Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MistahP

    csendes tag

    Imádom ezt a telefont. Jó ideje iOs felhasználó voltam, sürgősen kellett telefont váltanom, ezért nem volt pénzem új iPhone-ra, bár úgy voltam vele, hogy nem akarok többé androidot... Szóval végül mégis androidnál maradtam, és ennél a telefonnál, nem csalódtam benne, nagyon jó telefon :) Ajánlani tudom mindenkinek, könnyen kezelhető, eleinte furák voltak a gombok, de pár nap alatt hozzászoktam, egyébként pedig a ki-be zárás remekül meg van oldva ezzel a képernyőre koppintós dologgal.
    Azt hittem eddig, hogy nem szeretem az androidot, de ennek a készüléknek hála most újra fellángolt a "szerelem" :D
    A kamerával is meg vagyok elégedve, szép képeket csinál, nekem legalábbis bőven megfelel ez a minőség. Jól össze van rakva a telefon, szép letisztult a design, és az különösképp tetszik, hogy alig van valami a képernyő körül, szinte az egész felületet az foglalja el. 2 dolog nem tetszik a kialakításban, az egyik az a sim kártya slot, szerintem jobb lett volna egy olyan megoldás, hogy körömmel ki lehessen pattintani, a másik pedig az, hogy az elején bal oldalra zsúfolták a kamerát, érzékelőket és a ledet, és ez az egyensúlyzavar elrontja a telefon külselyének letisztultságát.
    A kezelés könnyű, nagyon eltalálták a felületet. Zenehallgatással az a bajom, hogy nagyon halk fülhallgatóval (nem 1000 forintos maxell), de legalább a hangminőség jó.
    Szóval én úgy vagyok vele, hogy most nagyon eltaláltam a telefonvételt, ami az ájfonok előtt nem volt az erősségem. Remekül döntöttem, ár-érték arány 10/10.

    Nem vagyok alkoholista, csak a májam túlságosan jól működik, és ezért roncsolom.

Új hozzászólás Aktív témák