Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruzcak
tag
válasz
Ruzcak #74337 üzenetére
Minden lépésnél visszatart nem akar marshmallowot
Egyszerűen sehogy nem tudom felflashelni a gyári romot.
Tmobile boot logos full szűz gyári unrootolatlan 4.4.2 és 3.4 kernel.Megpróbáltam a gombos módszerrel is de 60 % megáll
egyszerűen nem tudok belépni download modeba.
factory resethez beenged.
vkinek van ötlete?
van értelme átmenni másik gépnél romolni ,vagy nem a driverektől függ h belép e download modeba? -
Ruzcak
tag
Nem tudjátok mivan az lg firmwares oldallal?
4.4.2ről romolnám fel 6.ra de amikor behozza az adk skipes oldalt utána nem tölti le az kdz-t ,se be az oldalt. -
Ruzcak
tag
Még mindig nagyon jól használható a gép stock rommal is !!!! kompromisszum mentes.
Bár biztos megéri valakinek a useful edgekijelző 200k -ért
-
Ruzcak
tag
válasz
Feri1977 #67180 üzenetére
Szerintem nagyon rosszul állsz a dologhoz.
Felhozod problémának hogy nem lehet bővíteni sd kártyával.
Mielőtt megvetted pontosan tudtad hogy nem lehet. Ha meg ennyire nem néztél utána magadra vess.
Ha nem elég a 16 GB, vehettel volna 32gbat is.
Az akksival kapcsolatban sem értem a problémád, egyrészt ha kibír egy napot, még ha nyomkodod is akkor nem mindegy? Estére felrakod azt szevassz.
Ne görcsölj ezen. -
Ruzcak
tag
válasz
norbert1998 #67031 üzenetére
Bocsi a sokszor kérdezett kérdésért , van vmi hír,leak official 6.0-ról vagy a nem 6.0ról?
Tisztelet!
-
Ruzcak
tag
válasz
Balazska15 #65335 üzenetére
Semmi gond,bárki talál olcsón g2t linkelje had tudja a nagyközönség is
-
Ruzcak
tag
válasz
Balazska15 #65329 üzenetére
Nézd a gombokat hátul,ez egy g2 mini nem g2 sajnos ...
valszeg nem ért hozzá és azért írta így ki,csomó van fennt ami mini g2 néven -
Ruzcak
tag
válasz
Quqesz #65274 üzenetére
Amekkora profitot generáltunk nekik a g2es által szerintem bőven kijötne. Azert arányaiban 6.0 portolása es a bevételuk a g2ből nagyon messze van egymastól.főleg hogy nagyon sokan használnak még g2t és nagyon smooth lenne ezen a hwn a rendszer.
Nehogymar meg mi oruljunk hogy esetleg talan kiadjak a 6.0t.Ez csak szvsz
-
Ruzcak
tag
válasz
norbert1998 #65043 üzenetére
Én is 45 e-ert vettem .
Annyiert mar ajandek ez a hw. -
Ruzcak
tag
válasz
reap3r #65041 üzenetére
Nem , nem azt várom hogy az asztali teljesítményét hozza.
Arra ott van a pcm .Annyit várok el hogy normalisan működjenek az alap funkciók és a multitask szerintem alap
Nem 150 approl van szó hanem mondjuk 50ről.
Nem szidom a g2t se enis ezt hasznalom es szeretem de ezzel is van nehany gond de az belefer.főleg a többihez képest.
Pont ezmiatt nem ertetted a lenyeget a mondandomnak.Ha megnezed pld az almát az ios9es postok alatt sokan mar a sima i6ot is szidjak.es i6sre irjak h jo minden.
Pont h a tobbi gyartorol beszeltem fokent de az lg is ez a standard.+meg nem az hogy megprobaljak az ilyen dolgokat megoldani ,hogy akksi multitask kamera microlaggok ne 8gbos hardverrel adjak ki a telot, hanem ujjlenyomat olvaso kisebb akksi nehol meg lekerekitett kijelzo es 250-300 kval nyit az ara.
Csak marketing 0 fejlesztes.
Tudom megkell elniuk , +azert az appok is hardverigenyesebbek. Osszetett dolog.
Szvsz soha nem adnek ki ilyen 150-200 k-t egy aktualis teloert amikor majfnem ugyanazt megkapod 70-100 kozott .1ev lemaradasban max. -
Ruzcak
tag
Nem arról van szó ,hogy megfekszik a telefon a rossz apk miatt.
Inkább nem megfelelően gondolkodnak a gyártók .
Azért az ipar/szolgáltatás területén pl akármilyen géppel ami kicsit komolyabb kategória ,ha ennyire félvállról vennék a dolgokat sokkal nagyobb felháborodás lenne.Persze tudom fogyasztói társadalom stbstb.
Igen és nincs tökéletes telefon ebben tisztában vagyok nexust is próbáltam ott az akksi és a kamera volt nagyon gyenge.
Az akkumulátor szerintem alapkövetelmény , a kamera az már más tészta.
Alapból ez , úgy van az üzletpolitika kialakítva hogyha te már egy 3000 mAh-val rendelkező telefont veszel az kibír egy napot vagy 2őt és örülsz . Ez kéne hogy legyen az alap.Tehát az én szempontomból ez a zavaró ,hogy fizetek egy nagy rakás pénzt hogy olyat kapjak ami a szar felett van egy fokkal és ennek még örüljek is.
-
Ruzcak
tag
válasz
vadászcsiga #64998 üzenetére
Én is ezt gondolom.
Megveszem a flagship okostelot 150ert 2eve .
Foglalkozzak azzal hogy mennyi appot rakok rá amikor az lgnek vagy samsungnak vagy stb az lenne a dolga hogy hogy úgy megírja a rendszert hogy úgy működjön mint ahogy reklámozzák meg amire valóne a telefon szabja meg hogy mit csinálok vele,hanem én.
Ez nem iphone hogy ne rakjam a zsebembe mert elhajlik, ne hasznaljak egy appot 20 percnel tovabb mert lemerul az akkumulator.
De legalabb snapdragon 946 van benne ,meg lekerekített kijelző meg szrídítáccs.
Mindenre figyeljek oda hogy meg veletlenul se csinaljak semmi hulyeseget, kozbe alap dolgokat akarok csinalni.
Bar ezekszerint az android is egy kutya.Nagyon rossz az irany de mar regota.
A g2 a rossz valasztasok kozul a nem annyira rossz valasztas.
Tudom ez QQ meg flame meg stb ne vegyek ilyet ha nem tetszik csak bolondjat jaratjak kicsit ugyerzem.
En alkalmazkodok ahhoz amiert fizetek es nem kis mertekben.
-
Ruzcak
tag
Bocsi az offért, ha valakinek otthon lapul egy spigen slim armorja szívesen átvenném KP fejében.
Nem tudom most megvárni a több hetes szállítási időt ,illetve paypal-om sincsen.
PM!
-
Ruzcak
tag
válasz
Viktor0610 #64521 üzenetére
Igen ez nem iphone ,pont ezért bosszantó.
Ezen a hardveren meg az android 9 is jol futna,nem hogy a 6,iphonenal ez pont maskepp van.
Ott kiadjak i4sre is meg az ios9 et csak a hardver fog belassulni ahogy illik.
Itt meg minden sima lenne,negse portolnak.De nem erdekel azert se vennek iphonet,inkabb roottal felrakom majd a 6.0at .
-
Ruzcak
tag
Halott mostanaban valaki valami pletykát 6.0-ról?
Biztos volt már téma de most magyon azt irkálják mindenhol hogy nem lesz semmi -
Ruzcak
tag
válasz
Balazska15 #64436 üzenetére
G2 helyett egy 4X?
Szerintem bőven jól jársz hogy nem cseréled le. -
Ruzcak
tag
Hali!
Valamelyik nap visszaviszem telenor garira a telóm,mert elengedte a ragasztó a kijelzőt jobb alsó sarokban.
A bal alsóban pedig van egy sérülés ,szerintem nem leejtve volt bár nem tudom.
Inkább valami tok kezdhette ki vagy nekiütődött valaminek.EZ miatt mondhatják hogy nem rendeltetésszerű használat, vagy a ragasztó elengedése nincs kapcsolatban ezzel?
Mármint az ügyfélszolga számára.
Csak hogy mennyire kezdjek el vitatkozni -
Ruzcak
tag
válasz
kovacs.adam9 #64125 üzenetére
Esetleg szalagkábel?
De lehet akkor megsem jelenítene. -
Ruzcak
tag
Bocsi a sok kérdésért, még egy dolog érdekelne.
Kb 1 hete vettem használtan itt hardverapron a g2-t ,telenoros még garanciás.
Most vettem észre hogy a jobb alsó sarokban elengedett a ragasztó az érintő alatt.
Ha minden igaz nem volt kijelző cserélve ,minden flottul működik a kijelzővel csak kicsit zavar.
Ezt vajon ha visszaviszem telenor gariztatásra foglalkoznak vele?
Esetleg ragasztható házilag? -
Ruzcak
tag
Esetleg valaki olyannal még nem találkozott ,hogy a youtube appban ha videót nézek 720 v 1080 p be beakad wgy pillanatra a hang is meg a kép is?
Betölt előre a videó ,szal a wifi hiba kizárt.
Kb 2 percenkent egy videóba csak egy pillanatra beakad es egyből megy tovább.Stock lolli.
Kezdek tikkelni tőle -
Ruzcak
tag
válasz
Den Hadnagy #64051 üzenetére
Őt most kérdeztem de már csak szilikon tok van nála
Ha tapasztalat alapján már jó,engem nem érdekel hogy a spigen csinálta vagy utángyártották.
Köszönöm az infot!
-
Ruzcak
tag
válasz
Den Hadnagy #64038 üzenetére
Kipróbálom jobbat nemigen találok
Sokat számít hogy eredeti vagy replica?
eredeti boltból 6k körül ha még van egyáltalán ,de van fennt hirdetőportálon 1.5 kert is.
Egy toknal csak nem számít ez sokat -
Ruzcak
tag
Ennyire vastag a slim armor ?
Az imak-nak meg nem fut körbe gondolom alul meg felül .
-
Ruzcak
tag
Sziasztok
Tegnap óta énis beszálltam a g2t használók táborába.
az lenne a kérdésem hogy van valami jelölés adott kiadásnál ,amelyikből kideríthető h fog e sárgulni vagy full random?Illetve érdekelne milyen olcsó es jó minőségű üveg fóliát ajánlotok?
Tok is érdekelne quickwindow, az a vékony imak illetve spigen slim armor kozott nezelodok.
Minden hasznos tanacsot elfogadok mit honnan mennyiert.
Szep napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest