Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli.22
tag
Sziasztok.
Lenne egy szakmai jellegű problémám, és nem találom a megfelelő helyet, így gondoltam valaki hátha tud itt is segíteni.
Az LG G2-m USB kábele megtört, de van még a régi Sony Xperia u telóm toltoje. Vajon azzal a kákábellel is menne a G2 toltese rendesen?És elnézést ha nagyon triviális triviális a kérdés.
-
zoli.22
tag
Nekem is be kell ruháznom egy tokra, de ez a fehér annyira jól néz ki, hogy sajnálom elrejteni.
-
zoli.22
tag
Sziasztok.
Nekem az a kérdésem, érdem e foglalkoznom a hatlap kisebb recsegésével, vagy műanyag lévén erre lehet számítani? Másik meg az antutun nálam eddig 33000 volt a max, gondolom valami be lehetett kapcsolva mindig, és azért nem lett annyi mint itt sokaknak.
Ha a recsegés nem fokozódik szerintetek nem foglalkozok a dologgal mert tokot ugy is kap, bar marha szép ez a fehér. -
zoli.22
tag
Vegre en is hozzájutottam kicsit a telefonhoz. Antutun nekem 28000 pont lett, de kb 3 ora folyamatos jatek utan jócskán felmelegedve es ment is 1-2 alkalmazás, szoval lesz ez gondolom jobb is. Recseges nincs, mar csak folia kell, meg egy jo kis tok.
-
zoli.22
tag
Sziasztok!
Ma végre én is átvettem a T-nél egy fehér g2-t, először feketét rendeltem, de amint megláttam a fehéret mellette nem sokat kellett gondolkodnom, a fehér szerintem marha jól néz ki.Azóta hazahoztam és a barátnőm játszik rajta.
Majdnem 100%-on volt gyárilag, pedig néztem, ott bontotta fel előttem a dobozát, tehát majd ha lemerül megkapja az elő 8 órás töltését.
Egyelőre nem sokat tudtam nyomkodni, de iszonyat jó, amikor meg elkezdtem a tv-t kapcsolgatni vele a barátnőm lehidalt.Fóliát lehet hozzá vajon itthon kapni valahol?
-
zoli.22
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy vodanal lesz e majd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest