- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- iPhone topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
Ez igaz, bár én meg pont Samsungot, vagy HTC - t nem vennék, mindig is az ár/értéket néztem, de ez én vagyok...
bteebi: jaja, biztos, hogy nem fogják annyian megvenni, mintha Samsung lenne... pedig... nekem kimondottan nem jön be pl. hogy S4 pont olyan lett, mint S3, csak nagyobb kijelzővel... valamit igazán újíthattak volna, LG viszont most odatette magát keményen. 4X - ben is pont az tetszik, hogy nem egy tömegtelefon, sokan ránéznek, és azt mondják, hogy nagyon jó, látom, hogy LG, de mi ez. Nekem meg bejön, hogy nem is tudják, hogy mi ez, de annál jobban tetszik nekik...
Igaz, G2 mögé valamivel nagyobb reklámot tettek, de azt is inkább külföldön... részben ezért is fog többe kerülni talán...
-
bteebi
veterán
Ebben nem vagyok biztos, várjuk ki a végét
. Nekem - ami persze semmit sem jelent - egyelőre szimpatikusabb az SGS4-től, pedig az nagyon tetszett
. Persze én nem vagyok fanboy, és próbálok objektív maradni. A techspec szerintem eléggé meggyőző. Valószínűleg nem lesz akkora sikere, mintha Apple vagy Samu termék lenne, de nagyon sokan meg fogják venni így is, méghozzá nem is alaptalanul.
#42: Akkor úgy tűnik, hogy két teoretikus vevője már tutira van a G2-nek
.
-
Naras
őstag
Hát, nem is tudom, LG nagyon jön fel, Samu meg csak a marketing miatt van sokkal jobban az emberek fejében... igaz, hogy sokaknak voltak problémáik LG - vel, de mostanában nagyon ütős kütyüket gyárt, 4X- et is imádja a legtöbb tulaj, a G - ről nem is beszélve... Ráadásul, nem is kell annyi pénzt kiadni érte, mint egy Samuért, mert nem kerülnek annyiba...
-
bteebi
veterán
Nincs szerintem semmi baj se az LG-vel, se ezzel a telefonnal; egyszerűen kisebb a hype-juk, de ettől függetlenül nekik se volt sokkal olcsóbb a fejlesztés, mint a Samsungnak vagy a HTC-nek, és abszolút csúcshardver van benne, szóval ennyiért szerintem "relatíve megéri". Drága persze, de a többi csúcskészülék se kezdte olcsóbban - ez persze nem kell, hogy vigasztaljon bárkit is.
Nem is olyan régen a Galaxy S4 is 200k körül kezdte, vagy még inkább felette, most meg már az LTE-s verziója is beszerezhető kicsivel 140k alatt. Ennél a telefonnál se lesz ez másképp, sőt mint ahogy már más is említette, valószínűleg gyorsabban fog csökkenni az ára, mint az SGS4-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged