- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Ha minden igaz,akkor az eddigi legmagasabb pontszámot kapta a phonearena teszt során a G2.[link]
-
blackydan
senior tag
válasz
FragMaster #124 üzenetére
Jééé tényleg 468 font nem is rossz bár csak egyenlőre csak a 16 gigásakat tették ki, mondjuk egy fekete 32 kéne nekem
-
blackydan
senior tag
válasz
FragMaster #122 üzenetére
Sajnos nálam Anglia játszik, amúgy úgy hallottam, hogy az O2 kínálatában lesz először, hmmm ez annyit jelent, ha bemegyek egy itteni LG márkakereskedésbe akkor nem is kapok csak majd később esetleg októberben ?
-
blackydan
senior tag
válasz
FragMaster #118 üzenetére
Nálunk csak szept. vége ?! A csudába pedig reménykedtem még a hónap első napjaiban ...
-
jooker82
nagyúr
Ha jók tudom,te szoktál GSM boltból vásárolni. végülis elég ha ázsiába vagy európába megkezdődik a forgalmazás,a gsm üzletek azonnal lecsapnak rá és szürke importból hozzájuthatsz.
A koreai,meg kinai verzió az nem jó itthon,viszont a többi jó.
Szerintem szeptember elején már foghatod a telefont. -
FragMaster
addikt
LG G2 now available for pre-order in UK, ETA: end of September
Az LG hivatalos álláspontja "világszerte 130 szolgáltatónál a rajttól számítva 60 napon belül", de ez egybe is esik ezzel.
Koreában viszont már lecsaphatsz rá -
jacis
nagyúr
válasz
FragMaster #116 üzenetére
Az elég későn van.... remélem nem lesz igazad
-
jacis
nagyúr
FB-n most láttam hogy 480 jurós áron kezd a teló. Ha ez igaz akkor az nagyon jó.
-
jacis
nagyúr
Egész részletes bemutató...
Csak tudnám mikor jelenik meg pontosan... -
dergander
addikt
Ez a telefon mivel fog többet tudni mint egy N4 vagy egy S4 vagy S3? Nagy kijelző? Full HD ? igyse pixelesek már a HD kijelzős telók,semmi értelmét nemlátom a nagy felbontásnak pláne hogy az aksi rovására megy
-
Robertoq
őstag
válasz
jooker82 #107 üzenetére
Akkor Te mint nem S4 tulaj válaszolj ezekre a kérdésekre:
- Miben jelent előny a jobb proci?
- A jobb proci, nagyobb aksi valamilyen hihetetlen fejlesztés eredménye vagy normális fejlődési lépés az 5 hónap alatt?
- Jelenleg az S4 legjobb aksiban az élmezőnyben?
...
pár dolog mint a hátsó gombos elrendezés, a nagyobb aksi tényleg jobb-e kérdés, vagy a legjobb hangminőség meg csak idővel derül ki, a marketinges beharangozás kevés (pl a Moto X-es ClearPixel is lebőgött a gyakorlatban..)#108) zsirfecske
egy samu és egy lg fan vitájaelfogulatlan tény: a g2 technikai fronton simán üti az s4-et, de mivel ennyivel újabb ez nem meglepő.
Én nem vitatkozom, csak leírtam a véleményem, ez a fórum lényege -
siskad
őstag
jól néz ki! lehet jobb mint a sima g. nem tudom.
-
zsirfecske
addikt
egy samu és egy lg fan vitája
elfogulatlan tény: a g2 technikai fronton simán üti az s4-et, de mivel ennyivel újabb ez nem meglepő.
-
icezozo
addikt
szép telcsi !
-
Robertoq
őstag
Ha csak azt nézzük,hogy jóval erősebb a procija,mint az s4-nek,már megérte
1: Gyakorlatban az erősebb proci szerintem nem sokat jelent, max a benchmark eredményeknek tesz jót
1: 5 hónappal az S4 bemutatója után ez egy teljesen normális dolog, újabb 5 hónap múlva az akkor csúcsmodellnek lesz erősebb procija...
2: Ha nagyon úgy nézzük az S4-nek is van Snapi 800-as változata, bár az itthon nem igen lesz kapható.aksiban is erősebb
Mindenképpen dicséretes, reméljük kihozzák belőle a maximumot, jelenleg a Samsung a legjobb az élmezőnyben ilyen térena kijelző IPS
kiemeltem a hozzászólásomban, hogy: kijelző technológiát nem nézve!!! Ez egy meddő vita, nem is akarok belekezdni, mindenki el tudja döntetni, hogy adott kijelző jó-e neki vagy semaz eddigi legjobb hangtechnika
Biztos jó, de tesztet még nem olvastam rólaaz első oldalgombok nélküli telefon..meg egyéb apróságok.
A gomb az majd kiderül, hogy mennyire jó ott, lehet se hátrány se nem előny, meg emberfüggő is stb.
Ami meg az apróságokat illeti az mindkét oldalon van, de ezek közel sem nyomnak annyit a latba mint egy jó support vagy egy Samsung féle prémium garancia.A G2 szerintem egy nagyon jól sikerült gép lett, de annak ellenére, hogy 5 hónapnál fiatalabb mint a vetélytársak nem ugrotta őket át (szerintem már nem is lehet) hanem hozta a kötelezőt, de bármelyik telefont is választja a user rossz döntés tuti nem lesz
-
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #103 üzenetére
én a saját számitásaim szerint irtam,mivel,ha vennék úgyis gsm-ből lenne.
ha hazánkba hivatalosan még később is jön,mint szeptember,a többi országból már bejuthat szürke importént a gsm üzletekbe. -
FragMaster
addikt
válasz
jooker82 #101 üzenetére
Háát, hivatalosan még az az álláspont, hogy megjelenik a főbb piacokon a "következő pár hónapban". Nem hinném ,hogy ekkorát esik pont az ünnepi szezonra (ha csak nem nézzük a mínusz egy év garanciás, zacskós, áfamentes üzbegisztáni belpiacra szánt magyarított gsmbolt konstrukciókat is), bár kop-kop így legyen, hisz hasonlóra utaltam korábban
-
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #98 üzenetére
Én ilyet soha nem irtam,h nem esik az LG telefonok ára,max azt,hogy nem jobban,mint a többié.. Ne értsd félre
Az s4 is 3-4 hónapja még 180 volt a GSM boltokban,most meg 137-ért is van. Ha tippem jó lesz és szeptemberben 150-160 körül nyit a gsm boltokban a G2,akkor csúszhat le az ára decemberre kicsivel 120 alá..Jacis: én se értettem a lényeget,de biztos úgy van.
-
fojuzer
aktív tag
Hm-Hm nem kell izgulni jut belölük mindenkinek sorbaállás nélkül.Ez biz szupi Drága Luxus telo.//Nép-Prolik/ kizárva,ök csak nézhetik,hisz (Rezsi csökkentösök9 Az ország lakosságának tbbsége a csorok között van!Viszont olvasni,képeket nézni nékik is lehet!
-
jooker82
nagyúr
válasz
zsirfecske #96 üzenetére
Néztem,hogy az s4-nek is elégé zuhan az ára. Gsm boltokban,már 140 alatt is van,tehát ez se nyithat túlsokkal drágábban..
-
jooker82
nagyúr
-
Robertoq
őstag
válasz
danikollar #86 üzenetére
Szerintem is átlagos csúcs konfigja van, semmi extra ( kijelző technológiát nem nézve) egy S4-hez képest, pedig az már pár hónapos.
-
blade zte
őstag
válasz
danikollar #86 üzenetére
Mondom, az lenne a poén benne.
Amúgy meg hardveresen nem veszel észre mást. Tisztára jó lenne, ha a drága kamerák után ez is tudna 4k-t.
Nem gondoltad komolyan, hogy beleérted a többi kategot is?
Csúcs. Csúcskategória.
Mellesleg a procit kivéve kb minden téren ugyanazt tudják hardveresen a telefonok, csak a proci változik ígyis. És igen, androidos telefonokról van szó.
-
blade zte
őstag
válasz
danikollar #81 üzenetére
Hardverban egy átlag második félévi telefon, mindegyiknek hasonló specje lesz.
Szoftverban tud, az ablakosdikat nagyon szeretem, végre lesz az androidos telefonokban egy kis windows is.
Megnéztem egy quadrant/antutu tesztet, nem csalódtam az s800-ban. Pár száz híján 20000 a quadrant, az antutu meg 30000, de ott vagy túl új még neki ez a CPU, vagy nem volt olyan fejlesztés, amitöl az antutu többet mutatna.
4K-ról miért nem mondanak semmit? Elvileg lejátszani, és felvenni is tud az s800. Az nem lehet, hogy egyik funkciót sem pakolták bele.
A felvétel lenne a legnagyobb poén, ne löjék már le. Olyat csak ezenkívül félmilliós vagy mennyibe kerülö kamerák tudnak.
-
jacis
nagyúr
válasz
danikollar #81 üzenetére
Sajnos itt sem említik a vezetékmentes tőltést és kezdek attól félni hogy nem is lesz rá képes...
Pedig nagyon hasznos dolog és most a nexusnál előszeretettel használom. -
danikollar
őstag
Hands-on videó, a hölgy mindent elmond a készülékről.
Nekem tetszik a kezelőfelület és sok hasznos extra van benne a gyári androidhoz képest.Plusz egy kis spec, az akksi az elég jó:
Processor: 2.26GHz Qualcomm Snapdragon™ 800 featuring quad Krait CPU
Display: 5.2-inch Full HD IPS (1080 x 1920 pixels / 423 ppi)
Memory: 32GB / 16GB
RAM: 2GB LPDDR3 800MHz
Camera: Rear 13.0MP with OIS / Front 2.1MP
Battery: 3,000mAh
Operating System: Android Jelly Bean 4.2.2
Size: 138.5 x 70.9 x 8.9mm
Colors: Black / White -
AMD Power
titán
Proci erőben nem lesz hiány.
-
kengyel
nagyúr
Ezért a minőségért, korrekt árat kell fizetni. Tökéletes kezdőár érte, többre gondoltam.
-
jooker82
nagyúr
Akkor azt hiszem,nyugodtan mondhatjuk,hogy ha más telefon nem jön ezeken kivül,akkor a G2 lesz az év vége győztese minden téren.. talán még a Honami,de az meg túl kocka...
Jacis: majd tapintásra,meg ránézésre kell ezt megitélni,amint láttuk,egy tag eléggé pozitivan irt a külsejéről..
-
jacis
nagyúr
válasz
FragMaster #72 üzenetére
Ezt én is sajnálom kicsit.
-
jooker82
nagyúr
-
bteebi
veterán
Igen, csak poénból
.
#53: Azt mondtam, hogy lényegében
. Az LG és a Samsung is gyárt Dél-Koreában, de bőven nem csak ott/vannak külföldi beszállítóik. Emlékszem, hogy nem sokkal az Apple/Foxconn kínai gyárbalhék után felmerült a Samsung kapcsán is, hogy gyerekeket dolgoztat nagyon rossz körülmények között. Nyilván mosták a kezeiket, de gyakorlatilag nem tettek semmit, a profit mégiscsak fontosabb, mint a munkások élete...
Ez persze nem Kangnamban történt, hanem Kínában.
-
joey04
titán
-
jooker82
nagyúr
Szeptemberben a GSM boltok nagy részén már 150-160-ért meglehet venni.
Szerintem ebből még idén elfog fogyni a 10 millió. Tavaly a G-t is igy kellett volna kiadni.
-
jacis
nagyúr
Ennek a hátlapja levehető lesz majd szerintetek?
-
total90
veterán
Uuu, megyek benezek akkor netbookbilligerhez, hogy mikor lesz tapogatható, ha már az ő webshopjukból ollóztátok a képet
-
Naras
őstag
Hát, nézegettem múltkor koncepció videókat, vannak érdekes elképzelések, csak tényleg szabadjára kell engedni az embernek a fantáziáját, jelenleg azt hiszem, kicsit kötöd az ebet a karóhoz, és nagyon keretek között gondolkozol a jelenlegi trendekből kiindulva... persze, kérdés, hogy végső soron mi is sül majd ki belőle, kíváncsi vagyok mit fognak alkotni vele...
Samsungot, és LG - t Dél-Koreában gyártják, nem?
Egyébként meg, annyi kínai noname márka van, mint égen a csillag, meg sem lehet számolni... és vannak, amik nem is rosszak... -
bteebi
veterán
Mondjuk a hajlítható kijelzőnek nem sok értelmét látom telefonoknál. Ha az egész telefon nem hajlítható - már pedig az akksi tutira nem lesz az, de az esetleges fém borítások se -, akkor a hajlítható kijelző "csak" annyit ér, hogy nem törik be/reped meg, ami persze nem elhanyagolható szempont
. Meg még az is a problémám ezzel, hogy a hajlítható <> összehajtogatható, akkor meg nagyjából mindegy. Ha megmaradó él, na meg persze törés nélkül össze lehetne hajtogatni a telefonokat (pl. zsebbe), akkor az jó móka lenne, de a hajlíthatóságnak én továbbra se látom az igazi előnyét. Persze simán lehet, hogy csak gyér a fantáziám
.
#51: Akkor viszont kb. semmit se vegyél, mert lényegében mindent Kínában vagy Taiwanon gyártanak, nem pedig Luxemburgban vagy Norvégiában.
-
Naras
őstag
Jah, csak mondjuk LG kijelzője "jóval" nagyobb... érdekes, 0,2" ennyit jelentene?
Egyébként meg, nem csak azért hasonlítgatják Samuval, hanem azért is, mert valahol ez az, ami most rátesz egy lapáttal, a piac új csúcsmodellje... ami eddig ugye pl. az S4 volt, és mint már beszéltünk róla, az van mindenki fejében a marketingnek, és egyéb dolgoknak köszönhetően, nem a HTC, vagy Sony... -
ng0ofy
KORREKTOR
Nem hiába az S4-el hasonlítgatja mindenki, még a képen is olyan,mint az, csak tükörkép.... Ha a szolgáltatások és kiegészítő feature list hasonló lesz, akkor árban jobbna megéri az LG. Kérdés, az LG mit rakott bele szoftveresen.
-
Naras
őstag
Igen, a legtöbb egy nagy kijelző, de azért ezeken belül is lehet még sok mindennel játszani, Sony, Samu, LG, HTC telói pl. teljesen máshogy néznek ki... Persze, ahol kiforrott egy design, és az megy is, ott megértem a gyártókat, hogy nem nagyon változtatnak, de az meg egy idő után erősen unalmassá válik... na mind1, ez a része úgyis teljesen szubjektív. Egyébként meg, jönnek majd lassan a hajlítható kijelzővel szerelt cuccok, ott megint beindul majd az innovatív tervezés rendesen. Szal nem csak a színekkel lehet variálni. LG is most átpakolta szépen a gombot hátulra, ki tudja milyen dolgokat találnak még majd ki a gyártók...
joey20: Hát, nem sok... de valahogy amúgy is rá vagyok állva az LG - re asszem... egyébként, lennének még, ott a Huawei, meg a ZTE pl, de kínai telefonok egész garmadája is sorban áll még, egyesek szerint azok sem rosszak, csúcshardverrel, és jó külsővel kapsz elég olcsón...
-
bteebi
veterán
Nekem nagyon bejön az SGS3 és SGS4 is kinézetre (is). Tény, hogy majdnem ugyanolyanok, de kit érdekel? (A szifonok se változtak semmit. Ezt persze páran kifogásolták, de az eladásokon ez egyáltalán nem tükröződött.) Szerintem nagyon szépek és igényesek, de ez több márka csúcskészülékeire is igaz (pl. HTC, Sony).
Egyébként mit lehetne már újítani a tepsiknél? Nincs túl sok lehetőség, szerintem amit ki lehetett hozni dizájnban, azt már nagyjából megtették. Ma már amúgy az összes telefon tulajdonképp egy nagy kijelző, a telefon sarkai pedig többé vagy kevésbé le vannak kerekítve. Tipikusan lehet fekete, fehér, szürke vagy esetleg kék színű, de mondjuk a barnászöld vagy a rózsaszín viszonylag kevés embernek tetszik. Vagy legyenek háromszög, vagy kör alakúak?
-
Naras
őstag
Ez igaz, bár én meg pont Samsungot, vagy HTC - t nem vennék, mindig is az ár/értéket néztem, de ez én vagyok...
bteebi: jaja, biztos, hogy nem fogják annyian megvenni, mintha Samsung lenne... pedig... nekem kimondottan nem jön be pl. hogy S4 pont olyan lett, mint S3, csak nagyobb kijelzővel... valamit igazán újíthattak volna, LG viszont most odatette magát keményen. 4X - ben is pont az tetszik, hogy nem egy tömegtelefon, sokan ránéznek, és azt mondják, hogy nagyon jó, látom, hogy LG, de mi ez. Nekem meg bejön, hogy nem is tudják, hogy mi ez, de annál jobban tetszik nekik...
Igaz, G2 mögé valamivel nagyobb reklámot tettek, de azt is inkább külföldön... részben ezért is fog többe kerülni talán...
-
bteebi
veterán
Ebben nem vagyok biztos, várjuk ki a végét
. Nekem - ami persze semmit sem jelent - egyelőre szimpatikusabb az SGS4-től, pedig az nagyon tetszett
. Persze én nem vagyok fanboy, és próbálok objektív maradni. A techspec szerintem eléggé meggyőző. Valószínűleg nem lesz akkora sikere, mintha Apple vagy Samu termék lenne, de nagyon sokan meg fogják venni így is, méghozzá nem is alaptalanul.
#42: Akkor úgy tűnik, hogy két teoretikus vevője már tutira van a G2-nek
.
-
Naras
őstag
Hát, nem is tudom, LG nagyon jön fel, Samu meg csak a marketing miatt van sokkal jobban az emberek fejében... igaz, hogy sokaknak voltak problémáik LG - vel, de mostanában nagyon ütős kütyüket gyárt, 4X- et is imádja a legtöbb tulaj, a G - ről nem is beszélve... Ráadásul, nem is kell annyi pénzt kiadni érte, mint egy Samuért, mert nem kerülnek annyiba...
-
prolad
addikt
Nem lesz olcsó mulatság.De ha ez is úgy tartja az árát ahogyan az lg telefonok,akkor pár hónap múlva elég jó vétel lesz.
-
beast27
senior tag
Nem rossz telefon és az ára sem vészes, én az aksi időre leszek kíváncsi
-
Naras
őstag
Ilyen nyitóárral olyan 120-130 környékére tippelem pár hónap múlva, aztán meg talán még olcsóbb, ami ezért a kütyüért simán jó lesz... LG mindig is nagyon jó volt ár/érték viszonylatban, tartsa meg ezt a jó szokását...
Karácsonyra jó lenne, ha vállalható ára lenne, akkor ez lesz az ajándékom magamnak asszem, mint tavaly a 4X, előtte meg a 2X... -
bteebi
veterán
Nincs szerintem semmi baj se az LG-vel, se ezzel a telefonnal; egyszerűen kisebb a hype-juk, de ettől függetlenül nekik se volt sokkal olcsóbb a fejlesztés, mint a Samsungnak vagy a HTC-nek, és abszolút csúcshardver van benne, szóval ennyiért szerintem "relatíve megéri". Drága persze, de a többi csúcskészülék se kezdte olcsóbban - ez persze nem kell, hogy vigasztaljon bárkit is.
Nem is olyan régen a Galaxy S4 is 200k körül kezdte, vagy még inkább felette, most meg már az LTE-s verziója is beszerezhető kicsivel 140k alatt. Ennél a telefonnál se lesz ez másképp, sőt mint ahogy már más is említette, valószínűleg gyorsabban fog csökkenni az ára, mint az SGS4-nek.
-
joey04
titán
egy htc vagy samu csúcskészülékért nem sok, de az lg még nincs azon a szinten szerintem, hogy ennyit kérhessen. eddig pont az volt a csábító, hogy olcsóbbak mint a többiek.
-
beccyboy
aktív tag
Ez csak egy nyitóár, most komolyan. Ráadásul csúcskészülék. Ezeket bele kell számolni sajnos. Amíg van rá kereslet, addig egy erősebb laptop árán fogják kinyomni a csúcs telefonokat. Ja és abba is bele kell nyugodni, hogy a 40-ezres telefonokban sem lesz 3 giga RAM, meg HD kijelző egy ideig.
-
domerator
veterán
Droidos teló 150 felett az beteg...
-
Majd lemegy ez is mint minden más. S4 is volt 200, szifon 5 is volt annyi aztán most már kicsivel 100k felett ki lehet fogni.
-
tom956ster
aktív tag
Nem veszek ennyiért telefont, talán még a feléért sem, de akkor is kellemesebb a nyitó ár, mint anno az S4 vagy egy i5 kezdőára....(ha jön szolgáltatókhoz is, akkor lesz ez még kevesebb is)....
-
nikilauda
senior tag
Ez egy csúcstelefon, ehhez méltó árazással. Bár szerintem hamarabb fog esni az ára, mint a Samsung vagy Apple mobiloknak. Ahhoz még kell néhány jó darab mire tudatosul az emberekben, hogy minőségi és megbízható mobilokat gyártanak. Viszont az irány jó. A Nexus4 és az Optimus G kitaposta már az utat.
-
lexter00
őstag
válasz
zsirfecske #19 üzenetére
Rajosabb?
-
Robertoq
őstag
Megjelenés elején nyitó ár lévén biztos több tízezres különbség lesz S4-hez képest és annyival nem jobb és ha figyelembe vesszük a supportot meg a prémium garanciát akkor nem tűnik jobb ajánlatnak.
-
bteebi
veterán
Egész jól tippeltem meg az árát... sajnos
. Remélhetőleg ez majd néhány hónap alatt normalizálódik. Amúgy brutálisan jó lett
.
-
zsirfecske
addikt
bizony, ha azt nézed hogy a most nyitó s4 active 222k áron előrendelhető az expansys-on (anno az s4 előrendelési ára 209k volt itt ha jól emlékszem), akkor ahhoz képest még egy 180-190k körüli expansys-os g2 kezdőár is olcsónak számít (főleg hogy erősebb, nagyobb, rajosabb stb telefon).
-
ndudas199
csendes tag
Ne vicceljünk már, 600€ kezdőár egy csúcskészülékért nem sok
-
Reaper
őstag
Majd ha ebből lesz a N5, akkor az talán olcsóbb lesz, bár tuti microsd slot mélkül. És ahogy többen is mondták, ez bevezető ár, lesz ez még finomabb is. Amúgy nagyon bejövős teló, talán erre már lecserélem a jó öreg, jól bevált Desiret
-
blade zte
őstag
Már egy ideig azt hittem olcsó lesz, aztán megláttam, hogy nem dollár, hanem euró.
-
15115
tag
Bdanyy Komoly swift-et nem bírsz ennyiért
Erre az árra még rámegy az adó, meg az üzletek százaléka és bőven 200 fölött lesz a start ára
-
Eli577
senior tag
Gyerekek, azért azt ne felejtsük el, hogy ez a nyitoar. Az S4 bőven 200 felett kezdett, ez meg alatta van úgy, hogy csúcshardver van benne.
-
Cyberpunk
félisten
Lesz ez olcsóbb is. Csak várni kell.
-
Ádám16
addikt
Annyira nem tartom brutálnak így kezdőárként. Tudásához képest korrekt.
-
danikollar
őstag
válasz
Valentino K. #9 üzenetére
Az S4 azért most már ettől sokkal olcsóbb!
-
Valentino K.
senior tag
válasz
tubica2012 #3 üzenetére
Többen mint gondolnád
S4 is hasonló áron mozog, i5-ről nem is beszélve, s csak nézz rá az eladásokra.
-
roli543
őstag
Eddig az LG árazása elég jó volt (a többi gyártóhoz képest), ez most kicsit magas lett....
-
HawerKing
őstag
Brutal a telo , en ennyi penzert rogton kettot veszek
-
Bdanyy
addikt
válasz
tubica2012 #3 üzenetére
Sőt egy swiftet is
-
tubica2012
csendes tag
Jó-Jó,de a kis szaros országunkban ki tudja ezt megvenni??
A németeknél nem probléma.
Ennyiért egy komoly notebookot is vehetek -
nagyon jó kis készülék és az árával se lesz probléma. elgondolkoztam, hogy S4 vagy Lg. nem tudok dönteni, lecseréljem e az S4-et vagy ne :S
-
Brutális telefont tett most le az asztalra az LG
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest