesett a ló túlsó oldalára. Továbbra is tudom rögtön két bekezdés után, hogy kinek a tollából származnak a gondolatok, de a nyelvi modorosság, túlbonyolítottság, nyakatekert körmondatok burjánzása kissé elveszik a szöveg elegáns lendületét (és akkor még finoman fogalmaztam).
Én ennél a résznél vakartam a fejem először - felfogtam mit akar mondani, de ez erőltetettebb, mint a Death Magnetic
"Az anyaghasználat sem változott, aminek megítélése szubjektív, személy szerint a készüléket kifejezetten esztétikusnak találom, a szürke szín kitűnő választásnak tűnik, de a fém ház hangsúlyozottan nem plasztik, de megtévesztésig műnyag-szerű, burkolat vastagságú bevonata számomra nem kifejezetten tetszetős. Egyrészt kevésbé mutat prémium megjelenést és érzetet, másrészt megfoszt a fém hűvös, rideg tapintásának élményétől. Cserébe nincsenek antennacsíkok. Viszont huzamosabb használat során hajlamos kopásnak indulni. Állítólag."
Ezen felül az indokolatlan, izzadtságszagú, magyartalan kifejezések használata (pl. "adjusztál") mindenre vallanak a szememben, csak pont egy eltés bölcsészre nem.
Mondom ezeket tényleg úgy, hogy alapvetően kedvelem a szerző stílusát, meg nem is akarok udvariatlan lenni. Csakhogy a jelenség hétről hétre ismétlődik, ráadásul egyre intenzívebben.
A telefon koncepciója jó, csak két dologgal van baj: a designnal meg az árazással. Mai napig visszasírom a G2 designvonalát, ha LG-t látok.
-
válasz
szupermacs #66 üzenetére
A bunkóság erős szó, és ez nem magyar sajátosság, külföldön is van rá jó sok példa, például a koreaiaknál kínai mandarin szavakat használnak, ha választékosnak akarnak tűnni, de az internet kismillió példát hoz arra, hogy az angol szavak használata menő például.
Én szakmai szavakban kismilliószor futok bele olyan problémába, hogy nincs valóban egyértelmű megfelelője a szónak, avagy más a szakmailag helyes, más a tükörfordítás és megint más a köznyelvben használt megnevezés (például Assault Rifle / Rohampuska / Gépkarabély -> miközben az AMD nálunk évtizedekig Géppisztoly besorolással volt illetve).
Szerintem alapvetően nem probléma, ha idegen szavakkal fűszerezi valaki a mondandóját, de természetesen a helyes alkalmazásra / értelmezésre figyelni kell.
-
kelly416
veterán
Nem akarok védeni senkit, én is beleolvasok a tesztekbe a számomra érdekes részekbe, de meséld el nekem, szegényes fantáziájú fórumtársadnak, mit változtatnál benne, hogy elolvassa a magamfajta is az egész cikket? Na ugye?! Ha leszámítjuk azokat a cikkeket, amiket év végi lazítónak szoktak kirámolni (remélem idén is lesz), amik tele vannak mindenféle olyan dologgal, amit egyébként nem engednek meg maguknak, nem tudsz jelentős újítást hozni. Felcseréled a sorrendeket, egyszer jön a szoftver és csak utána a hw? Nem egy eget verő ötlet. Vagy próbáljuk meg azt, hogy tükörírással írnak. Ja? Az is csak egyszer lenne móka. Akkor nem is tudom, mit írhatnának, nekem nincs ötletem.
Szóval tök jó, én is örülnék, ha az írások magukkal ragadnának, de ez nem kalandregény, és nem varázslatos fordulatokért jövünk ide. Részemről, amiért én ide járok, azt hiánytalanul megkapom, és szerintem ez is a céljuk az írásokkal.
-
aelod
veterán
válasz
szupermacs #60 üzenetére
Csak egy pár darab...
Nem attól lesz valaki választékos, hogy a mondandóját teletűzdeli idegen kifejezésekkel. -
Fall-N
veterán
A G2 és a G3 nekem is nagyon tetszettek mai napig a forma és kijelző/káva arányban a G3 jön be a legjobban. Csak sajnos G3 óta jöttek a gyártási bakik. A V10 viszont egész jó lett.
A G4 nekem jellegtelen volt, hozta a kötelezőt és ezzel kijújt. A többi olcsóbb LG pedig tényleg hulladék mind sajnos.
Remélem villantanak valamit a G6-tal ha már a V20 nem jön. Pletykák szerint az is modulos lesz, remélem inkább elfelejtik.
-
szupermacs
veterán
válasz
YerbaMateo #8 üzenetére
Van értelmes magyar megfelelője a szónak?
-
stefanbeer
csendes tag
Igen rossz a szemed..Miylen telefonod van?Lőjj már pár képet.Illetve linkelj már attól a készüléktől képeket(user!!)amikszerinted annyira jókG5(s)hez viszonyítva...
Mint már írtam
1 tél
2.raw
3 alternatív app....Palika én tőled még egy képet nem láttam a fotós topikban.....
Alíz csodaországból meg a legjobb cikkíró eddig le lehet szállni róla illetve lássuk milyn cikket írnak a fikkantók a blogoutra.Itt a lehetőség......Gondolom száraz gép cikket...
(#57) Cifu
Eléggé sarkos és hamis állítás G3-G4 topik is teli élettelés és gondolj bele a legtöbben hiba miattírnak a többiek elégedetten hazsnálják...
-
-
Fall-N
veterán
Maradt a felhősödő kijelző és az idióta modulos kialakítás, szóval a G5 egyik hibáját sem javították ki. Az ára sem sokkal olcsóbb így teljesen felejthető. Nem csoda, hogy nem megy sokra az LG mobilos ága.
-
Nebogipfel
csendes tag
A G6-al nagyot kell alkotniuk. . .
-
Kormi76
aktív tag
A kamerateszt jó ideje már vicc kategória itt. Drága teló (értsd flagship vagy ismert márka modellje) = jó kamera, olcsó, kínai telefon, kevésbé ismert márkától = szar kamera. Teljesen függetlenül attól, hogy a tesztképek mit mutatnak, olyannyira, hogy ha egy nevesebb gyártó telefonja tényleg látványosan csapnivaló képet produkál, akkor elintézik annyival, hogy biztos a tesztkészülék a hibás.
Már el sem olvasom a teszteknek ezt a részét, hanem csak a tesztképeket nézem meg. Egészen röhejes. -
Palibá
tag
Akkor jó, nem az én szememmel van a baj. Fentebb is írták, és osztom, tiszta olajfestmény. A vakolatok is, a levelek a képek szélei is mosottak, ráadásul, hála az automata hdr-nek, az első, elvileg nem hdr-es képen, a színek eléggé természetellenesek, belenagyítás nélkül is látszik, plusz a kép bal oldali részén, a zöld lombkoronából, "kígyónyelv" szerűen kilógó ág frankón bemozdult a szélnek hála, a szuper automata hdr meg szépen megrajzolta az ág szellemkép klónját. Azért ne a buta automatika döntse már el, hogy mikor alkalmas az időjárás a hdr (egynél több kép időben nyilván eltérő) ellövésére (és mossa össze egy képpé, a mozgó dolgokat)... Pocsék a képminőség, de sajnos sok másik telefonnál is. Végülis a mobilok közt hozza az átlagot. Egyedüli pozitívum a nagy látószögű optika lenne, tényleg jó ötlet, de annak a minősége is 100%-ra nagyítva szintén vállalhatatlan.
Az Nexus 6p, a Samsung csúcskategória és a Oneplus3 nyújt normális minőséget egyedül. (Igaz, a Samsung "A" sorozata sem rossz annyira mint az LG, a Sony meg a többiek (és NEM, még a Huawei sem az igazi leica ide vagy oda)).(Magánvélemény, ha nem tetszik, ne kommentáld!
)
-
eclipse19
senior tag
a specialitás ezúttal kimerül a G5 eredeti nyitóárához képest kedvezőbb árfekvésben, és az ennek megfelelő, konszolidáltabb teljesítményben.
Az LG G5 SE szándéka szerint a konszolidáltabb teljesítmény miatt jóval kedvezőbb árfekvésben kerülne a piacra...
Kedves AliceWake!
A konszolidált jelentése: rendezett, szilárd, tartós, összeszedett.
A visszafogottnak csak megjelenés, kinézet, viselkedés esetében szinonimája, teljesítmény esetében semmi esetre sem.(8 azaz nyolc találat, egyik sem ilyen értelemben használja)
-
ebegab92
senior tag
válasz
#77081088 #40 üzenetére
Szerintem ez a G5 után akart megjelenni nem sokkal, csak elfelejtették, hisz ugyanúgy néznek ki, aztán akkor jobb később, mint soha elven piacra dobták most
Ha tényleg 1-2 hónapra rá jelenik meg, akkor reális a 116k-s ár a G5 200k-s ára mellett, de így ez...70-80 körül lenne piacképes.
-
Hallosz
senior tag
Valaki fentebb írta, hogy 4,6" méretben még piacképes is lenne, szerintem is, de csak fele ennyiért.
Így viszont ez az egész meglehetősen izzadság szagú.Ez egy 60 ezres készülék.
-
Dominó85
addikt
AliceWake-től kérdezem:
A képek minősége ezúttal is igen meggyőző, a főkamerával elkövetett felvételek jófajta dinamikával bírnak, köszönet a kifejezetten okos automata HDR-nek, kromatikus vagy szférikus aberráció nem rontja az élményt
Fontos ennyire tolni a fizetett hirdetésekben szereplő készülékekez? Az LG G5 SE (Shit Edition) tesztfotóin rendkívül sok digitális képjavítást, túlzott fénymérést, összemosott részleteket (nem) látni. Ezt nevezik digitális képzajnak. Borzalmas. Mi jó ezeken a képeken? Max a színek és a dinamikatartomány. De utóbbi ekkora nappali beégések mellett inkább hátrány.
-
Goxi
tag
Brutál jól sikerült lapka a Snap 650-es széria. Alacsony fogyasztású, jobb árban is van a gyártóknak mint a 800-as. Nagyon meglepő hogy egy Qhd kijelzőt is hiba nélkül kihajt.
-
musicryder
tag
Látom ők is csukott szemmel járnak...
Alapból a G5-tel problémám nem volt ( csak az a fránya hangerőgombok elhelyezése... )... Most, hogy telefont akartam kb már egyik szolgáltató se árulta az G5-ös " vezérüket "...
Erre most meg ez? Inkább a V20at hozták volna be, amire szerintem bőven lett volna kereslet, de minek is ide hozzánk...?!
Majd jövőre megkapjuk ezt a káva nélküli marhaságot és elégedjünk meg vele... elvégre " követik " a trendet...
Amúgy tényleg valami érdekes dolgot kell majd letenni az asztalra jövőre, hogy a vevőkör is végre elégedett legyen, mert talán még a G3-ra lehetett azt mondani, hogy siker volt számukra... -
törölt tag
A G5 "bukása" után olyasmit lehetett olvasni hogy fejek hullottak a cégnél. Megérte… ugyan az a baklövés,moduláris hülyeség,senkinek nem tetszik.
-
Aryon87
félisten
válasz
Luck Dragon #38 üzenetére
Idén nagyon tökön rúgta magát az LG. Oké a G5 bukta, még "benyeljük", de hogy a V20 nem jön Európába, csak az a butított akármi..
Baromi nagyot kell alkossanak a G6-al, ha vissza akarják szerezni az elveszett vásárlóikat.
Én még kitartok, pedig a G4-el szívtam, múlt héten a G5-öt is majdnem földhöz vágtam.. Topikjában 3 napig ment a vita a folyamatos problémázásaimmal, most hogy visszaálltam egy nyári szoftververzióra, megjavulni látszik, így nem akarom már elpasszolni csereutalványra (amúgy már esedékes a csereutalvány a kijelző miatt).
Ennek ellenére várom már a pletykákat, híreket az utódról. Igaz majd csak 1 év múlva fogom megvenni, mire az fél éves lesz.. -
-
Aryon87
félisten
válasz
Luck Dragon #36 üzenetére
+1
En is varom a G6-ot.
Az 5os van nekem, nem rossz.. A 4es jobb volt foleg dizajnban. De sajna megbukott, latszik is, a szolgaltatok is hamar kivettek a listaikbol, a Voda tette be maganak a SE-t..
Ez a SE meg egy vicc ezen az aron.. -
Számomra a kedvencek a G2&G4 páros volt. Bízom benne hogy a G6 lesz az új páros számmal ellátott "Lg jóság".
-
dementor
senior tag
G4-et jobban kedveltem. Pozitívum, hogy még mindig cserélhető az akku. Más extrát én sajnos nem látok benne.
-
kengyel
nagyúr
Nem lett rossz telefon, az árral van némi túlzás.
-
Fejvadi
nagyúr
Jóval olcsóbban kellene kezdeni, ha sikert szeretnének. Hamar fog esni az ára.
-
Wallenberg
senior tag
"kulturált módón"
Ez mit jelenthet vajon?Mellesleg szeritem nagyon sok ez 116-ért. 120-ért ott van a G5. Vagy annyiért van már akcióban Honor 8, de használtan van függő Galaxy S7 is.
-
sajo13
senior tag
Akik fanyalognak az árazás miatt, nézzék meg mennyivel nyitott a G5.
Ahhoz képest egészen baráti az ára, majdnem ugyanolyan felhasználói élménnyel.
Egy baj van itt, az időzítés. Mire a G5 ára leesett, arra kiadnak egy hasonló tudásút a G5 "beesett" árához közel.
-
batai15
félisten
jó lenne, nem ennyiért viszont.
-
mackoapo11
aktív tag
1-2 hónap és beáll az ára 80-90 körül,akkor meg már igen csak jó ajánlat lesz. Minden telefon magasan kezd,kínai csodákhoz méregetni meg felesleges.
-
janeszgol
félisten
Testzik ez a telefon. Miért választaná bárki is ezt a G5 helyett? Pl én, meg akinek még számít a kijelző fényereje. (G5 tesztben is lehangzott, hogy oldalra döntve nagyon sokat veszít fényerőből a telefon, kint nem is lehet látni a tartalmát, azaz pl hogy mit fotózol. Ez hangzott el a cikkben.)
-
-Ben-
veterán
Kár, hogy nem állt meg 80-90 ezernél.
Bár manapság ilyet kérni?
-
hemaka
nagyúr
Nagy trukk.
-
.Szaki.
addikt
válasz
YerbaMateo #8 üzenetére
Egyébként nem látom nagy eresztésnek ezt a telefont. Pedig Android fronton nekem mindig az LG volt az egyik legszimpatikusabb, de a G5 vonal nekem nem annyira fekszik. Nemúgy a G4, az egy, piszkosul jó eszköz.
-
Sebhelyes
senior tag
A képek minősége ezúttal is igen meggyőző
Engem arról győzött meg, hogy van egy jó akvarell effekt a kamerához.
Kérdés, hogy ki lehet-e kapcsolni?
-
Egyáltalán nem értem a plecsnit a G5 árának, illetve a konkurensek ismeretében.
Akkor ért volna valamit a G5 SE, ha belerakják egy sima házba, elhagyják belőle a moduláris marhaságot (amely esélyesen amúgy is egy vadhajtás lesz csak, követők nélkül), meg raknak bele egy 3400-3600mAh-s aksit inkább.
-
-
TheSaint
aktív tag
Egy mai hírben ugyanezzel a SOC-al szerelt Cool1C hasonló képességű teló nyitó ára 38e Ft. (+ÁFA+VÁM).
Ez az LG 116K-ért miért is "Tetszett"? Kinek? -
bollokcs80
Korrektor
Hosszú idő után végre egy normális LG telefon, normálatlan áron....
Vették volna le 5"-ra, Full HD-vel és moduláris helyett egybeöntve, 90-100 körül még jó is lenne.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
YerbaMateo #8 üzenetére
Te meg a browserben a webpage-t loadolod?
És a call-t akkceptálod? -
bunfi
őstag
- FŐNŐK, FŐNÖK! Nem fogy jól a G5, mit csináljunk?!
- Rontsunk rajta és adjuk drágán!Szégyen. A G2-től hogy juthattunk el idáig?
-
fornettisuti
veterán
lehetett volna 20szal olcsobb es rendes unibody femhazzal. de igy...
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Miért adjusztál?!
Magyar cikkben miért nem lehet magyar szavakat használni? -
Matada2.3
veterán
Tényleg érdekes a pozicionálás így. Minden stimmel, bár ez a kialakítás még mindig nem a szívem csücske, nem merném biztonsággal ajánlani az ismerőseimnek.
-
sirály69
őstag
2-3000 Ft eltérés...
-
atike
nagyúr
Uh, de jó is lenne ez 90 alatt... De így. Tényleg nem alternatíva a nagytesónak.
-
joey04
titán
116k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG moduláris csúcskészülékének visszafogott variánsa közel olyan jól szerepel, mint a teljes értékű megoldás, ráadásul az ára is kedvezőbb. Már a G5 eredeti nyitóárához képest...
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest