- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
blau24
tag
Sziasztok! Ha pc-vel szeretném összekötni a tv-t van különbség a HDMI bemenetek között, magyarul a hdmi (pc) jelzésűvel kössem össze majd nevezzem át PC-re vagy teljesen mind1? Köszönöm!
-
blau24
tag
Sziasztok!
Lassan másfél éves a tv-m, még sosem frissítettem (nem volt hálózatra kötve, 03.03.57 a jelenlegi verzió), érdemes feltenni a legújabbat, lesz valami változás? Ha érdemes, a pendrive-os megoldást le tudná írni esetleg valaki mert a keresőbe nem találtam.Köszönöm, üdv
-
blau24
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan jelenséggel, hogy HD tartalomnál (tv műsornál és külső merevlemezről nézett filmnél is), a kép bal oldala el van mosódva kb. 1/3 részen, ez nem folyamatos de a műsor kb. 70-80% teszi ki.
Köszönöm,üdv -
blau24
tag
Sziasztok!
Tudna valaki esetleg írni hd adáshoz ideális beállítási paramétereket? Természetesen ami nem a tesztben található.
Köszönöm, üdv -
blau24
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, össze tudom-e kötni a 42lm620s tévémet az alábbi házimozival és ha igen hogyan:
http://hardverapro.hu/apro/sony_str-de585_hazimozi_erosito_elado/hsz_1-50.html
Sajnos normális leírást nem találtam, a hirdetésnél vannak képek a csatlakozásairól.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
blau24
tag
válasz
csilucika #468 üzenetére
Nekem 42LM620S van, filmeket külső HDD-ről szoktam nézni, nem volt még olyan amivel ne bírkózott volna meg, Smart funkciókat még nem próbáltam arról nem tudok nyilatkozni, a 3D engem se nagyon érdekelt de nagyon kellemesen csalódtam (gyönyörű kép és a hatás se marad el)
-
blau24
tag
Közben olvastam egy ilyet:
T-Home IPTV: alapból kalap sz*r
Mivel nincs HD csomagra előfizetésem ne is reménykedjek, hogy pl. az m1-en futó HD adásokat HD minőségben fogom megkapni..
Ez valóban így lenne? -
blau24
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy HD adásnál az 537i/50Hz (SCART kábel) sokkal szebb képet ad mint az 1080i/50Hz (HDMI kábel)?
Előre is köszönöm! -
blau24
tag
válasz
zsakaizoltan #400 üzenetére
iso fájlokat nem kezel a tv lejátszója.
-
blau24
tag
válasz
zsakaizoltan #316 üzenetére
Én a második variációval használom, egy samu külső hdd-ről nézem a filmeket, tökéletesen viszi a 3D tartalmakat és az élmény is odaver. (leírásban megtalálod milyen formátumú fájlokat kezel a tv belső lejátszója)
-
blau24
tag
SOS segítség! Bármit nyomok a távírányítón az infót hozza be (fent legördülő) illetve folyamatosan villog a tv-n a bekapcsoló gomb melletti piros led! valami ötlet valakinek? Köszönöm!
-
blau24
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, melyik wifi adapter jó ehhez a tv-hez?
Köszönöm
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nyaralás topik
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest