Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cruiserke
tag
Sziasztok.
Sajnos sikerült összetörni az előlapot. Tudnátok ajánlani valakit, vagy boltot/szervizt ahol olcsón megcsinálják?
Előre is köszi. -
Cruiserke
tag
Hali
Slimkat -ben hol kell beállítani a hívószám kijelzést? Sehol nem találom. -
Cruiserke
tag
Hali
Sokan ajánlottátok Dorimanx kernelét. Volt már fent korábban de nem volt jól beállítva. A hosszabb aksiidő lenne a cél. Miket célszerű ennek érdekében beállítgatni? -
Cruiserke
tag
Hali
Ha cloudy G3 1.1 re felrakom az 1.2 őt az installer megcsinálja magátol a reseteket? Mert nem szeretném teljesen legyalulni, a data-t meg szeretném hagyni. -
Cruiserke
tag
válasz
Magnat #37630 üzenetére
Nekem volt 2X em is - megfogadtam h soha többé LG.
Majd vettem egy 4X et- ugyancsak megfogadtam.
Majd jött a G2. Jelenleg nem cserélném le másra. A gyári rendszer kifejezetten jól tud működni. Anno a 2 ill 4X en nem volt sokat a gyári rendszer. Valóban sokat kellett buherálni, hogy használható legyen.
A 32GB verziónál kb 25GB amit üresnek lát gyári állapotban. -
Cruiserke
tag
Függetlenre fel lehet rakni a telekomos v20C-t kdz vel? Vagy ha nem még időben dob errort?
-
Cruiserke
tag
Korábban páran kacsingattak a hátlap egyedi matricázása felé, ezért nekik ajánlanám: Videó
9 nap alatt megjött az USA-ból, 2 perc felrakni, és pontosan olyan szép és igényes mint a videón látszik. Kellemes a tapintása, az illesztések pontosak. Annak ellenére hogy teljesen egy darabban van, és csak a hátlapi gombokhoz lehet igazítani, tökéletesen illyeszkedik a ledhez, infra porthoz stb... Mindenkinek ajánlani tudom.
Gyártó oldala. -
Cruiserke
tag
Hali
Van valami értelmes kernel stock 4.2.2 alá. A legfontosabb, hogy ne járjon üzemidő veszteséggel! Tudtok vmit ajánlani? -
Cruiserke
tag
Én is visszaraktam a a 4.2 őt. A KK nem hoz akkora plus-t amiért megérte volna fennhagyni, és egyenlőre úgy 30%-al jobban zabálta nálam az akksit. Előbb utóbb úgyis jön rá update vagy vmi használható főzött, addig valóban megéri belakni a stock-ot. Így is atom gyors.
-
Cruiserke
tag
válasz
asderr #24055 üzenetére
Közben megtaláltam
Ha valakinek kellene: 4.2.2 Stock Rom v10F ZIP -
Cruiserke
tag
Hali
Én is most updateltem 4.4 re De a zip es verzióval. A képernyő idő még úgyahogy rendben, bár elég új a kütyü, de visszatérnék 4.2.2-re.
Van valahol fent stock 4.2.2 ZIP vagy alig tweakelt Stock, mert eddig nem nagyon találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest