-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #48345 üzenetére
Beállítottam PIN-t, és ki is tudtam kapcsolni. Nekem a húzás van, és a "fény részecske" effekt van beállítva. Így azok is aktívak, amik nálad inaktívak.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
SkyLine3000
addikt
válasz Aryon87 #48345 üzenetére
Elég gáz, hogy beállítók egy képernyőzárolást, aztán utána nem lehet törölni. Még a tanúsítványok törlésével sem. Már 1000 videót megnéztem, meg mindenféle leírást és semmi.- Ugyanúgy inaktív az első 3 opció. Nehogymá ezért FR-t kelljen csinálnom, mert akkor tényleg kinyírom ezt a szart...
semmi extra nem volt beállítva. Utoljára konkrétan a Semmi. vagyis nem volt semmilyen zár. Beállítottam a pint, aztán azóta nem tudom törölni a zárat. Már próbáltam feloldómintával és jelszóval is, de ezek beállítása után sem aktív az első 3 opció. A tanúsítványokat már annyiszor töröltem, hogy többször talán már Chuck Norrisnak sem sikerülne...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest