- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
Hát, nézegettem múltkor koncepció videókat, vannak érdekes elképzelések, csak tényleg szabadjára kell engedni az embernek a fantáziáját, jelenleg azt hiszem, kicsit kötöd az ebet a karóhoz, és nagyon keretek között gondolkozol a jelenlegi trendekből kiindulva... persze, kérdés, hogy végső soron mi is sül majd ki belőle, kíváncsi vagyok mit fognak alkotni vele...
Samsungot, és LG - t Dél-Koreában gyártják, nem?
Egyébként meg, annyi kínai noname márka van, mint égen a csillag, meg sem lehet számolni... és vannak, amik nem is rosszak... -
Naras
őstag
Jah, csak mondjuk LG kijelzője "jóval" nagyobb... érdekes, 0,2" ennyit jelentene?
Egyébként meg, nem csak azért hasonlítgatják Samuval, hanem azért is, mert valahol ez az, ami most rátesz egy lapáttal, a piac új csúcsmodellje... ami eddig ugye pl. az S4 volt, és mint már beszéltünk róla, az van mindenki fejében a marketingnek, és egyéb dolgoknak köszönhetően, nem a HTC, vagy Sony... -
Naras
őstag
Igen, a legtöbb egy nagy kijelző, de azért ezeken belül is lehet még sok mindennel játszani, Sony, Samu, LG, HTC telói pl. teljesen máshogy néznek ki... Persze, ahol kiforrott egy design, és az megy is, ott megértem a gyártókat, hogy nem nagyon változtatnak, de az meg egy idő után erősen unalmassá válik... na mind1, ez a része úgyis teljesen szubjektív. Egyébként meg, jönnek majd lassan a hajlítható kijelzővel szerelt cuccok, ott megint beindul majd az innovatív tervezés rendesen. Szal nem csak a színekkel lehet variálni. LG is most átpakolta szépen a gombot hátulra, ki tudja milyen dolgokat találnak még majd ki a gyártók...
joey20: Hát, nem sok... de valahogy amúgy is rá vagyok állva az LG - re asszem... egyébként, lennének még, ott a Huawei, meg a ZTE pl, de kínai telefonok egész garmadája is sorban áll még, egyesek szerint azok sem rosszak, csúcshardverrel, és jó külsővel kapsz elég olcsón...
-
Naras
őstag
Ez igaz, bár én meg pont Samsungot, vagy HTC - t nem vennék, mindig is az ár/értéket néztem, de ez én vagyok...
bteebi: jaja, biztos, hogy nem fogják annyian megvenni, mintha Samsung lenne... pedig... nekem kimondottan nem jön be pl. hogy S4 pont olyan lett, mint S3, csak nagyobb kijelzővel... valamit igazán újíthattak volna, LG viszont most odatette magát keményen. 4X - ben is pont az tetszik, hogy nem egy tömegtelefon, sokan ránéznek, és azt mondják, hogy nagyon jó, látom, hogy LG, de mi ez. Nekem meg bejön, hogy nem is tudják, hogy mi ez, de annál jobban tetszik nekik...
Igaz, G2 mögé valamivel nagyobb reklámot tettek, de azt is inkább külföldön... részben ezért is fog többe kerülni talán...
-
Naras
őstag
Hát, nem is tudom, LG nagyon jön fel, Samu meg csak a marketing miatt van sokkal jobban az emberek fejében... igaz, hogy sokaknak voltak problémáik LG - vel, de mostanában nagyon ütős kütyüket gyárt, 4X- et is imádja a legtöbb tulaj, a G - ről nem is beszélve... Ráadásul, nem is kell annyi pénzt kiadni érte, mint egy Samuért, mert nem kerülnek annyiba...
-
Naras
őstag
Ilyen nyitóárral olyan 120-130 környékére tippelem pár hónap múlva, aztán meg talán még olcsóbb, ami ezért a kütyüért simán jó lesz... LG mindig is nagyon jó volt ár/érték viszonylatban, tartsa meg ezt a jó szokását...
Karácsonyra jó lenne, ha vállalható ára lenne, akkor ez lesz az ajándékom magamnak asszem, mint tavaly a 4X, előtte meg a 2X...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tenisz topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- Ubuntu Linux
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest